Heeft een totaal van 775 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten melden voortdurend snelle leveringen, zorgvuldige verpakking en correcte afhandeling. De winkel biedt een breed assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. De bestelervaring wordt als zeer vlot en informatief beschreven. Over het geheel genomen wijzen de reviews op tevredenheid bij herhaalaankopen.
Sterke punten
Goede verpakking
Ruime selectie en duidelijke website
Gebaseerd op 120 reviews
Snelle en perfecte levering.
Fles goed verpakt.
Liefhebbers en verzamelaars
21 September 2026
Eugène
Limbricht
Hoi Eugène,
Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou!
Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
Snelle service, nette prijs
Goede en snelle communicatie, daarna snelle bezorging!
13 September 2026
Jordy
ULESTRATEN
Hoi Jordy,
Plus que satisfait
Une très bonne communication avant envois du colis, et le colis est arrivé nickel
aucuns
tous
9 September 2026
alexis
Saint-jean-de-maurienne
Bonjour Alexis,
Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que nous avons obtenu la note maximale de votre part !
Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez surtout pas à nous contacter !
Cordialement, Maarten
Snelle levering en keurig verpakt. Heel weinig risico tot schade.
Aanrader
vrienden
8 September 2026
Sylvia
Brussel
Hoi Sylvia,
Duidelijke communicatie en afspraken
Na mijn bestelling werd duidelijk gecommuniceerd en alles goed afgehandeld.
6 September 2026
5 September 2026
Koenraad
Kortrijk
Hoi Koenraad,
Bonjour, j'ai déjà commandé chez vous.. Je vraiment satisfaite de vos services tout est tellement bien emballé pas besoin de se tracasser pour les bouteilles.... Merci pour les petits cadeaux en plus. JE VOUS RECOMMANDE.
3 September 2026
Chantal
Naedenoen
Bonjour Chantal,
Cordialement, Maarten
Snelle levering, correcte afhandeling nadat een fzbricagefout was vastgesteld. Item is gewoon vervangen binnen de 24 u, zonder problemen! Top!!!
Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop?
Algemene vooroordelen rond internetshops. Zit wzt ingebakken denk ik…
Whisky liefhebbers
1 September 2026
Ronny
Meerhout
Hoi Ronny,
Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou en dat je tevreden bent over de manier waarop we jouw probleem aangepakt hebben!
Topervaring
Correcte prijzen en snelle levering, bestelling was ook zéér goed verpakt
Betrouwbaarheid
Very satisfied
Patrick Leclercq
WATERLOO
Hi Patrick,
Thank you for taking the time to review our store. We’re delighted to see that we’ve earned a top rating from you!
If you have any tips or suggestions in the future, or if you happen to run into a problem at our store, please don’t hesitate to contact us!
Best regards, Maarten
snelle en correcte medeerking , Toffe webwinkel
bestelling geplaatst en de dag daarna geleverd en fantastisch goed ingepakt
geen
aan iedereen
Tony Schoolmeesters
Testelt
Hoi Tony,
Goeie snelle levering
Een goed assortiment dranken en snelle levering
Dank jullie wel
Customer service/Aftersales
What doubts did you have in advance about our webshop?
Nieuwe sites zijn altijd eng
Cocktail makers
ALPHONSE DEWAELE
ROCOURT
Bonjour Alphonse,
lang wachten loont
het duurde even vooradt de bestelling werd geleverd, maar de levering was correct, de verpakking goed en de inhoud van alles nog beter!
geen
gelijkgezinden
30 August 2026
Gérard
Landgraaf
Hoi Gérard,
Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Ik heb het even nagekeken en je bestelde zo te zien een nieuw product in voorverkoop. Voor de uitlevering daarvan zijn we inderdaad volledig afhankelijk van wanneer het product effectief arriveert en vrijgegeven wordt voor verkoop door de producent, de importeur of de leverancier. Dat was in dit specifieke geval niet rond 19/8 zoals we initieel hadden doorgekregen, maar een weekje later op 26/8 . Voor producten die wel rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn geldt: op werkdagen voor 10u besteld, dezelfde dag nog verzonden.
De vrais Professionnels
Ce n'est pas la premiere fois que je commande chez Broekmans et ce pour différentes raisons, une livraison méticuleuse a chaque fois, un service impeccable du début a la fin de l'experience et des prix vraiment interessants. Si vous avez un doute, n'en ayez plus et vérifiez par vous meme !
Customer service/Aftersales
What doubts did you have in advance about our webshop?
none
everyone
28 August 2026
Cédric De Keyzer
Brussels
Bonjour Cédric,
Cordialement, Maarten
Good prices, nice whiskys and very good distribution!
I just wandelen upon your webshop and immediatly liked your choice in whiskys.
Was not a fan of shipping bottles via mail but i am now! Just perfect!
Who would you recommend us to? (e.g. enthusiasts, collectors, newbies, ...)
Everybody who likes a drink..
Martijn Smoes
VRIEZENVEEN
Hi Martijn,
Thank you for taking the time to review our store. We’re really happy to see that we’ve earned a top score from you!
Best regards, Maarten
Amazing service
Great packaging. Amazing customer service.
Maarten Truyts
Itegem
Hoi Maarten,
Fantastisch!
Ik had moeite om pacific ricard 0% te pakken te krijgen via Delhaize .
Bij jullie was het zeer handig te bestellen. Afrekenen ging zeer vlot en ook de communicatie achteraf was prima. De levering perfect zoals gepland. En een dikke dankjewel voor de veilige en milieuvriendelijke verpakking.
Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop?
geen; ontdekte jullie toevallig in mijn zoektocht
iedereen!!
Annemie Van Caelenberg
Mere
Hoi Annemie,
Très satisfaite
C’est la seconde fois que je commande chez Broekmans. Excepté que je n’ai pas réussi à payer avec Apple (j’ai dû choisir l’option carte bancaire), tout était parfait : rapidité, communications, livraison !
Très belle découverte
Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop?
Pour le vaste choix et le fait que ça soit une entreprise belge
Tous
14 August 2026
Valérie
Genappe
Bonjour Valérie,
Perfect afhandeling
Van een duidelijke website, vlotte betaling tot een correcte aflevering.
Flessen worden zeer degelijk verpakt waardoor de kans op schade zo goed als uitgesloten is .
14 August 2026
Daniele
Dilsen
Hoi Daniele,
Met vriendelijke groeten, Maarten
Rapide, simple, efficace, bon emballage
Rapide, simple, efficace, bon emballage, conforme a la commande, tout est parfait
11 August 2026
LUC
ARMENTIERES (FR)
Bonjour Luc,
Cordialement,
Maarten
Bestellen, verzenden en ontvangen is super gegaan.
Bestellen, verzenden en ontvangen is super gegaan.
Misschien een beetje aan de dure kant. Maar soms moet je wat meer betalen als je iets speciaals wilt hebben. In Nederland goedkoper, maar op dat moment niet verkrijgbaar. Dus heel erg blij met mijn aankoop.
Vrienden
8 August 2026
Arjan
Drunen
Hoi Arjan,
Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie score verdiend hebben bij jou!
Ik kan niet over dit specifieke geval oordelen, maar ik wil toch graag voor de volledigheid meegeven dat we bij veel concurrenten zien dat producten die daar out of stock zijn vaak de prijs blijven vertonen van toen ze voor het laatst in stock waren bij hen. Dat is echter geen garantie dat je ze daar ooit nog voor die prijs zou kunnen kopen, want die prijs kan al maanden of jaren oud zijn. Gewoonlijk wordt de prijs pas geactualiseerd van zodra ze daar weer in stock komen. Wij stemmen onze prijzen om die reden nooit af op out of stocks bij concurrenten.
Tous est comme
Expliqué et produit reçu impeccable
Paiement
Communication et informations sur votre commande
Emballage et livraison
Service client/Service après-vente
Quels doutes aviez-vous à l'avance sur notre boutique en ligne ?
Toujours peur de pas recevoir le produit indiqué
A qui nous recommanderiez-vous ? (ex. passionnés, collectionneurs, débutants, ...)
À des amis
6 August 2026
Thierry
Halle
Bonjour Thierry,
Cordialement,
Maarten
Alles wordt snel geregeld en geleverd top...
5 August 2026
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 775 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Drankenshop Broekmans
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.