Laden reviews...
201 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden voortdurend snelle leveringen, zorgvuldige verpakking en correcte afhandeling. De winkel biedt een breed assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. De bestelervaring wordt als zeer vlot en informatief beschreven. Over het geheel genomen wijzen de reviews op tevredenheid bij herhaalaankopen.
Weer een bestelling geplaatst van whisky van Ardnamurchan, wederom goed geholpen en zeer tevreden, goede prijs, open en duidelijke communicatie over levering etc, Kortom, een zaak om aan te bevelen, zeker qua assortiment
familie en vrienden in België
26 June 2026
Gery
Zutphen
Fijne service dat bestelling op een tijdstip (uitgesteld ivm vakantie) naar keuze bezorgd kan worden! Bestellen, betalen soepeltjes en de bestelling werd super ingepakt geleverd!
23 June 2026
Andre
M-H
Hoi Andre,
Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
Maarten
Duidelijke communicatie, goed ingepakt en leuke attenties toegevoegd aan levering
Liefhebbers, verzamelaars
20 June 2026
Bart
Brasschaat
Hoi Bart,
Maarten
Mijn bestelling bij Drankenshop Broekmans verliep van begin tot eind perfect. Wat ik vooral apprecieerde, was dat de levering eenvoudig kon worden ingesteld op het moment dat voor mij het beste uitkwam. De bestelling stond op het afgesproken tijdstip voor de deur. Daarnaast was de verpakking uitzonderlijk goed verzorgd. Elke fles zat stevig en volledig beschermd verpakt, waardoor alles in perfecte staat werd geleverd. Het geeft meteen vertrouwen dat er veel aandacht gaat naar veiligheid en kwaliteit tijdens het transport. Ook de prijzen zijn competitief, in vergelijking met andere online drankenshops. Je krijgt duidelijk waar voor je geld, zonder in te boeten op service of kwaliteit.
19 June 2026
Tremelo
Hoi Maarten,
Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel zo uitgebreid te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou!
Maarten
Aantrekkelijke prijzen, zeer ruim assortiment en snelle levering.
19 June 2026
Hondafreak
Zonhoven
Hoi Lutz,
Maarten
Pré order geleverd op de voorgestelde datum op de website. Heel degelijk verpakt opgestuurd. Prima in orde zoals altijd!!
17 June 2026
Kim
Antwerpen
Hoi Kim
Maarten
Voordelig en snelle levering!
Betrouwbaar?
16 June 2026
Astrid
Ridderkerk
Hoi Astrid
Maarten
Alles Top, goed product, scherpe prijs, snelle verzending in zeer goede verpakking. Goede service
16 June 2026
Paul
Antwerpen
Hoi Paul
Maarten
Ik kende deze site nog niet, maar wat een aangename verrassing. Het assortiment is werkelijk gigantisch; elke whiskyliefhebber vindt hier gegarandeerd zijn goesting, ook voor andere exclusieve dranken. De levering was supersnel en de flessen waren met de grootste zorg ingepakt. Dit getuigt van professionalisme op topniveau. Zelf proef ik graag nieuwe zaken en heb ik een sterke voorkeur voor Ierse whiskey. Die is vaak lastig te vinden, maar hier staat hij gewoon op de plank. Vanaf nu is dit mijn vaste adres!
Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop?
Had nooit gehoord van deze leverancier , je twijfelt dus een beetje maar dat was absoluut niet nodig . Gewoon doen !
Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...)
Iedereen kan hier terecht , het aanbod is zo groot dat je uren kan scrollen .Zeer leuk als whiskey liefhebber die graag iets nieuws wilt proberen !
15 June 2026
Karim
Koksijde
Hoi Karim
Maarten
très facile de passer la commande .suivi et livraison tout à fait corrects. Emballage sécurisant
Paiement
Communication et informations sur votre commande
Emballage et livraison
Service client/Service après-vente
Quels doutes aviez-vous à l'avance sur notre boutique en ligne ?
aucun
A qui nous recommanderiez-vous ? (ex. passionnés, collectionneurs, débutants, ...)
à tous
12 June 2026
jacques
montigies lez lens
Bonjour Jacques,
Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que nous avons obtenu la note maximale de ta part !
Si tu as des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si tu rencontres un problème dans notre boutique, n'hésite surtout pas à nous contacter !
Maarten
Un service irréprochable et un produit introuvable ailleurs ! Après de nombreuses recherches infructueuses pour trouver cette bouteille très spécifique, plusieurs vendeurs m'avaient assuré qu'il me faudrait la commander directement en Italie. En la trouvant sur votre site, j’ai d'abord été un peu sceptique. J’ai donc téléphoné pour m'assurer que le site était bien officiel. La personne que j'ai eue en ligne a été très rassurante et professionnelle. Cela m'a mis en confiance pour passer commande, et je viens de recevoir ma bouteille ! Un grand merci pour votre sérieux.
Paiement
Communication et informations sur votre commande
Emballage et livraison
Service client/Service après-vente
Quels doutes aviez-vous à l'avance sur notre boutique en ligne ?
Je ne connaissais pas le magasin. Peur de ne pas être livré
à tous les amateurs de bonne bouteille
4 June 2026
sven
Tessenderlo-Ham
Hoi Sven
Maarten
zeer tevreden!De fles werd zorgvuldig opgestuurd en kwam perfect aan. Goede communicatie, snelle levering en uitstekende service. Zeker een aanrader!
ja zeer zeker
2 June 2026
Dirk
Borgloon
Hoi Dirk
Maarten
Alles ging super vlot en duidelijk!!
1 June 2026
jean pierre
zellik
Hoi Jean Pierre,
Maarten
snelle levering, zoals vermeld op hun website grote keuze en scherpe prijzen
31 May 2026
Peter
Gent
Hoi Peter,
Maarten
Meer heb ik niet te melden.
Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...)
Een ieder die het horen wil.
Martinus
Lierop
Hoi Martinus,
Maarten
Prachtige sortering, uitnodigend voor liefhebbers om nog eens langs te komen, snelle service tegen scherpe prijzen en zeer goed verpakt verzonden. Wat wil je nog meer?
Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop?
Te mooi om waar te zijn?
Liefhebbers
Twan
Geldrop
Hoi Twan,
Maarten
Vlotte bestelling , goede opvolging en vlugge verzending
25 May 2026
Louis
Antwerpen LO
Hoi Louis,
Maarten
Duidelijk in contact. Perfecte behandeling en verbluffend degelijke verpakking.
Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop?
Voor mij onbekende webshop en uiterste buitenland
Liefhebbers en genieters.
24 May 2026
Henri
Hoogeveen (Nederland)
Hoi Henri,
Maarten
Ik had hier een bestelling geplaatst om aan iemand cadeau te doen. Ik heb dit ook aan hun laten weten want bestelling was ook na 10:30 uur geplaatst. Toch hebben zij er alles aangedaan om het zo snel mogelijk te verzenden en ervoor te zorgen dat het nog op tijd was geleverd zodat ik het cadeau kon doen. Echte top service!!!
24 May 2026
Angelo
Kersbeek miskom
Hoi Angelo,
Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Blij om te zien dat we alles voor je cadeau mooi op tijd in orde hebben kunnen maken.
Maarten
Site facile prix competitive payment facile suivie livraison et emballage impeccable même un petit cadeau, mon expérience en un mot, Parfait.
15 May 2026
Christian
Lede
Bonjour Christian,
Maarten
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder