Het was een zalig kamp!

Het was zeer leuk. Ik vond het ook zeer leuk dat er bepaalde vrije momenten waren en dat spelletjes waren de perfecte mix. Het was altijd gezellig met iedereen zowel de monitoren en de kinderen kort samengevat ik vond het leuk.

Top kamp!!!!!!!

Leukeeee monitors

Mega tof!

Het waren dingen dat ik nog nooit gedaan had maar het was wel mega leuk!

Leuk

Dat het een heel leuk kamp is met veel zelfstandigheid

Leuke activiteiten

Leuk en veel met water

Cool

Fantastische reis!

Heel leuke activiteiten en toffe moni’s!

Heel geestig

Vriendelijk team

Gewoon weg super

Super tof kamp

Goed geregeld

Heel leuk

Relaxed maar ook leuke activiteiten

super tof

Leuke ervaring en toffe activiteiten.

super tof

Leuke ervaring en toffe activiteiten.

Topervaring met geweldige herinneringen

Het was een keitoffe week met superleuke activiteiten en topmoni’s!

Leuke activiteiten met weinig slaap en leuke mensen.

Veel vrije tijd die je naar keuze kan invullen, maakt de vakantie heel leuk. De avond activiteiten zijn ook heel leuk.

Vermoeiend maar plezant

Er werd veel uitgegaan tot laat, wat zorgde voor vermoeidheid. Ik vond het persoonlijk niet leuk om élke avond te gaan feesten. Het werd te veel, vooral voor mensen die dit misschien niet zo heel leuk vinden. De andere activiteiten en de vrijheid die we kregen vond ik leuk. Ik zou wel willen aanraden om de eerste dag aan een groepsband te werken, deze ontbreekte een beetje op onze vakantie. Ik vond het wel een heel leuke vakantie.

Topervaring met leuke mensen, leuke monitoren en leuke activiteiten.

Het was een supertoffe week met goed geplande dagen en leuke mensen. De activiteiten waren leuk en het monitorenteam was heel goed!

Leuk

Het was een leuke reis met veel vrijheid.

Er waren leuke activiteiten georganiseerd en toch was er meer dan genoeg vrije tijd.

Top vakantie

Supergoeie zorg en top tof team

Ervaring dat ik niet snel ga vergeten!!

Ervaring dat ik niet snel ga vergeten!!

Tof kamp, mocht langer duren!

Zeer toffe ervaring

Mijn dochters praten er nog over!

Vorig jaar mee geweest met Flowtrack op familievakantie in Biscarrosse. Het verblijf was verzorgd, het eten was lekker en de activiteiten waren top! Na het surfen kreeg ons oudste een diploma van Flowtrack dat nog steeds boven haar bed hangt. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Top vakantie

Voor eerste keer met Flowtrack op vakantie geweest. Echt top!. Volgend jaar weer.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.