Vieze spullen

De spullen die geleverd zijn, waren erg vies!! Niet normaal.

Perfecte Services

Helaas was van mijn fotolijstje het glas gebroken. Mailtje gestuurd, direct antwoord gekregen met de vraag of ik geld retour wilde of vervangend exemplaar, voor het laatste gekozen, ik hoefde alleen fotolijstje van gebroken glas te mailen. Twee dagen later nieuw fotolijstje ontvangen, en dit keer heel ! al met al een hele fijne vlotte service.

Snelle levering en het retourneren ook zonder problemen

Waardeloos

Kast besteld onder de voorwaarde "voor 19;00 besteld, morgen in huis". Daarvan vrij snel eerst een bevestiging gekregen van Fonq en daarna van de vervoerder. Om 21:45 wederom een bevestiging gekregen van de vervoerder dat de kast morgen bezorgd zou worden en 1 minuut daarna een mail van hun dat de bezorging gecanceled was en de kast een dag later zou komen. Hierop een mail gestuurd dat ik hier alleen akkoord mee kon gaan was indien de kast na 16:00 bezorgd zou worden, maar er was geen mogelijkheid om de tijd te garanderen. Hierop de bestelling geannuleerd en nu vier dagen later wacht ik nog op mijn aankoop bedrag retour. Het enige pluspunt was het snelle mail contact, daarom 2 sterren IPV 1.

Mooi wasrek en snelle levering

Het wasrek van brabantia was de volgende dag geleverd en zag er goed uit.

Ben blij met mijn kastje

S’avonds gekocht en volgende dag al in huis. Was goed verpakt en kleur is precies zoals op de foto. Mooi hout. Gewoon goed.

Hele snelle levering

Besteld en de volgende dag al meteen afgeleverd. Prima!

Goede prijs-kwaliteit

Duurdere pan dan we normaal aanschaffen, maar zeker geen spijt van. Stevig, snel op temperatuur, bakt goed. Voor alle warmtebronnen en vaatwasbestendig. Zou deze zo weer kopen.

Uitstekend!

Zeer snelle levering en vriendelijke bezorger!

Super service

Heel erg te vrede met de service. Ik had een beschadigd product ontvangen, zodra ik dit had gemeld werd er al een nieuwe verstuurd.

Mooi product, snelle levering

Had de Shorebird van Normann Copenhagen besteld. Een mooi stukje Scandinavisch design in eiken. Keurig op tijd bezorgd. Wat ik fijn vind aan Fonq dat je vaak ook kunt kiezen voor avondbezorging. (ideaal, als je overdag werkt)

Prima en een erg goede bezorg service

Snelle goede service

Vitra Stoel besteld, volgende dag geleverd.

Het servies dat ik besteld heb is prachtig, goedkoper dan elders en supersnel bezorgd!

De fijnste winkel, mooiste collectie

Stiekem zit ik elke dag even op Fonq. Want er is altijd wel iets wat je wilt veranderen in je huis .

Nja slecht

Maandag overdag bureau besteld deze zou dinsdag aankomen. Vandaag is het vrijdag heb dinsdag enkel de poten van het bureau ontvangen. Dinsdagavond hierover meteen navraag gedaan, ja excuses mevrouw er zijn twee pakketten, woensdag komt het tweede deel. In de tussentijd zijn we op vrijdag en ik zie de bezorging iedere keer geannuleerd worden.Zit ik dat iedere dag met mn goed gedrag te wachten op een pakket die steeds geannuleerd wordt voor de bezorging om er ze het pakket niet kunnen leveren….

Blij met mijn aankoop

Ik ben blij met de nieuwe keukenhaken. Eigenlijk was dat wat ik zocht maar dat wist ik pas toen ik het zag op jullie site

Way coole produkten!!!

Helaas ken niks verschillende merken in één keer bestellen en bezorgen laten... Dus nog maar een keertje! Bedankt.

Goede service probleem netjes en snel opgelost jammer voor ons dat het product niet goed was maar de terugkoppeling ging soepel en snel

Snelle verzending

Snelle verzending!

Mooie tuinset, helaas matige service

Een Exotan all weather bank (€ 2445) gekocht, netjes geleverd binnen twee dagen. Bij het monteren bleken de bevestigingklemmen (4 stuks) om de twee delen met elkaar te verbinden te zwak (3 stuks gebroken). Via jullie klantenservice online een verzoek ingediend voor 4 nieuwe klemmen, geen fatsoenlijk antwoord. Vervolgens de klanteservice gebeld, twee opties zelf klemmen kopen of de bank retourneren. Dit is niet de service die ik zoek, helaas. Vervolgens contact opgenomen met Exotan, netjes 4 nieuwe klemmen ontvangen. Dit is wel jullie werk, jullie zijn leverancier en verantwoordelijk. Als ik beleidsbepaler van Exotan zou zijn nam ik jullie dealerschap af. Voor mij nooit meer Fonq.

Perfecte service. Goede kwaliteit

Alles volgens overeenkomst verlopen

Top monteur

Joachim was onze monteur en heeft het uitstekend gedaan. Professioneel en mooi, zeker een aanrader.

Mooie, stoere en robuuste tafel

De tafel is zeer robuust, beter dan verwacht. Zeker in verhouding tot andere uitschuifbare tafels is deze een stuk steviger. De kleur is zeer neutraal en past goed bij andere houtsoorten.

Snel besteld en geleverd

Zondagmiddag hoekbank besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas kwam er op maandag, eind van de morgen, bericht van de vervoerder dat dit een dag later zou worden omdat de leverdatum niet goed was doorgekomen vanuit fonQ. Jammer als je op maandag thuis was gebleven terwijl hij op dinsdag zou worden bezorgd

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze showroom. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! Naast winnaar van de Shopping Awards Wonen en Beste Webwinkel, 2021 is fonQ verkozen tot Beste Webwinkel in Wonen 2022. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!