SUPER SNELLE LEVERING

MIJN ECHTGENOTE IS TEVREDEN

Top en vlugge levering x

Alles klopte, van bestellen tot afleveren, top!

Goede ervaring, van bestellen tot afleveren. De wachttijd was wel iets langer dan normaal maar verder was als OK.

Prima geregeld

Vlotte levering. Prima service.

Klantvriendelijk

Geweldig!!

Zonder fout en snel alles geleverd! En beterkoop ook als andere plaatsen.

Snelle en correcte levering!

Bestelling werd snel bezorgd, goede kwaliteit producten. Inclusief gratis cadeau

Waardeloos

Voor ik bij de deur was,reed hij al weg! Geen niet thuis bericht Kortom waardeloos! Ik zal bij jullie niet meer bestellen.

Super klant vriendelijke webshop

Zeer vriendelijke klanten service. Bij vragen per mail vlot reactie. Bestel daar altijd mijn gezichtproducten

prima, snel besteld en snelle levering

Ik bestel er graag het is snel binnen en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Ga zo door

Heel snel geleverd

Exact wat ik verwacht had maar wel goedkoper dan in de salon.

Prima geholpen met bestelling in de webshop

Gebeld met klantenservice ivm probleem met bestellen in de webshop. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan en de medewerker bedacht een prima oplossing om toch de bestelling te kunnen plaatsen en gebruik te kunnen maken van de actie van dat moment.

Overzichtelijke site en snelle levering

Zeer goed verpakt, snel geleverd!

Zeer goed verpakt, snel geleverd!

Goede levering.

Goede levering

Heel tevreden

Iedere x weer een prettige ervaring :-D

Snelle bezorging

Goese uitleg over gebruik producten. Handige travel producten cadeau voor op vakantie

Heel tevreden

Hele snelle service en super vriendelijk geholpen aan de telefoon

Valentina S

"Uitstekende ervaring: mijn bestelling was er snel, netjes verpakt en precies zoals verwacht. Heel tevreden met Derma Care Shop."

Verschikkelijk!!!!

Mega slechte klantenservice. Pakket raakt zoek, geld kwijt!!! Koop hier niks aub EN WEES GEWAARSCHUWD VOOR DEZE **********!!!!

Snel, professioneel en eerlijke prijs.

Vlotte service, ook bij extra vragen

positief

Levering op tijd. Super producten.

bestelling snel verstuurd en het artikel wat ik besteld had was ook een mooie prijs en eindelijk ook een artikel dat altijd leverbaar is via derma -care shop. Dus een blije klant.

super klantgericht

Ik koop al jaren bij Derma Care en ervaar de service als uitstekend. Super klantgericht. In een markt met zoveel aanbieders steekt Derma Care er met kop en schouders boven uit!

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.