rampzalige kwaliteit en levering

Wij zijn al ruim 2 weken bezig met het ontvangen en retouren van een tuinset. - 1e levering stoelen allemaal haarscheurtjes, gehele levering geweigerd (retour1) - 2e levering enkel de stoelen tafel ontbrak, bezorger dynalogic agressief aan de voordeur omdat hij zoveel haast had en gestresst was - 3e levering tafel - tafel met deuk retour (retour 2) - 4e levering bankje, pootje afgebroken - nieuwe tafel lakbeschadiging (retour 3)

Goede service/ kwaliteit

Snel besteld en geleverd en service

Zeer goed.

Mooie artikelen. Mijn bestelling is volgens afspraak bezorgd en een zeer aardige jongeman die het af kwam geven. 100punten.

fonq heeft een mooi aanbod

Fonq heeft een mooi aanbod aan diverse kwalitatieve producten. Je vind altiojd wel iets leuks bij Fonq.

Perfect!

Goed verpakt. Snelle verzending, goede communicatie.

Heerlijke stoel voor binnen en buiten

Mooie stoel van goede kwaliteit, ondanks dat ie licht is en daardoor makkelijk van buiten naar binnen te verplaatsen. Zit ook lekker!

Verkopen beschadigde artikelen voor nieuwprijzen

We bestelde een fauteuil en levering was vrij spoedig. Bij ontvangst was de doos al op bepaalde plekken gescheurd. Eenmaal opengemaakt bleek zelf dat ze het artikel hadden geprobeerd te repareren. We hebben deze direct teruggestuurd. Vervolgens gevraagd voor een nieuw artikel, maar ook deze bleek op verschillende plekken beschadigd te zijn. We sturen nu alles terug en willen ons aankoopbedrag terug.

totale mega experience

Mijn bestelde artikel kwam op tijd en goed aan. Via de t&t kon ik alles tot op het uur volgen. Het is ook nog eens een hit dussss wat wil je nog meer?

Received only half the ordered couch so far

Good quality items. However still waiting for the other half of my couch with no update from Fonq. First half was delivered 4 days ago. Looking at other similar reviews, I believe their warehouse/dispatch centre(s) are disorganized. The items I did receive arrived in perfect condition.

Netjes

Twee lampjes besteld voor op het nachtkastje. Mooi van vormgeving. Snel en netjes geleverd.

Gewoon goed

Ik had twee barkrukken besteld. Zeer netjes en snel geleverd. Goed verpakt en niet moeilijk te monteren. ( en goede prijs) Ben er erg tevreden over.

Service is top

Mijn ervaring met Fonq is positief. We hadden een defect product (met garantie) die de leverancier niet terugnam maar gelukkig nam Fonq de verantwoordelijkheid om ons tegemoet te komen. Alles is snel en goed afgehandeld. Ik raad Fonq en de klantenservice van harte aan.

Mooie tafel, slechte kwaliteit

De tafel is prachtig. Voelt niet heel stevig aan. Ook krast de tafel, bij normaal gebruik, heel erg snel. Wij hebben na 2 weken al veel krasjes. Zonde. Als ik dit geweten had, dan had ik de tafel nooit gekocht. Ook sluit de rand aan de zijkant van de tafel niet aan. Kruimels e.d. krijg je er niet meer tussenuit.

Contact per mail verloopt niet goed

Ik heb een bijzettafel van aardewerk gekocht die gebroken is bezorgd. Direct een mail gestuurd naar klantenservice met daarbij foto s bijgevoegd. Hiervan een ontvangst bevestiging gekregen. Ik ben inmiddels dagen verder, heb meerdere mails gestuurd maar ben nog steeds in afwachting van een oplossing!

Snelle levering en top service en top kwaliteit stoelen

Bezorging van een doek en een kandelaar via een installateur?!

Maar wel goede uitleg en het oude product retour meegenomen voor recycling…. Perfect!

Mooie hangmat en snelle service

Super gave hangmat. Ligt erg lekker. En gemakkelijk in elkaar te zetten. Werd ook erg snel geleverd.

Fijne ervaring

Ik had een aankoop van een dressboy en bijzettafel van Dutchbone. Beide waren zorgvuldig ingepakt en volgens afspraak geleverd. Prima. Ga vaker kopen bij Fonq. Met vr gr fam

GEWELDIG!!

Keurig en zorgvuldig verpakt en een snelle levering. TOPPIE

Pracht kwaliteit , prijs evenredig en een korte leveringstermijn en op tijd. Gewoon fantastisch bedankt.

Mooie collectie en snelle levering

Mooi groen stoeltje besteld en de andere dag afgeleverd. Superservice bij Fonq!

Leuke webshop

Snelle levering, ruime keuze, goede kwaliteitsproducten.

Zeer tevreden over de snelle levering

Mijn bestelling werd inderdaad de volgende dag al bezorgd. Had de shorebirds besteld en ze zijn prachtig, ben er heel blij mee. Zeer tevreden

- Veel keuze van de collectie; - Goede prijs/kwaliteit verhouding; - Levering is minder goed omdat het afhankelijk van de koerier is, bij mij komt pas een dag later.

levering prima product viel erg tegen

het product is niet naar verwachting op de foto leek het prima maar toen het uit de doos kwam was de product /prijs verhouding ver zoek

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze showroom. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! Naast winnaar van de Shopping Awards Wonen en Beste Webwinkel, 2021 is fonQ verkozen tot Beste Webwinkel in Wonen 2022. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!