uitstekende kwaliteit product Greenpan

snelle en vlotte levering. Waardeer de per e-mail gestuurde instructies voor schoonmaak onderhoud. Afbeelding van pan in catalogus valt iets anders uit, maar niet essentieel.

Fijne webwinkel! Snelle bezorging, niet goedkoop maar wel mooie producten.

Verkeerd product geen service

Verkeerd product geleverd tav wat ik besteld heb. Vervolgens word ik gewezen op een fout op de website en moet meer betalen voor het eigenlijke product. Vervolgens moet ik zelf alles regelen om product terug te sturen en krijg ik pas na 14 dagen geld terug. Dit is mijn eerste ervaring met deze site. En hier bestel ik dus nooit meer. Hadden ze het slimmer opgepakt dan hadden we er misschien een klant bij. Nu kom ik nooit meer terug.

Dicwrs aanbod en snelle levering

Ik vind Fonq een fijne winkel met een ruim en divers aanbod. Wanneer ik iets nodig heb voor mijn huis ga ik eers bij Fonq kijken. De producten worden snel geleverd. Wanneer je iets wil retourneren gaat dat oom gemakkelijk. Hun communicatie is eveneens helder.

Goede keuze, duidelijk omschreven, snel geleverd

Geweldig!

Eigentijdse producten, goede kwaliteit, prima communicatie.

Prachtige lampen

Prachtige lampen. Snel geleverd.

Keurig verzorgd!

Keurig verzorgd!

Best oké

De site en het assortiment zijn best oké, het valt me niet echt tegen. Maar eigenlijk kwam ik bij fonQ terecht door een cadeaubon die ik op het werk met Kerst heb gekregen. Zo kwam ik er achter dat er toch wel heel erg veel artikelen zijn die niet te bestellen zijn met de cadeaubon van fonQ! Dat is toch wel ontzettend jammer!!! (Doe hier wat aan fonQ!)

Besteld en nooit aangekomen

Besteld, verzonden, toen na een paar dagen automatisch bericht dat ik retour zou hebben aangevraagd…

snelle en correcte levering

vandaag besteld morgen in huis goede materialen

Snele levering

Snele levering

Zoals het hoort

Bestellen, bevestigen en leveren zoals je je dat voorstelt: allemaal gelukt!

Niet volgens afspraak geleverd. Maar wel goed.

Niet volgens afspraak geleverd. Maar wel goed.

Fijne prullenbak met mooi design

Fijne prullenbak met mooi design en super snel geleverd. Door het moderne design staat hij ook nog eens leuk in mijn keuken.

Jammer dat ik ze giftkaart niet kon gebruiken

Via mijn werk heb ik een Eindejaarsgeschenk gekregen en deze voor een fonq kaart ingewisseld. Heb vervolgens iets uitgezocht bij fonq en besteld maar ik kon de fonq kaart niet inwisselen. Ik vindt dit erg raar en ga daarom de volgende keer geen gift kaart van fonq kopen. Ik moet nu iets kopen wat ik niet nodig heb. Jullie zouden iets coulanter moeten zijn als het gaat om de gift kaarten. Deze worden ook door veel vrijwiligers van de zorg aangevraagd door het Eindejaarsgeschenk van Philadelphia. Het is dan extra zuur als je niet kan kiezen wat je echt wil hebben. Vr gr aalt den hartog

Mooie kopjes

Erg blij met mijn aankoop. De volgende dag in huis en uitstekend verpakt! De kopjes zien er goed uit. Ik bestel meer bij Fonq.

Had de eettafel bij 'n ander bestelt, deze kon hem na zeer vele berichten niet meer leveren. Zag de tafel toen op Fonq staan. Meteen bestelt en binnen 24 uur in huis en op de plek. Voor mij vanaf nu alleen maar fonq en geen ander

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd

Mooi artikel voor goede prijs

Nvt

Super blij

Mooi bestek ene dag besteld volgende dag al in huis beter kan niet!

Mooi stoeltje.Makkelijk te monteren. Snelle levering. Zoals afgesproken.

Snel betrouwbaar professioneel

Toppers

Fijne site

De site van Fonq is echt superfijn. Je kunt makkelijk verlanglijstjes maken. Keuzes naast elkaar zetten en zo een gedegen keuze maken. En bestel je eenmaal dan krijg je heel snel een bevestiging hoe lang het gaat duren. Vaak is het de volgende dag al in huis.

Hm…

De hout stukken zijn heel slecht afgewerkt. Witte lak komt er gewoon af. Doet me denken aan ikdea kwaliteit.

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze showroom. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! Naast winnaar van de Shopping Awards Wonen en Beste Webwinkel, 2021 is fonQ verkozen tot Beste Webwinkel in Wonen 2022. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!