Alles in orde.
Hoi David, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Tout s’est bien passe.seule chose frais de port un peu excessif
Bonjour Emilie, Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale ! Nous vous souhaitons une bonne utilisation de votre commande ! Les frais d'expédition que vous avez payés ne couvrent même pas les coûts réels d'emballage et d'expédition de votre colis. Vous comprenez donc sans doute pourquoi nous devrons facturer des frais de livraison plus élevés pour les petites commandes inférieures à 60 €, et les réduisons uniquement au-delà de 60 €, puis les supprimons pour les commandes supérieures à 150 €. Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Sociéte qui a une très bonne gestion au niveau des commandes. Sérieux dans la la livraison et dans l'envoi des mails . Les colis sont très bien protégés .C'est parfait .
Bonjour Yoanis, Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale ! Nous vous souhaitons une bonne utilisation de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Parcel was well packed. Online site has large selection of great whiskies. Unfortunately I won’t be able to buy a few unless I spend over €1000 on whisky orders.
Hi John, Thank you for taking the time to review our store. We are delighted to see that we have earned a top score from you! Enjoy your order! It is true that a selection of products is reserved for regular and returning customers who choose Broekmans not only for bottles they cannot find or obtain anywhere else. The token system allows us to ensure that these unique bottles remain out of the hands of bottle flippers as much as possible and that we can continue to offer them at a fair price. If you have any tips or suggestions in the future, or if you encounter any problems in our store, please do not hesitate to contact us! Kind regards, Maarten
Goeie prijzen, snelle levering en geen verzendkosten boven de 150
Hoi Herbert, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Commande faite du vendredi reçu du lundi , bouteille bien protégée tout est conforme . Je repasserai commande sans hésiter
Bonjour Cédric, Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale ! Nous vous souhaitons une bonne utilisation de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Mijn eerste ervaring met Broekmans. Het ging om een bepaalde whisky die nergens anders te vinden was. Een snelle blik op het aanbod leert dat hier meer flessen te vinden zijn, die je elders niet snel zal tegenkomen. De verzending was snel en goed verzorgd en het pakket was opgeleukt door een paar kleine attenties. Ook dat wordt zeer gewaardeerd.
Hoi Leon, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Alles perfect inorde. Zelfs een aantal leuke gadgets bij de bestelling. Geen enkele negatieve opmerking.
Hoi Christophe, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Helder
Hoi Pier, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Perfecte en snelle levering! Flessen zijn supergoed en veilig verpakt met enkel recyclebaar materiaal.
Hoi Paul, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Heel vriendelijk behulpzaam en correct
Hoi Alain, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Vlotte afhhaaandeling van mijn eerste bestelling
Hoi Marc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ruim assortiment tegen eerlijke prijzen. Geloofwaardige verkoper met een goed loyaliteits programma. Je moet alleen even geduld hebben met verzenden, dat kan een weekje duren.
Dag Rien, Bedankt om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Graag merken we op dat je bemerking over onze verzendtijd onjuist is. Je hebt je bestelling geplaatst op donderdag 14/8 om 15u11, dat is te laat om een verzending op dezelfde dag te bekomen want dat kunnen we enkel voor bestellingen die geplaatst zijn voor 10u 's ochtends. Je pakket zou dus op vrijdag 15/8 verzonden worden. 15 augustus is echter een officiële feestdag in België, en op feestdagen en in weekends kunnen geen verzendingen plaatsvinden, onder meer omdat wijzelf en de koerierdienst op die dagen niet werken. Hiermee rekening houdend werd jouw pakket op de eerstvolgende mogelijke werkdag na het plaatsen van je bestelling, maandag 18 augustus, verzonden en bij je thuis afgeleverd op dinsdag 19 augustus. Het heeft met andere woorden 1 feestdag en 1 weekend geduurd om je bestelling te verzenden, omdat er op die dagen niet gewerkt werd. Bestellingen die op werkdagen voor 10u 's ochtends geplaatst worden, worden zonder uitzondering dezelfde werkdag nog verzonden. Latere bestellingen worden, eveneens zonder uitzondering, de eerstvolgende werkdag verzonden. Wanneer er gekozen wordt voor een leverdatum in de toekomst, dan vindt de verzending pas plaats op de werkdag voor de gewenste afleverdatum. In geval van presales (producten die nog niet gereleased zijn) is de uiteindelijke verzend- en leverdatum afhankelijk van de leverancier. Onder "werkdagen" wordt verstaan: maandag tot vrijdag, uitgezonderd feestdagen en weekends. Wij hopen hiermee de onjuiste weergave van ons verzendbeleid enigszins te nuanceren. Met vriendelijke groeten, Maarten
Eerlijke prijzen, snelle verzending. Een aanrader!
Hoi Pascal, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle levering en veilige verpakking, zeer tevreden
Hoi Ann, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
La commande est arrivée très vite et parfaitement emballée/sécurisée. J'ai beaucoup apprécié le coté écologique de cette entreprise.
Bonjour Guy, Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale ! Nous vous souhaitons une bonne utilisation de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Geweldige snelle levering en service
Hoi Wilson, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie score verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Aangezien alles bijzonder positief was in je review, zijn we erg benieuwd naar wat we kunnen of moeten doen om die tevredenheid ook in je score terug te zien. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Helemaal zoals beloofd op de website (bestelling, betaling, levering). Zeer eenvoudig
Hoi Luc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Prima leverancier tegen een redelijk bedrag.
Hoi Bob, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Helemaal top
Hoi Thomas, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Zeeeeer snelle levering en professioneel ingepakt.
Hoi Francisco, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Een uitgebreid aanbod van dranken. Zeer aangename price setting.
Heldere communicatie, optie tot bijbestellen voorafgaand aan verzending, degelijk verpakt en netje conform afspraak afgeleverd.
Hoi Sandor, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
de levering verloopt fantastisch. 1 vraagje, bij grote bestelling een korting zou wel leuk zijn, zijn geen goedkope moctails, maar super lekker
Hoi Tania, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Mooie selectie. Goed gedaan met de loyaliteitspunten. Goede afleverings service.
Hoi Richard, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.