Prima follow up

Ondanks problemen met het postbedrijf een zeer behulpzame klantenservice. Zeer snelle en adequate respons.

Uitstekende service, geleverd op de gewenste dag.

Alles super ontvangen en ook op de aangegeven dag! Bedankt hiervoor

top

perfect ingepakt en snel verstuurd

Zeer aangenaam, zeker omwille van het ruime aanbod

Tevreden, en kom hier zeker terug. De levering ging ook zeer vlot.

Ik ben heel tevreden.

Heb de bestelling ontvangen op de dag die ik had aangevraagd dus was hier al heel content mee! De fles was goed verpakt.

Ardbegday was top

Goed geregeld en vriendelijk!

Makkelijk en fijn

Prima en snel verstuurd

Probleemloos en vlot

Vlotte levering, inhoud zoals besteld.

Snelle levering en veilig verpakt!

Levering zoals afgesproken en veilig verpakt!

Let’s go !!

Heel leuke webshop en een nog leukere winkel , het whisky is er geweldig . Ook andere dranken Flessen worden goed en verzorgd verstuurd Top winkel

zeer tevreden

ruime keuze - snelle levering - stevig verpakt

Geweldige service !

Supersnel en proper geleverd!

Op 2 dagen geleverd en dat aan de laagste prijs voor prachtige flessen wiskhey!

Echt prima!

Het communiceren en winkelen ging echt prima! Ook de levering was perfect. Enkel detail: niet elke precieze 'batch' of 'botteldatum' is steeds up to date, maar dat is ook zo constant evoluerend. Daarom dat ik zelf een bericht stuurde om die precieze info te hebben en dat verliep heel vlot. Dank!

Degelijke website

Snelle levering zoals beloofd en via de nieuwsbrief mooie aanbiedingen

Prima assortimenten, faire prijs, snelle levering

Prima assortimenten, faire prijs, snelle levering

Rapide soignée efficace

Just perfect

Zo moet het overal zijn .

Voldoende keuze en vlotte levering aan een correcte prijs zo zou het op elke on-line winkel moeten zijn .

Tijdig geleverd

Alles perfect!

Goede producten, snelle levering, aanrader!

uitstekend

Ik was zeer tevreden. Ik had gevraagd om 1 fles whisky te willen verpakken. Eerst kon dit echt niet gebeuren, maar groot was mijn verwondering dat er toch een fles mooi verpakt was. Dit stelde ik zeer op prijs. Het zal niet bij die ene bestelling blijven.

snelle levering en correct

snelle correcte levering en veel keuze in dranken

ongelofelijke service

Ik kreeg een pakje toegestuurd dat helaas door de post beschadigd was geraakt. ik melde dit bij Broekmans en kreeg nog binnen de week een nieuwe verpakking opgestuurd. top top top

Heel tevreden, zeer correct.

Goede snelle service. professionele verpakking, absoluut perfekt beschermd. Zal hun interessante gamma blijven in het oog houden voor toekomstige aankopen.

Zeer snelle service

Molenstraat 19

3550 Heusden-Zolder

+32 11 53 70 60

Over Drankenshop Broekmans

Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.