Hoi Jeroen, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Vriendelijke en snelle bediening waar andere bedrijven daar nog héél véél van kunnen leren.
Hoi Marc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
goed verpakt tijdig geleverd juiste product kortom goede service
Hoi Frank, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
alles perfect geleverd en verpakt dank en succes.............
Hoi Filiep, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Prima geleverd, goed ingepakt
Hoi Lode, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle service en een topkwaliteit aan gevarieerde dranken. Wat moet een Whisky liefhebber nog meer hebben...
Hoi Roland, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Heel overzichtelijke webshop met uitstekende produkten en supersnelle levering
Hoi Ingrid, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snel geleverd. Goed ingepakt. Gewoonweg toppie. Ik ga zeker nog bij jullie bestellen.
Hoi Wendy, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
De dranken zijn zeer vlug maar nog belangrijker met veel zorg geleverd in een stevige verpakking zodat braak tijdens het transport verhinderd werd. Correcte bestelling, correcte levering en ook correcte prijzen m.a.w. een degelijke firma.
Hoi André, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Top levering aan een deftige prijs .
Hoi Bruno, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Enkel positieve gevoelens bij laatste aankoop (geschenkverpakking fles + glas Jack daniels). Allereerst was de prijs goed en snelle verzending, maar bij ontvangst was het glaasje gebroken. (had dit al gehoord toen ik de doos in ontvangst nam). Foto's gemaakt van het uitpakken en contact opgenomen met klantendienst. Heel snel verder geholpen en kosteloos een 2de verzending met een nieuw glaasje. Zo moet het dus! Enkel positieve ervaring met Broekmans.
Hoi Lieven, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling en fijn dat we jouw probleem goed op hebben kunnen lossen! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle en correcte levering ontvangen net voor de feestdagen. Zeer goed verpakt...
Hoi Mieke, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
ik zal zeker terug bestellen bij jullie , ben zeer tevreden
Hoi Jeanne, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
alles vlot en netjes geleverd
Hoi Rony, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
3 dagen na dat ik de bestelling had gemaakt online, waren de pakjes al geleverd. Deze waren zeer netjes en veilig (voor het glas) ingepakt. Ik weet zeker dat ik nog ga bestellen bij jullie.
Hoi Natacha, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle afhandeling en levering.
Een aanrader
. pakketje zoek geraakt bij de post, contact opgenomen met de drankencentrale en ze hebben een nieuwe fles opgestuurd. Waarvoor dank.
Hoi Marc, Bedankt voor het aanpassen van je initiële review. Ik ben blij dat we jouw probleem goed en vlot op hebben kunnen lossen. Veel plezier met je bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Originele beoordeling
Volgens de post is het geleverd met een streepje als handtekening maar ik heb het nog niet gezien.
EDIT - 14/12/2022 --- Ondertussen hebben we contact gehad per e-mail en jou meteen een nieuw pakket op kunnen sturen, dat intussen ook in goede staat werd afgeleverd. We hebben jou een verzoek gestuurd om bovenstaande review aan te passen. --- Hoi Marc, Jouw bestelling werd geplaatst op vrijdag 25 november om 11u30 (dus na 10u) en werd toch nog dezelfde dag verstuurd. Het pakket werd zaterdag 26 november de eerste keer aangeboden zonder succes, dinsdag 29 november een tweede keer zonder succes en woensdag 30 november kon het volgens de track&trace van B-Post inderdaad afgeleverd worden. Onze klantendienst staat via e-mail dagelijks voor al onze klanten klaar en tracht elk probleem dezelfde dag nog aan te pakken en op te lossen. Je hebt echter geen enkel contact met ons gezocht omtrent je probleem. Dat was misschien een betere eerste stap geweest om tot een oplossing te komen, en in elk geval eentje die wel zo eerlijk naar ons toe geweest zou zijn. Wanneer wij niet op de hoogte gebracht worden van een probleem is het bijzonder moeilijk om het op te lossen. We moeten helaas vaststellen dat je het, om welke reden dan ook, nodig vond om ons te "belonen" met een slechte review, zonder voorafgaand contact met ons gezocht te hebben omtrent je probleem en ondanks het feit dat het probleem waar je op dit moment mee zit niet rechtstreeks met ons te maken heeft of door ons werd veroorzaakt. Ik zal rechtstreeks contact met je opnemen hieromtrent en het desondanks toch met alle plezier voor je trachten op te lossen. Met vriendelijke groeten, Maarten
Aanrader, prima service.
Hoi Freddy, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
mooi verpakt en optijd geleverd
Hoi Francky, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Mijn flessen waren perfect ingepakt.
Hoi Johan, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Vlot geleverd en zonder schade
Hoi Laurent, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Perfecte en correcte levering , altijd leuk om hier te bestellen! Aanrader !!
Hoi Carlos, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Correcte prijs, snelle en verzorgde levering.
Hoi Jurgen, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou. Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
juist de verpakking kan beter vind ik
Hoi Peter, Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons plezier om te zien dat we een 7 verdiend hebben bij jou. Je geeft aan dat je niet tevreden bent over onze op maat gemaakte, uiterst stevige verzenddozen die we opvullen met papier in plaats van plastic om het milieu te sparen en je product degelijk te beschermen. Je bent uiteraard van harte welkom om ons te laten weten wat er volgens jou beter zou kunnen in de toekomst, dan kunnen we je suggesties mee opnemen bij toekomstige besprekingen. Met vriendelijke groeten, Maarten
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.