Veel vrienden en vriendinnen gemaakt en leren surfen

Leren surfen

Het was zeer leuk en goed georganiseerd.

Ik heb goed leren surfen en de uitstappen waren zeer nice. De begeleiders waren heel tof en verantwoordelijk. Danku voor de leuke ervaring.

voldoende

De crew was leuk en de mensen en het kamp alleen vond het jammer dat je alsnog zoveel zelf moest betalen en dat er soms slechte communicatie was

Het was een toffe ervaring met velen leuke activiteiten

Veel leuke activiteiten en aardige leiding met leuke omgeving en redelijk leuke camping.

Het was leuk!

Leuke moni’s en activiteiten!

Best leuk

Ik vond het leuk om naar het kamp te gaan. De kampers en begeleiding waren aardig en gezellig. Het weer was fijn en de activiteiten waren leuk.

Leuke, maar beetje chaotische week

Activiteiten waren leuk voorbereid, samen met best veel vrijheid die we kregen

Leuke, maar beetje chaotische week

Activiteiten waren leuk voorbereid, samen met best veel vrijheid die we kregen

Stof

Love naar de vrijheid die ge krijgt

Was wel lachen

Best goevd. De prijs is aanvaardbaar voor mensen van onze leeftijd, wat een enorm pluspunt is.

Leuk

Ik vond het leuk kamp met toffe activiteiten, maar ik was veel meer geld kwijt dan gedacht. Misschien is het handig om dat online aan te geven

Goed georganiseerde vakantie!

Het was een fijne vakantie. Alles werd voor ons geregeld.

Super toffe vakantie!!

Mega leuke vakantie gehad bij flowtrack. Alles is goed geregeld en in goed overleg is een heleboel mogelijk. Lekker eten, chille vibes, leuke uitstapjes en gezellige mensen. Weinig aanmerkingen, want gewoon een mega toffe vakantie gehad!!! Crew was leuk, behulpzaam en lief! Twee kleine tips; de sunset sup was veel te kort, we hadden geen eens tijd om de rose op te drinken of we moesten alweer weg. De bus organisatie moet beter communiceren over vertrektijden, ruim 2,5 uur later dan gepland, waarvan een uur in de regen moeten wachten is net een vervelend eind van de vakantie. Verder top! Hopelijk kom ik nog eens terug!

Fantastische familie vakantie gehad!

De accommodatie en de begeleiding waren echt boven verwachting, complimenten voor de gehele crew! Leuke animatie voor de kids en goede materialen (surfboards, wetsuits in alle maten). Iedereen was enorm kindvriendelijk en betrokken en er hing een goede relaxte sfeer. Veel dank voor de leuke en gezellige vakantie.

Leuk!

Hele fijne tijd gehad

Ontzettend leuke week gehad!

Ik heb een ontzettend toffe week gehad! De algemene sfeer op het kamp was top en het materiaal, de activiteiten en het eten waren goed geregeld! Daarnaast heel fijn dat het een kleine groep was, waardoor je met iedereen contact had. De groep was super leuk, wel jammer dat de crew wat minder mengde. De surflessen waren goed, fijne uitleg vooraf, af en toe kon er wel wat meer in het water zelf geholpen worden/feedback gegeven worden. Al met al echt een leuke week gehad, thanks voor de goede organisatie!

Ontzettend leuke week gehad!

Erg gezellig en een hele mooie ervaring

Ik heb enorm genoten van de afgelopen week. Het kamp is goed geregeld en als deelnemer wordt je fijn en vriendelijk behandeld. Tevens wordt je verzorgd als je op het strand bent. De sunset-sup was niet voor mij. De activiteit is niet mijn ding. Daarnaast heb ik max een half uur kunnen zitten voordat we weg moesten.. Als tip heb ik nog: - De reisinformatie is wat summier. Iets meer info over de tijden en inpaklijst zou evt de ervaring kunnen verbeteren. (Tevens is het leuk voor de cocktail night als mensen al weten welke outfit ze mee kunnen nemen voor het thema)

Geweldige sfeer. Leuk camp. Surflessen kunnen wat beter (op tijd beginnen en in het water ook blijven helpen), maar mega naar m'n zin gehad.

Klein surfkamp met leuke activiteiten en goed eten

Surfkamp met 30 jongeren. Het eten is goed geregeld. Het ontbijt is rijk. Er zijn leuke activititeiten en er is veel ruimte om zelf in te vullen. Helaas geen ruimte om zelf te komen mede door de droogte. De crew was aardig, maar wel veel met de crew samen en niet zo gemixtmet de kampleden.

Een top week

Heerlijke week bij jullie gehad! Het eten was erg goed voor elkaar en de activiteiten waren leuk. Soms was de tijd voor een activiteit wel net iets te kort. Bijvoorbeeld bij de sunset sup. Toen zaten we net gezellig en gingen de busjes alweer terug. Daarnaast goede surflessen, maar wel verschil tussen de betrokkenheid vd leraren tijdens het surfen zelf. De groep was heel fijn deze week, het was leuk geweest als de crew hier meer in gemengd had.

Super week achter de rug.

Alles was naar wens, en bij vragen stonden er voldoende mensen klaar om je verder te helpen. Fijne sfeer. Aanrader!

Helemaal goed

Ik vond het een hele leuke groep, leuke begeleiding en leuke activiteiten. Voor onze leeftijd veel vrijheid en vrije tijd. De tenten waren alleen wel heel warm, dat was wat minder. Verder een heel leuk kamp en veel rekening gehouden met vegetariërs. Heel leuk gehad!

Helemaal goed

Leuke vakantie met een gezellige groep

Het is een vakantie waar best veel te doen is dus dat is al leuk, neem daar ook nog eens een gezellige groep bij en je hebt het voor mekaar.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.