Was echt hartstikke gezellig en de crew was ook heel leuk

Me ervaring was leuk mr de eerste dag was beetje saai want dan doe je echt helemaal niks

Leuk

Voor mijn eerste keer met flowtrack vond ik het top

Roos is de beste kampleidster dat er is.

Mega leuk!

Het was heel leuk om mee te gaan zeker met zo'n toffe groep en zo'n goeie begeleiding!

Super leuk kamp

Het was heel leuk

Super tof kamp!

Het was een super leuk kamp met de nodige vrijheid. De surflessen waren top!

Leuke ervaring

Tof

Een leuk kamp

een leuk kamp

Het was een leuke ervaring om dit kamp te doen.

Leuk

Leuke vakantie gehad jammer dat we moesten wachten op de huisjes de aankomst dag maar voor de rest leuk

Elke dag zat

Zatten dag goeien dag dus elke dag goeien dag

Al het geld waard

Heb er zo hard van genoten

Onvergetelijk

Ik heb de week van mijn leven beleeft en heb me enorm geamuseerd in alles! Ik raad het aan al mijn vrienden aan en kom zeker terug !

Ik heb echt een topweek gehad hier!!!

Leuk

Een onvergetelijke en avontuurlijke belevenis

Het was een geweldige week die voorbij is gevlogen. De activiteiten waren allemaal heel tof en de sfeer in de groep zat helemaal goed.

Onvergetelijk

Het was een onvergetelijke ervaring om een Flowtrack vakantie te beleven! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Goed georganiseerd.

Mooie locaties en praktisch ingericht.

Heel leuk!!

Was een hele leuke ervaring!!!

Kei tof kamp met heel leuke mensen.

Een heel leuke week waar ik veel heb in kunnen surfen en veel nieuwe mensen heb leren kennen. De activiteiten en feestjes in de solaire waren altijd heel leuk. Ook het bandje was de max! Ik heb er echt van genoten en ik kom heel graag terug!

Genieten

Flowtrack is een leuk organisatie met doenbare regels.

Leuk!

Heb ervan genoten

Sal

Goeie nachten

Superfijne alles-in-één gezinsvakantie

Strand, bergen, sport, avontuur, ontspanning, animatie, voor elk wat wils. We hebben ontzettend genoten van deze flowtrack camping experience en kijken al uit naar een volgende flowtrack trip.

goeie fissas

nice en veel hard gegaan

Super leuk

Een heel goede vibe

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.