Twee flessen whisky gekocht van mijn favoriete merk Daftmill. Broekman is een van de weinige leveranciers hoe Ron de buurt.
Hoi Math, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goed verpakt en snel geleverd! Top!
Hoi Heidi, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle levering en fles whisky mooi verpakt.
Hoi Olivier, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Allereerst was ik verbijsterd over het prijsverschil tussen Nederland en België: € 30 voor een goede, bijzondere fles whisky. Dus direct besteld en 3 dagen later pronkt dee fles - inclusief onbeschadigde doos- in mijn whiskykast
Hoi Marco, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Zeer tevreden over de service. Het was makkelijk om te bestellen via de website. Ze hielden zich ook aan de gevraagde leveringstermijn. En zeer degelijk verpakt!
Hoi Tony, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
TOP AANBOD EN CORRECTE AFHANDELING
Hoi Jurgen, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goed uitgewerkte webshop met een enorm aanbod aan marktconforme prijzen en een inpakkingsdienst die wel erg goed de wijnen beschermt tijdens transport. Doe zo verder.
Hoi Gert, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Jouw tip over de zoekhistorie is er eentje die we zeker mee gaan nemen in onze volgende gesprekken met onze developers. Voor wat betreft je opmerking over de wijnen staat alle informatie op dit moment al duidelijk en uitgebreid uitgelegd op onze webshop bij de betrokken producten. Als je hieromtrent concrete vragen hebt, dan mag je ons die altijd stellen. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Altijd korekte levering
Hoi Ronny, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Kort en krachtig. Snel makkelijk en duidelijk.
Hoi Johan, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Alles heel goed verpakt en alles ok
Hoi Etienne, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Hi Eric, Thank you for taking the time to review our store. We are delighted to see that we have earned a top score from you! If you have any tips or suggestions in the future, or if you encounter any problems in our store, please do not hesitate to contact us! Kind regards, Maarten
Snelle levering, goed verpakt en mprima prijs
Hoi Eric, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goede website
Hoi Kees, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle communicatie over een fles die niet direct te leveren was maar waar navraag voor gedaan moest worden. Snelle levering en een leuke verpakking met de diverse teksten die je tegenkomt als je de doos opent. Verandert uiteraard niks aan 't product, maar is wel leuk gedaan.
Hoi Marc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Vlotte afhandeling van de bestelling
Hoi Patrick, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Commande dans la moindre anicroche, délai de livraison respecté, promotions vraiment réelles, emballage très professionnel…
Bonjour Yves, Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale ! Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
We zijn steeds tevreden over jullie afhandeling van de bestellingen
Hoi Christel, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Je n'ai actuellement effectuer que deux commandes mais je suis certain de recommander ultérieurement !!! Beaucoup de choix en boissons d'exceptions.... Très bien emballés je suis ravis !!! Je vous conseille ce site...
Bonjour Cédric, Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale ! Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
prima geleverd
Hoi Daan, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
OK.
Hoi Maurice, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Super goede ervaring!
Hoi Andrea, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Duidelijk aanbod met uitgebreide keuzemogelijkheden. Efficiẽntie.
Hoi Wim, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie score verdiend hebben bij jou! Ik stel vast in de sterrenscores dat je minder tevreden zou zijn over het betalingsproces en over onze klantendienst/dienst na verkoop. Als je ons wil vertellen wat er voor jou beter had gekund, dan zouden we dat uiteraard erg op prijs stellen. Ik heb zelf alvast één en ander nagekeken en zag dat de betaling van je bestelling van de eerste keer lukte en dat je ook geen (e-mail) contact met onze klantendienst gehad hebt, dus ik heb momenteel zelf geen concrete aanknopingspunten voor deze mindere beoordeling. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Een perfecte levering, hiermee bedoel ik dat de flessen uitermate goed beschermd afgeleverd zijn. Proficiat.
Alles zeer degelijk verpakt!
Hoi Herman, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Levering is gebeurd op gezegd datum. Realistische prijs bestel zeker nog eens
Hoi, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.