Goede correcte sevice!

Snelle levering , snel antwoord op je vragen , altijd bereid te helpen & goede producten natuurlijk! :)

Reactie van het bedrijf

Hoi Tamara, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Alles naar wens, snel geleverd en goed verpakt

Reactie van het bedrijf

Hoi Mirjam, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Impeccable

Produit conforme à la présentation sur le site. Excellent rapport qualité prix. Livraison rapide.

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Aucun
  • Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...) Amateurs et connaisseurs

Reactie van het bedrijf

Bonjour Francis, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué un bon 10 ! Bonne commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Avec nos meilleures salutations, Maarten

Eenvoudigweg perfect!

Goede prijzen, perfect veilige en supersnelle verzending!

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Ik kende die niet

Reactie van het bedrijf

Hoi Lara, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Lekker

Snelle levering en lekker

Reactie van het bedrijf

Hoi Els, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Super snel geleverd

Flessen zaten goed verpakt kortom geweldige service

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Eerste keer is altijd afwachten

Reactie van het bedrijf

Hoi Heidi, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Une première commande bien rapide

Commandé en ligne et trois jours après livrée, que demander de plus !!

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Toujours le risque de ne pas recevoir sa commande
  • Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...) A tous mes amis qui aime une belle bouteille

Reactie van het bedrijf

Bonjour Alain, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué un bon 10 ! Bonne commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Avec nos meilleures salutations, Maarten

1st order

Made my first order yesterday. It was delivered the day after. Packed very good with consideration to the fact that the bottles were without boxes. All went smoothly well. Will surely order again! Thank you!

• Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...) I will surely be an ambassador to the shop

Reactie van het bedrijf

Hi there! Thank you for taking the trouble to review our store. It gives us great pleasure to see that we earned a nice 10 from you! Enjoy your order! Should you have any tips or suggestions in the future, or unexpectedly encounter a problem in our store, please do not hesitate to contact us! With kind regards, Maarten

Duidelijke en overzichtelijke site. Bestelling werd tijdig geleverd en keurig ingepakt...

Reactie van het bedrijf

Hoi Patrick, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Snel en goed ingepakt verzonden

Snel en goed ingepakt verzonden

Reactie van het bedrijf

Hoi Cliff, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Geleverd wat ik gevraagd heb.

Alles netjes ingepakt, bij normale behandeling van de pakken, geen schade mogelijk.

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Geen
  • Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...) Liefhebbers, verzamelaars, proevers

Reactie van het bedrijf

Hoi Erwin, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Alles gelopen zoals het hoort.

Mijn bestelling snel ontvangen en ze was zeer goed ingepakt. Prima gedaan.

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Geen
  • Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...) Iedereen die een passie heeft voor dranken zal hier zijn zin vinden.

Reactie van het bedrijf

Hoi Steven, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Stipt en correct

Correcte en vlotte levering van het bestelde, zonder onaangename verrassingen. Pakket met oog voor de veiligheid van de inhoud. Professioneel.

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Was mijn eerste bestelling

Reactie van het bedrijf

Hoi Alex, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

levering perfect in orde en op de gevraagde datum

...

Reactie van het bedrijf

Hoi Steve, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Geen probleem geweest

Uitstekend verpakt, snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Hoi Damien, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Goede en vlotte service.

Eenvoudig besteld en betaald. Snel geleverd. Stevig verpakt.

Reactie van het bedrijf

Hoi Lieven, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Zeer mooie selectie met duidelijke uitleg tegen een correct prijs.

De website is gemakkelijk in navigeren en de uitleg bij de whiskeys is helder en eerlijk. De levering gebeurde zeer stipt en de flessen waren zorgvuldig ingepakt. Er zat zelfs een briefje bij wie je verzending geregeld had, bedankt Dirk.

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Geen
  • Aan wie zou je ons aanbevelen? (bv. liefhebbers, verzamelaars, newbies, ...) Liefhebbers zoals mezelf.

Reactie van het bedrijf

Hoi Philip, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Mijn bestelling was zeergoed ingepakt en was ook goed volgbaar tot aan huis Bedankt aan gans het team

Reactie van het bedrijf

Hoi Seger, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Correcte en snelle opvolging

Uitgebreid aanbod met veel informatie, en correcte en snelle bezorging van de pakketten.

Reactie van het bedrijf

Hoi Yoeri, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

correct maar ...

ik had deze drankenhandel gekozen omdat de levering voorzien was om op vrijdag aan te komen . ik had de limited edition fles nodig voor een onverwacht event op zondag. Jammer genoeg werd de leveringstijd niet gerespecteerd en kwam de fles pas maandagnamiddag aan dus te laat voor het event.

Reactie van het bedrijf

Hoi Petra, Bedankt voor je beoordeling voor jouw bestelling van 8/11, 20u33. Jammer om te horen dat je bestelling niet op tijd in de pakjesautomaat zat. Je pakket is conform alle beloftes die wij op voorhand maken verstuurd op donderdag 9/11 voor aflevering op 10/11. Tot zover het stukje waar wij zelf controle over hebben. Waar we helaas geen vat op hebben zijn vertragingen bij het sorteren van jouw pakket in de distributiecentra van bpost. In de meeste gevallen worden pakketjes op dag+1 afgeleverd door bpost, maar in een uitzonderlijk geval kan dat langer duren. Dat is helaas altijd een risico bij last-minute online aankopen -in eender welke webshop- en dat is natuurlijk niet fijn als je dringend wat nodig hebt. Waar wij eveneens geen invloed op hebben is de zaterdagbedeling in jouw regio. Wij geven op al onze pakketten aan dat een Zaterdaglevering toegestaan is, zodat een pakket dat vrijdag niet afgeleverd kan worden uiteindelijk zaterdag nog altijd bij de klant terecht kan komen. Het ziet er naar uit dat er in jouw regio echter geen zaterdagbedeling richting de pakjesautomaten plaats heeft gevonden. Dit is helaas regio-gebonden. Je mag uiteraard van mening zijn en blijven dat het toch allemaal onze schuld is en we deze slechte recensie dubbel en dik verdiend hebben. Mocht je daarnaast voorstellen hebben over dingen die we volgens jou hadden moeten ondernemen om deze situatie te voorkomen, dan mag je ons die natuurlijk ook altijd bezorgen. We leren immers heel graag bij van de feedback van onze klanten. Met vriendelijke groeten, Maarten

Kan niet beter

Reactie van het bedrijf

Hoi Wouter, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

super

vlotte levering - gewoonweg super

Reactie van het bedrijf

Hoi Luc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Goede service snelle levering correcte prijs

Ik ben heel tevreden

Reactie van het bedrijf

Hoi Zvi, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Stevig verpakt en snelle levering!

Ik ben enorm tevreden.

• Welke twijfels had je op voorhand over onze webshop? Eventueel glasbreuk

Reactie van het bedrijf

Hoi Wout, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Levering conform bestelling. Alles goed ingepakt en levering op tijd

Reactie van het bedrijf

Hoi Aurore, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten

Over Drankenshop Broekmans

Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.