Slechts service en bezorging

Klantenservice is niet te bereiken. Klachten over bezorging worden doorgesluist, maar zijn toch echt de verantwoordelijkheid van de winkel. Maten kloppen niet met de maten van de verpakking waardoor ik tot 2 keer toe de bestelling retour heb moeten doen. Dynalogic is vreselijk, nooit meer fonq.

Helemaal top!

Ontzettend blij met mijn nieuwe eettafel. En vooral blij dat de tafel inderdaad de volgende dag al werd bezorgd. Fonq maakt de belofte geheel waar.

Snelle levering, goed verpakt, fantastisch product

Fantastische

Fijne website, gevonden wat ik wilde, besteld en heel vlug geleverd

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Goede bezorgservice. Alleen positieve punten te noemen.

Perfecte aankoop

Snelle levering, supergoed verpakt, prachtig product!

Superblij met mijn nieuwe tv meubel en de service van Fonq

Heel mooi en kwalitatief tv meubel en hele goede service; snelle levering, prettig contact voordat ik het meubel bestelde (over de exacte kleur van het meubel) en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Tijdige levering en producten erg mooi.

De levering was zeer op tijd. De producten zijn prachtig geheel conform de afbeeldingen.

Geen gedoe. Simpel goed & snel

Mooie aanbieding. Simpel besteld en snel in huis. Heel blij mee!

Bestelling geannuleerd

Bbq besteld. Op de website stond een levertijd van max 7 Werkdagen. Uiteindelijk meerdere malen contact gehad en konden ze niet aangeven wanneer de bbq geleverd zou worden. Op de website werd de levertijd ook niet aangepast deze bleef staan op 7 Werkdagen.

Snelle bezorging, fijne afhandeling. Top!

Snel geleverd en goede prijs

Mooie producten en een snelle levering. Ik ben helemaal happy!

Kon niet beter, bedankt fonq!

Retourneren onmogelijk

Retourneren is onmogelijk Triest.. bestellen gaat snel, maar het gratis retour is een drama! Je word zovaak doorgestuurd en niet geïnformeerd zodat je ontmoedigd word om de foutief geleverde artikelen te retourneren. Zijn bijna 4 weken bezig om een afspraak te maken zodat ze de foutief geleverde artikelen komen ophalen. Voor ons geen fonQ meer!

Vlugge levering ,zondag besteld maandag al bezorgd ,klasse

Wauw! Wat een snelle bezorging, de volgende dag kon ik mn nieuwe bijzettafel al neerzetten.

Mooie site. Overzichtelijk en je ziet ook of je gekozen product voldoende op voorraad is.

Perfect, snel en aardige klantenservice

Butterfly chair

Butterfly chair voor in de tuin binnen, heel mooi design!

Vertrouw NOOIT de levertijd bij fonQ

De levertijd welke staat weergegeven bij producten op de website van fonQ klopt niet en is een loze belofte. Wij hebben een kledingkast besteld met een zogenaamde levertijd van 2-3 weken. Een kledingkast met de naam 'fonQ' notabene, dus uit eigen 'shop', geen re-sell product. Je zou denken, dan weten ze wel wat de voorraad is en kunnen ze een realistische levertijd geven. Nee hoor. Na bestelling krijg je doodleuk een mailtje met: 'Bezorging door Dynalogic over 2 - 3 weken.'. Twee dagen later weer een mailtje met: De verwachte bezorgdatum van uw bestelling is gewijzigd. Wij verwachten [productnaam] nu op 23-06-2025(!!) weer vanuit de leverancier te ontvangen. Dit is dus geen levertijd van 2-3 weken, maar van 8-9 weken. Zeer slechte informatie voorziening en puur lokkertje tot aankoop.

Order is kwijt geraakt, consumer care reageert niet

De order was kwijt geraakt. Consumer care reageert bijna een week niet op berichten. Ik heb de order uiteindelijk zelf in een winkel gekocht want het was urgent. Toen Fonq eindelijk op de lijn kwam, gaf ik aan de order te willen annuleren. Ik heb een week later nog steeds mijn geld niet terug. Maar diezelfde dag werd er ineens een nieuwe order verstuurd (die ik niet meer wilde), slecht verpakt die kapot bij mij werd geleverd. Dus nu staat mijn gang vol met een enorme doos met kapotte goederen (die ik geannuleerd had) en Fonq reageert weer niet. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug.

Snelle service, mooie meubels, goede prijs, snelle bezorging.

Prachtige degelijke design kapstok in mooie kleur

Snel geleverd. Degelijk kapstok, mooi design met mooie kleur. Eenvoudig op te hangen. Een uitnodiging voor bezoek en het siert de hal. Handig vak bovenop voor sleutels, plu e.d.

Niks ontvangen

Helaas heb ik tot op heden niks ontvangen. Bezorgdienst geeft aan bezorgd te hebben, wat niet zo is. Fonq geeft.aan een onderzoek te starten, maar tot nu toe niet gehoord wat dat heeft opgeleverd. Tot nu toe 80 euro betaald voor niets

Prima site en een snelle bezorging

De artikelen op de site zijn makkelijk te vinden. Als er besteld is, is de bezorging snel.

Wacht al 2 weken op reactie

Er ontbreekt een beschermdop van mijn kastje. Dit heb ik gemeld en ik zou binnen drie dagen reactie krijgen is inmiddels twee weken

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!