Superleuke vakantie.

Leuke moni’s, leuke omgeving, leuk activiteiten,…

Veel vrijetijd

Toffe mensen leren kennen

Topvakantie!!

Superleuke ervaring!! Heel de crew deed veel moeite om er voor ons een geweldige vakantie van te maken en dat is zeker gelukt. Bedankt aan iedereen!!

Ontspannende vakantie met veel plezier

Een reis om niet rap te vergeten, heb me goed geamuseerd. De organisatie en communicatie zat goed waardoor er de mogelijkheid was voor veel vrijheid om zelf je dagen in te vullen. Ook elke avond was gezellig.

Veel drank

Drink wijn wees fijn

veel dingen gedaan + veel feestjes

Heel gezellig en toffe activiteiten De vrije dagen waren ook zeer leuk

Leeeuk

Leuk, jammer dat er geen +18 kamp meer is.

Leuke locatie en monitors

Voor een eerste reis zonder ouders met vrienden zeeeeeer geslaagd

zalige week met fijne mensen en leuke feestjes

de boat party en open air was toppp

Matig

Kan beter

Leuk

Het was een leuk kamp. Met leuke avonden

Veel drank weinig seks

Wijnen is fijn maar blauwe ballen doen pijn

Heel chille vakantie en crew

De vrijheid die we kregen was heel nice. De crew stond altijd klaar om te helpen of voor een babbeltje. Heel leuke week beleefd. De georganiseerde activiteiten waren ook tof!

Superleuke en gezellige 2 weken!

Heel veel vrijheid, leuker activiteiten!

Goe

Super leuk

Het was echt super leuk Croque monsieur mogen tot wat later in de avond gemaakt worden.

Lijp

Ik vond het een zeer tof kamp, leuke activiteiten, veel vrijheid maar deze is goed besteed doordat we zelf dingen mogen doen.

Wunderbar

Het was leuk!

Heel leuk

Veel leuke dingen gedaan Veel vrijheid gekregen

Super bro

Was echt een toffe ervaring.

Was leuk

hejdiszir

Amazing

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.