Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare levering. De feedback omvat koffiebonen en kussens, met lof voor kwaliteit en waarde. Enkele reacties wijzen op verbetering in de facturering, zoals facturen per e-mail ontvangen. De algehele ervaring is handig en betrouwbaar.
Heerlijke koffie en een zalige geur. Top
7 October 2023
Margot Reitz
Geleen
Heerlijke koffiebonen en snel een voorraad in huis
Miranda
Maassluis
Zoals altijd bestelling snel geplaatst zonder problemen. De bestelling goed verpakt en ziet er verzorgd uit. Snelle en duidelijke levering. In een woord prima!!
Bertha van Heugten
Nederweert
Irma Nass
Dodam
De koffie soort was ons al langer bekend, bij vd Valk aanmerkelijk voordeliger
Donald van Dommelen
Leiden
Besteld volgende dag in huis
fran bout
Vlaardingen
Goede service en snelle levering! Top!
17 July 2023
Anita Nijssen
Nieuwerkerk Aan Den IJssel
Goedemorgen ik vind het makelijk om bij jullie te bestellen en een super snelle levering.
17 July 2023
Harrie Martens
Bergeijk
super goed
12 July 2023
annemieke duringhof
Neede
Heerlijke koffie zoals alles bij van der Valk. Prima en snelle levering.
12 July 2023
Alita
Apeldoorn
Snelle en verzorgde levering.
7 July 2023
Andy Devolder
Meulebeke
De bezorging door PostNL was een regel rechte ramp. Het pakket werd op nr . 37 bezorgd in een heel andere straat . Het heeft veel zoeken en mailen en irritatie gekost . Door de bewoners van het andere adres heb ik mijn pakket gekregen.
7 July 2023
Jenny Maas Kappert
Slagharen
Gevraagd welke koffie ze gebruiken in t hotel.en kreeg daar netjes antwoord op,
6 July 2023
petra vd meer
Bleiswijk
Er word altijd snel gereageerd ,en snel geleverd
Femmy Damsma
Heerenveen
Netjes afgeleverd en pakket is goed ontvangen!
J.W. de Rooij
Maartensdijk
Lekkere Koffie snelle levering Top!
P Stroek
Nederweert
Wij zijn altijd zeer content met v/d Valk voor thuis, zeer goede communicatie via de mail, en snelle service met post nl,de kwaliteit van (voor ons de ☕ is altijd goed, bedankt hiervoor.
Joop van Beek
Wijk bij Duurstede
Bestellen en betalen en leveren SUPER snel.
3 July 2023
Dik Groenendijk
Hoef en Haag
Goeie kwaliteit glazen
3 July 2023
Diana
KLAZIENAVEEN
Bij de van der Valk hotels geniet ik altijd van de Valkbeauty Bodylotion (natural). Kleine flesjes die je in de badkamer bij aankomst kunt vinden. Bij een online zoektocht zag ik tot mijn verbazing dat deze gewoon te koop zijn! Let op: direct 10 flesjes gekocht en door de snelle levering in een (iets te grote) doos stond ik die avond lekker te smeren.
19 June 2023
Rob van der Knaap
Wateringen
Positief
14 June 2023
annie Ramaker
Emmercompascuum
Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Ondanks mijn verzoek tot wijziging van de bestelling, welke is aangepast, toch de volgende dag geleverd. Top service en kwaliteit voor een redelijke prijs.
14 June 2023
JM
Twello
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw mooie review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Uw review is verkozen tot review van de maand juni, gefeliciteerd! Daarmee wint u €10,- shoptegoed voor Valkvoorthuis.nl. Per mail ontvangt u een tegoedbon.
Met vriendelijke groet,
Jonas van Valkvoorthuis.nl
Vandaag bestellen. Morgen in huis. Koffiebonen. Geweldig.
13 June 2023
Toon
Sint-Oedenrode
Vanuit m’n luie stoel ‘s avonds besteld en betaald en de volgende ochtend al binnen! Over het algemeen super tevreden over van der Valk
13 June 2023
Mandy Kaiser
Goes
De ene dag besteld en de volgende dag in huis,super en heerlijke koffie Voor een mooie prijs
9 June 2023
Jaap Van der Plas
Katwijk aan zee
ValkVoorThuis.nl is een online webwinkel met allerlei producten vanuit de Valk Exclusief hotels, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-winkel waar u terecht kunt voor het kopen van alles van Van Der Valk, van de zeep die u gebruikt in een hotel, de koffiebonen waarmee we uw cappuccino aanbieden in het restaurant tot het hotelbed waar u op zo lekker op slaapt. Iedere Valk-fan of klant die van kwaliteitsproducten houdt zit goed bij Valk Voor Thuis. Wij leveren u die fijne Valk ervaringen bij u in huis.
Veurseweg 214
2252 AH Voorschoten