Snelle levering zelfs in een hele nieuwe wijk waar het soms nog even zoeken is voor de chauffeur. Artikelen zijn goed verpakt waardoor de kans op beschadigen minimaal is.

geweldig

de tafel is precies zoals beschreven meteen volgende dag geleverd. dikke 10

Blij met onze buitenkeuken

Goed verpakt snelle levering HAPPY

Prima product, snelle levering

De lampen zijn heel mooi en net als op de foto. Snelle levering en goed ingepakt zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan.

Super prijs en snelle levering!

Prachtig dekbedovertrek van Essenza (Andrea) hier besteld. Geweldige prijs dus super blij mee!

Prima!!

Prima site, snelle levering!

top

Een stoel besteld. Ben d'r erg blij mee. Precies zoals op de foto en oom super snel geleverd. Bestel de volgende keer hier zeker weer.

Snel besteld, snel geleverd

Overzichtelijke site, snel besteld en de volgende dag al geleverd. Bij een vraag aan de klantenservice via de chat werd ik ook top geholpen.

Super snel geleverd, tot in huis. Makkelijk in elkaar te zetten, gewoon heel blij mee!

Prettige online winkel

Breed assortiment en makkelijk navigeren. Goede en aantrekkelijke prijzen! Betrouwbare partij en snelle en juiste levering!

Goede afhandeling van foute levering

Heb al vaker bij Fonq besteld en altijd goede ervaring en mooie producten. Deze keer was helaas het niet bestelde product geleverd. Duidelijk te vinden op de website wat te doen. Snelle reactie en met een dag vertraging alsnog het juiste product in huis. Top!

Goede prijs en snel geleverd

Onze tuinkussenkist werd de dag na bestelling geleverd zoals toegezegd. De zelfde kist, eerder besteld bij een andere leverancier, was na meer dan een week nog steeds niet geleverd. Die bestelling geannuleerd.

Uitstekende service

Makkelijk besteld en snel geleverd! Helemaal top

supersnelle levering

Supersnel geleverd. Mijn Lafuma relaxstoel was gaaf, precies zoals op het plaatje. Ben erg tevreden.

goed product tegen redelijke prijs

De grote kartonnen verpakking was met drie zeer dunne nylon banden dichtgemaakt deze scherpe banden sneden net niet mijn en handen van vervoerders stuk. Grote armoede voor zo een relatief duur product. Zo de fabrikant sieren om hier aandacht aan te schenken. Marges zouden dit royaal moeten kunnen toestaan

Keurig op tijd, in goede conditie

Goede communicatie Op tijd geleverd In perfecte conditie

Bestellen bij Fonq betekend altijd directe levering.

Al heel wat besteld bij Fonq en nooit teleurgesteld.

5 sterren

Super snel geleverd en top kwaliteit. Daarnaast duidelijke communicatie en PostNL heeft mij goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd ging worden. Ik ben helemaal happy

Snel en probleemloze bestelling

Het bestelde HAY bankje werd in originele doos geleverd en was door Post NL gelukkig netjes behandeld. Uitpakken en zitten maar! Is een prachtige aanvulling op onze grote eettafel en twee stoelen met armleuning. Nu kunnen we met het hele gezin aan tafel.

Slechte kwaliteit

Alle poten waren krom gebogen, dus kon er niet meer recht onder gemonteerd worden. Kras op het zwarte tafeltje. Heel krasgevoelig. Helaas had ik deze al even geleden gekocht zonder m nog in mekaar te zetten. Geen garantie en geen doos meer. Bagger.

Met zorg verpakt en verzonden

Mijn meubel kwam op de afgesproken dag. Onbeschadigd en goed verpakt. Hartelijk dank!

tegenvaller

Ik had een 70ties mok besteld met oranje van HK living. Ik begrijp dat niet elke mok gelijk is een ook niet 100% matched met de afbeelding. Echter op de afbeelding was duidelijk een paar centimeter kleur waarvan ook oranje te zien en helaas in het echt heeft de mok nog geen centimeter een andere kleur en al helemaal geen oranje. Dat was een tegenvaller. De schaal die ik had besteld was wel volgens de afbeelding.

Ziet er goed uit!

Tot nu toe heel blij met de hoes, ik gebruik hem om twee redelijk grote stoelen met kussens te beschermen. De hoes voelt goed, ziet er met zijn mat-grijze kleur onopvallend uit. Blij ook met de twee jaar garantie, dat wekt vertrouwen op.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!