Snelle levering, goed ingepakt en tevreden met de fles! Goed aanbod!
Hoi Caroline, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Très bon site avec beaucoup de choix et bouteille vraiment bien protéger pour l’envoi
Bonjour Cedric, Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que nous avons obtenu la note maximale de ta part ! Si tu as des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si tu rencontres un problème dans notre boutique, n'hésite surtout pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Snelle en correcte service met ongeschonden bezorging
Hoi Nils, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
bestelling in het week end en dinsdag geleverd. zeer goed verpakt tegen breekbaarheid
Hoi Guy, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Ik zie in je sterren dat de onderdelen "Betaling" en "Communicatie en Informatie over uw bestelling" een mindere score geeft als de rest. Wij zijn uiteraard altijd benieuwd naar de redenen daarvoor en wat er voor jou beter had gekund op die vlakken, aangezien we steeds op zoek zijn naar manieren om onszelf verder te verbeteren. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Van kiezen uit assortiment tot aan de levering content.
Hoi Liselotte, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Leuke webwinkel met groot aanbod en competitieve prijzen. Ecologische mindset werd ten zeerste geapprecieerd: omdat bepaalde flessen niet voorradig waren werd de ganse bestelling on hold gezet zodat alles in 1x geleverd kon worden. En gans de verpakking an sich is volledig recycleerbaar...tot het plakband toe
Hoi An, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Alles vlot verlopen. Ongezien sterke verpakking. Karton verkleinen duurt bijna langer dan de inhoud opdrinken :)
Hoi Frank, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Net als ons aanbod en onze klantenservice is onze verpakking inderdaad ook oerdegelijk ;-) Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Large choix, pour tous les goûts... site web bien fait également Livraison rapide (mais avec BPost c'est au hasard, il faudra avoir un plan B)
Bonjour Viorel, Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que nous avons obtenu la note maximale de ta part ! Pour pouvoir proposer une alternative en matière d'expédition, nous devons malheureusement encore nous développer un peu. Pour les petits volumes d'expédition, il n'est malheureusement pas possible de proposer plusieurs transporteurs à un tarif d'expédition acceptable. Nous avons choisi bpost comme partenaire en raison de ses excellentes références, de sa couverture nationale et de son vaste réseau de points postaux, de points de retrait et de bornes à colis bbox. Si la livraison à domicile avec bpost est difficile dans ta région, nous te conseillons de choisir directement, lors du paiement, la livraison vers un de ces points de retrait afin que tu puisses y récupérer toi-même tes colis. Une livraison dans un point postal est en outre moins chère qu'une livraison à domicile, et généralement beaucoup moins sujette aux erreurs. Si vous avez des conseils ou des suggestions à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez surtout pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Alles gut.
Hoi Brigitte, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Flessen met OVB melding zijn met hulp en rondkijken toch te leveren
Hoi Dennis, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Fout gemaakt bij bestelling maar snelle rechtzetting mogelijk gemaakt door de verkoper. De communicatie was gemakkelijk en gebeurde zelfs verbazend genoeg laat op de avond. Snelle levering, veilig verpakt en competitieve prijzen (alleszins toch voor de flessen die ik zocht)
Hoi Frank, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Duidelijke website, groot assortiment whisky's met name ook de wat moeilijker verkrijgbare tegen over het algemeen schappelijke prijzen. Pakket is snel verzonden en geleverd via BPost/ DHL en stevig en veilig verpakt. Was voor mij eerste bestelling bij Broekmans. Enige minpuntje is dat je niet het whisky's uit het gehele assortiment kan kopen vooraleer je voldoende coins hebt gespaard met andere aankopen. Wilde graag Longrow en Daftmill en dat was niet mogelijk. Daarom half sterretje minder.
Hoi Armand, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! De spelregels om toegang te krijgen tot de zeldzame flessen waar je naar verwijst zijn voor jou inderdaad dezelfde als voor andere klanten. Het enige dat je moet doen om loyalty tokens bij elkaar te sparen is vaker voor Broekmans kiezen, en dan heb je die tokens zo bij elkaar gespaard. Zonder dit loyaltyprogramma had je deze flessen zelfs al lang niet meer op onze webshop kunnen zien staan, want dan waren ze al lang weg geweest naar de eerste de beste bottle flipper en zou je ze nu enkel nog op tweedehands veilingsites aan een veelvoud hebben kunnen kopen. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Zeer goed aanbod Snelle levering Juiste informatie
Hoi Erik, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Nu tweemaal besteld en super tevreden.
Hoi Sjoerd, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ik koop voornamelijk mijn Whiskey online en Broekmans heeft een hele ruime selectie van de betere soorten in het hogere segment. Prijzen zijn over het algemeen goed en met sommige spaaracties maakt dit het nog net even aantrekkelijker om toch die fles te kopen.
Hoi Rob, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ik zocht een specifieke Whisky en was blij die gemakkelijk te kunnen bestellen. Levering was snel en goed ingepakt. Helaas was toch het afdekkartonnetje op de doos van de fles wat ingedeukt, wat een beetje jammer was aangezien het om een geschenk ging. Toch super tevreden in het algemeen!
Hoi Ann, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Het spijt me te vernemen dat de verpakking niet in onberispelijke staat was toen je het hebt ontvangen. Volgens mij heb je hier geen contact over gehad met onze klantendienst, ik vermoed omdat je het kado misschien al snel af moest geven? Anders hadden we samen kunnen kijken welke oplossingen er mogelijk geweest waren. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Hoi Lilly, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Alles zoals het moet
Hoi Luc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Een perfecte transactie. Alles correct en vlot met bestellen & levering! Uitstekend.
Hoi DJ, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Voor het eerst bij Broekmans besteld en ik ben zeer tevreden. Prima op de hoogte gehouden, zodat ik de bestelling kon volgen en snel geleverd.
Hoi Agnita, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Met veel zorg verpakt en snelle levering:-)
Hoi Lorraine, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Twee flessen whisky gekocht van mijn favoriete merk Daftmill. Broekman is een van de weinige leveranciers hoe Ron de buurt.
Hoi Math, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goed verpakt en snel geleverd! Top!
Hoi Heidi, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle levering en fles whisky mooi verpakt.
Hoi Olivier, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Allereerst was ik verbijsterd over het prijsverschil tussen Nederland en België: € 30 voor een goede, bijzondere fles whisky. Dus direct besteld en 3 dagen later pronkt dee fles - inclusief onbeschadigde doos- in mijn whiskykast
Hoi Marco, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.