Slecht

0000000000 slecht

Zeer prettige ervaring aan overgehouden.

In het begin verliepen de telefonische gesprekken heel stroef en de problemen ivm de verzending van de stukken. Maar later ging het veel beter en ben ik heel dankbaar voor dat gesprek dat is gevoerd met de verpleegkundige.

dudelijk een sneel goed berhordeel

leuke verpleging een goed gedaan

Normaal

Mijn ervaring duurt lang om afspraak te maken. Dat is groot probleem. Duur erg lang om thuis te komen weekdiensten.

niet georganiseerd

de wachttijd om een afspraak in te plannen, vindt ik naar mijn mening lang, het contact met andere organisaties o.a clientenraad waar clienten naar verwezen wordt door buurtteam , is moeizaam in mij situatie geweest, maar is tog gekomen ,na 2 weken opzicht wachten, dus; alles mag wat vlotter ,

Als goed alles ging vrij snel en ook heel vriendelijke ervaring.

Prima, snel opgepakt en de indicatieformulieren waren snel klaar.

De verpleegkundige begreep wat de situatie en de daaruit voortvloeiende hulp-behoefte was en kon de indicatie daardoor snel afronden.

Zeer deskundig en vriendelijk

Slecht bereikbaar, komen afspraken niet na.

Slecht. Ziek de bereikbaarheid als de communicatie.

ervaren en vriendelijk

wij hadden een ervaren persoon die zich goed de situatie kon inschatten vriendelijk en zeer ervaren en alles was snel geregeld binnen een paar dagen waren de papieren binnen erg netjes ook zeer vriendelijk aan de telefoon en zeer behulpzaam en als je vraagt om teruggebeld kan worden wordt je ook snel terug gebeld nee geen enkele minpunten prima irganisatie

Ben heel snel geholpen

Zeer behulpzaam!

( Her) Indicatiestelling Pgb door verpleegkundige Gloria gedaan. Erg behulpzaam, ook toen er papieren volgens Zilveren Kruis niet in orde waren. Meteen actie ondernomen! Kortom zeer vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk Dank Daarvoor!

Zeer professioneel en kundig geholpen.

Medewerkster was heel bekwaam en vriendelijk en kon zich goed verplaatsen in mijn situatie maar gaf ook duidelijk professioneel advies.

Uitstekend klantvriendelijk duidelijk antwoord geven op mijn vragen zeer tevreden!

Uitstekende hulp gekregen in deze moeilijke periode voor mijn moeder

We zijn heel goed geholpen en goed geinformeerd door wijkverpleegkundige Soumaya.

Super ervaring gehad zeer respectvol!

Ik ben geholpen door een zeer vriendelijke dame , was een zeer fijn gesprek ze stelde me op mijn gemak en luisterde goed naar mijn verhaal , waarna we het snel eens waren. Het verslag was ook zeer vlot gemaakt met veel zorg , en ik werdt tussen tijds gebeld voor aanvallende informatie. Al met al een hele fijne ervaring . Mvg.

Goed en vriendelijk

Test

Test

Postbus 2261

1000 CG Amsterdam

088 – 66 838 00

Over Mantelzorgdiensten

Mantelzorgdiensten helpt inwoners van Amsterdam en omgeving met advies en indicatiestelling voor een Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij verzamelen alle reviews via het platform van klantenvertellen. Na het huisbezoek van de wijkverpleegkundige nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Reviews die geplaatst zijn zonder uitnodiging worden verwijdert. Bij twijfel neemt een medewerker van klantenvertellen contact met u op om te controleren of u daadwerkelijk gebruik heb gemaakt van onze diensten. Dit doen we om nepreviews te voorkomen. Officiële meldingen en/of klachten met uitgebreide contactgegevens en toelichting verstuurt u naar [email protected] zodat wij die alsnog in behandeling kunnen nemen. Alle reviews worden automatisch zichtbaar gemaakt op Google vermeld dus geen naam, adres, persoonlijke, medische en/of andere traceerbare gegevens in uw tekst! Hartelijk dank alvast voor uw beoordeling! Team Mantelzorgdiensten