geleverd wat ik besteld heb

Snelle levering en alles prima ontvangen

Verkeerd artikel

Ik had een transparante mascara besteld. Want nergens in de beschrijving stond dat deze zwart was + de voorbeeld foto’s waren foto’s van de transparante mascara van Bellapierre. Met duidelijk clear op de verpakking. Ik neem contact met hen op, nee er is maar 1 soort van de Pompous Lash Mascara en die heeft u ontvangen. De kleur van de mascara is inderdaad zwart. Dat was alles, geen antwoord meer, niets, ik zit nu met een mascara dat ik niet wil & geld kwijt.

TOP

Binnen een dag binnen Helemaal top

Pakket is zoekgeraakt

Mijn pakket is zoek en tot op heden heb ik geen idee hoe nu verder

Snelle levering , top !

Goed contact en snelle verzending !

Tevreden

Bestelling en bezorging verliep prima. Exfoliating 5% glycol gekocht wat mij helpt bij mijn lijntjes.

Snelle en perfecte service

Ik had per ongeluk de verkeerde dagcrème besteld. Na 1 telefoontje en snel terugsturen van de ontvangen crème had ik binnen 2 dagen de goede crème. Echt super

Super klantenservice

Bestelling is meteen dezelfde dag verstuurd. Met de vermelding van mijn adres ging er zo te zien bij GLS iets mis. Ik werd meteen goed geholpen door de klantenservice van Derma-Care en zoals afgesproken werd mijn bestelling in de gaten gehouden. Ik heb na bezorging hiervan, wat gelukkig goed is gegaan, meteen een mailtje ontvangen van Derma-Care.

Derma Care heeft goede producten, maar wel duur

Vlotte bestelling, supervlotte levering, en goed producten Omwille van de prijs verliezen ze een klein sterretje. Het blijft immers mijn keuze om deze dure producten te kopen.

Fijne site, snelle levering

Super snelle levering

Vandaag besteld en inderdaad morgen in huis hele goede service

Snelle levering!!

Verschillende aanbiedingen en na besteld te hebben snelle levering!!

Duidelijke website en zeer vlotte levering

Duidelijke website en vlotte levering!

Snelle levering goede producten

Geweldige service! Bestel er regelmatig!

Mooie aanbieding, goede communicatie en snelle levering.

Prima service, er is zelfs een mogelijkheid tot persoonlijk contact! Dikke duim

Top producten

Top producten, goede service, correcte info ivmm levertermijn.

Heldere communicatie.

De eerste keer via deze weg is goed bevallen.

Zeer snelle en duidelijke service: bestellen en verzending. En het product was ook geweldig. Erg blij mee (Casmera DD creme)

Heel erg snel ontvangen, fijn!

Lycogell besteld, dit werd direct de volgende dag verzonden. Heel erg fijn.. Spullen waren ook goed en netjes verpakt. Goede ervaring!!

Super snel binnen

Super snel binnen.

Snelle levering en altijd een kortingscode!

Levering niet volgens belofte website

Op de website staat dat er de volgende dag geleverd wordt. Dit is niet het geval. Jammer en teleurgesteld. Bestelling nog niet ontvangen.

Excellent

Duidelijke website, correcte prijs en produkt. Goede communicatie bestelling en levering.

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.