Waardeloos

Bezorgdienst levert verkeerd. Fonq probeert mij daarvoor aansprakelijk te stellen. Weigert de koopovereenkomst te ontnimden ondanks dat ze bevestigen dat het pakketje op een compleet ander adres is geleverd. Klantenservice reageert niet inhoudelijk op het verzoek om het aankoopbedrag terug te storten. Schandalig.

Goed product, goede verzending en communicatie.

Bamboe hoek loungeset besteld. Snel geleverd en ook echt waar voor ons geld! Zit heerlijk en nog mooier dan we dachten.

Geweldige service

Bank besteld en werd meteen de volgende dag geleverd. Echt top service!

geweldig en klantvriendelijk

goede uitleg prima product snelle levering 100% tevreden

Product niet geleverd en geen duidelijkheid van fonQ

Product zou op donderdag bezorgd worden, 4 dagen later is dit nog niet gebeurd. De status van de track&trace is dat het pakket nog niet ontvangen is door PostNL. Dit aangegeven bij fonQ en die zeggen dat ze het niet weten en het pakket ‘kwijt’ is. Verder wordt er geen oplossing o.i.d. geboden. Er wordt enkel aangegeven om maar te wachten. Slechte service. Dit is de laatste keer dat ik bij fonQ bestel.

Handvat is te zwaar

Mooie pan die goed bakt. Alleen het handvat is te zwaar waardoor deze snel kan kantelen.

Aflevering slecht

Jullie nemen een bedrijf in de hand die afleveringen van jullie spullen op zich nemen, werd gevraagd om tussen 14.30-17.30 thuis te zijn voor groot pakket te ontvangen van jullie, om 17.30 kreeg ik bericht dat we elkaar gemist zouden hebben, dat klopt omdat ze niet langs zijn geweest. Zeer slecht en 3 uur voor Jan jopper zitten wachten

Product nog niet ontvangen

Wel vragen om een review, lang leve de automatisering.

Prima service!

Ik ben zeer tevreden over Fonq . Alles keurig afgehandeld volgens afspraak! . En met bank van Bepure ben ik helemaal blij .

Waardeloos

Je betaald extra voor een levering, maar als het niet geleverd wordt heb je gewoon pech, geld weg Eerste en laatste keer besteld bij dit bedrijf.

Snelle levering, stevig verpakt en aan goede prijs

Overzichtige en goedwerkende website.

Snelle levering goede kwaliteit

Voldoed aan mijn verwachting.prima

Niet waar wat zij beweren!

Voor 21.30 besteld, morgen in huis. Krijg het zelfs nog per mail bevestigd. Niets van waar. Maar dan is er geen weg terug en Fonq heeft toch zijn verkoop gehad. Was mijn laatste keer.

snelle levering, keurig.

Online volop keuze, besteld en vlot geleverd

Van mijn werkgever had ik een Fonq cadeaubon van €100,-gekregen en deze heb ik ingewisseld om een Nordlux Aludra buitenlamp te bestellen. Online op m'n gemak uitzoeken, bon inwisselen bij de bestelling en vervolgens een bezorgdatum uitkiezen: kinderlijk eenvoudig en goed geregeld. De lamp was online goed beschreven dus het was geen verrassing: prima, solide apparaat

Kussenbox besteld, nog steeds niet ontvangen

Ik heb een Kussenbox besteld welke de dag erna zou worden bezorgd. Juist hierom heb ik de box bij Fonq besteld. Nu, na vijf dagen, nog steeds niet bezorgd en de melding dat bezorgdatum onbekend is. Super irritant!

Staande spiegel

Ik ben zeer tevreden met de bestelling. De staande spiegel is mooier en robuuster dan verwacht, keurig verpakt afgeleverd tot in de woning en met keurige communicatie tav tijdsperiode levering. Ook aardige transporteur. Helemaal okay.

Makkelijk en snel geleverd en overzichtelijk.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Handig om via een eigen account het proces te kunnen zien. Dik tevreden.

Goede en snelle levering parasol

Vorig jaar Hartman parasol 3 mtr. kleur rose besteld en deze vlot ontvangen. Deze week zelfde parasol kleur geel besteld en binnen 2 dagen ontvangen.

Prima geregeld alles

Alles is vanaf het begin goed verlopen en snel bezorgd. En het product zag er goed uit.

Breed assortiment, goeie website, snelle levering.

Het contact via de chat ging goed, de afwikkeling van een ander onderdeel ligt nu bij de fabrikant en is in behandeling .

Never received my order

Terrible experience. My order has never been delivered, I opened a case with customer service after a couple of days after the promised delivery time and they promised to investigate and let me know. Next thing I know on my tracking link I see the order has been cancelled. No communication from fonQ about it whatsoever and no money back yet. Not recommend at all

Snelle en vetrouwbare levering

Geen poespas, makkelijke afhandeling

Komen leveringsafspraak niet na

Artikelen besteld die de volgende ochtend geleverd zouden worden, daarom voor dze leverancier gekozen. Nu 4 dagen verder en nog niets binnen gehad. Klantenservice wijst naar Postn en lost het niet op…. Order binnenhalen op valse beloftes. Onbetrouwbaar!!

Fonq goede ervaring

Maar het ligbed Snap niet hoe ze zo n bed kunnen verkopen Je moet n dik bedkussen onder je liggen Je lig gewoon op 3 stangen die in je rug Drukken Gelukkig had ik nog een groot kussen Is mijn tweede bed wat ik besteld heb, eerste Was echt n onding, Zie gestuurde mail klantenservice. Ga het houden met tegenzin Weer zoveel moeite met terug sturen. Heb geleerd toch beter zulke artikelen niet meer online kopen.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!