Een echte eyecatcher!

Wat een schitterende lampen zijn dit! Mooie kwaliteit, stevig materiaal, heel erg goed verpakt! Wij zijn heel erg blij met deze aankoop!

Slecht

Tot 2 x toe iets besteld voor 23.00 uur,zou volgende dag geleverd worden,maar wordt dan gewoon 2 dagen later geleverd.i

Bestelling top, levering Budbee drama

Snel verzonden, product naar verwachting! Levering slecht. In tegenstelling tot andere bezorgers is het bij Budbee altijd dramatisch. Wat voor mij een reden is om in het vervolg ergens anders te bestellen, waarvan ik weet dat het DHL, DPD, GLS, Post.nl is.

Super snel geregeld!

Wij hebben een eettafel gekocht bij FonQ. We zagen daar ook een foto bij staan van mensen die deze tafel eerder hadden gekocht, met ook een lamp boven de eettafel. Ik vond het zo'n prachtige uitstraling hebben. Dus hebben we de lamp ook gekocht bij FonQ! Echt top! Snel geleverd en afgehandeld!

Heel teleurgesteld

Ben al vanaf 1juni aan het wachten op mijn tuinbakje is betaald , 2x afgezegd om te bezorgen en tot nu toe niks gehoord waneer ze komen . Ik zal ook niet meer bij FonQ bestellen ben heel erg teleurgesteld hierin . K

Geweldig!

Fijne website, duidelijke communicatie en snelle levering.

Prachtig wandkleed

Mooi maar klein

Erg mooi alleen valt veel kleiner uit als verwacht. Hierdoor steken de paraplu’s enorm uit.

product prima, bezorging helaas niet

Het tijdsblok dat PostNL het product thuis zou afleveren waren wij gewoon thuis en er is niet gebeld oid. Vervolgens is product afgeleverd bij ophaalpunt in Haarlem echter binnen 24h is dit naar ophaalcentrum in Amsterdam gebracht waar wij het op moesten halen. Slechte service van PostNL en de vraag wat de waarde van aflevering thuis is als je het vervolgens 20 km verder op moet halen.

Netjes op tijd geleverd en het product is zoals omschreven!

Nooit ontvangen

Bij product staat dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt: dit is niet waar. Een week later, nog steeds niet ontvangen. Gebrekkige communicatie vanuit de klantenservice, en mijn geld krijg ik niet terug. Geen aanrader dus.

Netjes verpakt, snelle levering

Besteld en de andere dag in huis. Super! Klok is prachtig en hangt mooi aan de muur.

Prima tafelhoes snel bezorgd

Blij met deze hoes past prima en beschermt de tuintafel tegen het weer zodat ik er extra lang van kan genieten

Snelle levering.

Prachtige artikelen, snelle levering, mooi verpakt en makkelijk te bestellen. Alleen niet geschikt voor mensen met een kleine beurs.

Deze aankoop laat niets te wensen over.

Product voldoet aan alle verwachtingen. Levering binnen 24 uur, zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden om trend de status van de levering. Alles heel goed en veilig verpakt, wat kun je nog meer verwachten.

Fijne webshop

Ik bestel hier zo nu en dan wat en ben altijd tevreden over de kwaliteit van de spullen en de service. Top!

Super service

Al veel gekocht en altijd tevreden! Een keer een product met een fout gekregen maar dat is meteen fantastisch opgelost. Voor ik het wist had ik al een nieuwe.

Blij met mijn mooie retro mokken

Mooie prijs, stevig verpakt snelle levering.

Prima service en op tijd geleverd!

Duidelijke site, product besteld en werd ook geleverd op de dag. En ben zeer blij met aankoop.

Bij Fonq een Hartman Sunline parasol gekocht tegen een mooie prijs. We hebben ook nog contact gehad met de chatbox van Fonq en onze vraag werd door een vriendelijke medewerkster perfect beantwoord. Kortom, wij zijn zeer tevreden over afhandeling en levering.

love it

Zit heerlijk ben er zo blij mee, staat netjes in de kamer.

FonQ heeft mooie producten en meestal ook goed geprijsd. Snelle levering, tafeltjes waren goed ingepakt. Helemaal prima!

Het pakket wat wij hebven besteld werd keurig netjes en op tijd geleverd Werden constant op de hoogte gehouden wat de bezorging betreft

Goede ervaring in verpakking, berichtgeving en vooral bezorging

Zie bovenstaande en een hele mooie functionele gif vrije BK steelpan!

Boord beschadigd. Geen creativiteit in omruil

Opzich een snelle reactie, maar geen creatieve oplossing. Het hele pakket moet terug om een beschadigd boord te vervangen. Nieuwe vervangende Pakket komt vandaag weer binnen. Ben benieuwd

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!