Uitstekend !

Betrouwbaar en goede prijs !

Het bestellen ging prima, ik vind het alleen raar dat je dan achteraf een kortingspercentage aangeboden krijgt. Ik bestel dit altijd bij jullie, Ik vind het mosterd na de maaltijd.

Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Bij contact, geen probleem om mijn bestelling aan te passen, die ik zelf fout had geplaatst. Direct een mail ontvangen met de verrekening.

Perfect!

Mijn Jan Marini bestelling eind van de dag gedaan en de volgende ochtend al heel vroeg door GLS afgeleverd!

Perfecte snelle levering

Snelle nette levering

Vlotte verzending

Vlotte verzending

Uitmuntend!

Ik gebruik altijd de Spf met kleurtje van Jan Marini. Had deze besteld bij Derma-Care. De verzending was verdwenen tijdens het vervoer. Dit werd zo snel professioneel opgelost door Victoriya van Derma-Care. Kreeg direct n nieuwe toegestuurd. Wat n service!

Hele fijne ondersteuning door de administratie.

Bij het bestellen wat problemen ondervonden en ik werd snel ondersteund via mail. Hele fijne klantenservice. Dank je wel.!

Derma

My parcel is delivered for 3 days. They came when I was at home and put a message that I wasn't. Then they sent a message that I can pick up the parcel at the delivery spot and it's not here!!!! Terrible

Zeer tevreden over geleverde producten

Duidelijke website. Snel besteld en bezorgd.

Geweldige service en supervriendelijk aan de telefoon

Wat een geweldige site zeer snelle levering de volgende dag al in huis en geen verzendkosten

fast delivery and quality products

SUPER.

Alles perfect en snel geleverd. Zeer tevreden over dit bedrijf.

Overzichtelijk en snel in huis

Snelle levering en overzichtelijk site. Makkelijk om te vinden wat je nodig hebt

Elke keer een feestje

Altijd goede service. Prachtige producten en korting voor de vaste klant. Wat wil je nog meer!?

Snel en goede service

Snel en een goede service.

Prima verzorgd

Goed en snel geleverd

De beste producten voor huidverbetering

Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met uitsluitend hoogwaardige merken die écht resultaat leveren. De bestelling werd opvallend snel geleverd en was met veel zorg en aandacht verpakt. Daarnaast ontving ik een perfect passende gratis samples wat de hele ervaring nog persoonlijker maakte. Kortom: een uitstekende service en kwaliteit op alle fronten — ik ben meer dan tevreden!

super

mooie producten ,snel verzonden

Zeer snelle levering met fijne producten.

Ik gebruik de fijne producten van dermaquest voor huidverbetering.

Super ervaring

Ik ontving via de telefoon een goed advies voor de de produkten. Ik heb nogal een droge huid en de produkten die werden geadviseerd waren uitstekend Alles werd snel geleverd en netjes verpakt samen met enkele proefjes om uit te proberen.. Ook werd ik op de hoogte gehouden van het hele proces Ik ga hier zeker vaker bestellen

Pakket is niet geleverd

Pakket is niet geleverd, slechte bezorgdienst Nadat ik deze review achter liet omdat mijn pakket niet geleverd is, volgens de bezorgdienst wel. Kreeg ik verschillende berichten van de manager. Zijn laatste bericht: Nog nooit meegemaakt? Dan bestelt u erg weinig in tegenstelling wat u zegt Dat gebeurt regelmatig, ook met andere vervoerders Als er iemand onbeleefd is dan bent u dat Gewoon een negatieve review plaatsen die voor ons heel veel betekend omdat iedereen dat leest en wel degelijk belangrijk voor ons is beschouwen wij als super onbeleefd Gelukkig hebben we louter positieve reviews en die van u is gelukkig een grote uitzondering Het zou fijn zijn als u niet meer bij ons besteld maar ik denk dat u wel hebt begrepen dat wij klanten zoals u liever niet hebben

Altijd zeer snelle levering en super vriendelijk aan de telefoon

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.