Snel en zorgvuldig!

Altijd goed via Fonq! Badmat is wat dunner dan de vorige aankoop maar dat ligt aan Walra en niet aan Fonq. De productie is gewoon minder geworden in de jaren. Voorheen waren de matten stevig nu wat slapjes. Maar nog steeds prima. Aanrader!

De bestelling is binnen 2 dagen angekomen

Fonq delivers to word, we are also happy with the quality of our choice

Snelle levering en goede service

Een vloerkleed besteld bij FonQ maar omdat wij onlangs verhuisd zijn, hebben wij deze perongeluk naar het oude adres laten versturen. Wij zijn goed (en relatief snel) geholpen aan de klantenservice en hebben al een aantal dagen mogen genieten van ons nieuwe vloerkleed.

Zeer goede prijs/ kwaliteitverhouding, fijne website en snelle levering

Fijne website, goede communicatie met mij als klant, dat stel ik erg op prijs, hiervoor een compliment! Ook het transport/ der verzending was top geregeld. Zowel vooraf als op de dag van verzending ben ik goed op de hoogte gehouden. En het product (de ladder) die ik gekocht had voldoet volledig aan de verwachtingen.

Super aanbieding

De prijs was top! De BBQ is netjes geleverd en het in elkaar zetten was simpel. Er was alleen een onduidelijkheid over de brikettenbakjes; deze staan niet op de foto’s of in het overzicht met producten die meegeleverd worden en fonq zelf heeft ook gezegd dat dit er niet bij zit, terwijl het bijna standaard bij de BBQ hoort. Deze heb ik dus los moeten aanschaffen, maar tot mijn verbazing zaten ze uiteindelijk wel in de doos, alleen maar fijn natuurlijk, misschien een tip voor fonq om de productlijst aan te passen.

Perfect, helemaal goed ik geef een 10

Stoel besteld, en hij is fantastisch, zeker voor deze prijs. Klantenservice is ook prima bereikbaar, kortom helemaal tevreden.

Aanrader voor online interieur shopping

Als ik ergens naar op zoek ben ga ik vaak als eerste naar Fonq. Het aanbod is groot en ik vind de klantfoto's een nog beter beeld geven van het product. Bovendien heeft Fonq een goede klantenservice en ze verzenden snel. Kortom:een aanrader!

Komen niet na wat ze aanbieden

Voor 22u bestellen volgende dag in huis wordt 4 dagen later, gekozen voor afhalen bij een Postnl punt omdat ik 40u per week werk. Vervolgens aan een andere aanbieder meegeven waardoor ik vrij heb moeten nemen om het pakket te ontvangen. Vervolgens beschadigd binnen gekregen. Helaas wat dit product niet in de winkel te koop waardoor ik het wel online moest bestellen. Volgende keer maar in een fysieke winkel kopen

Super kwaliteit en snelle levering

Precies wat ik er van hoopte

Voldoet aan alle verwachtingen en prima bezorging.

supersnelle levering.

'S middags besteld en de volgende morgen al in huis. Topservice!

Compleet klantvriendelijke trendy woonwinkel

Het shoppen bij Fonq is altijd weer een beleving. De zoektocht in de collecties of het inspiratie opdoen op de complete website. . Bestellen is eenvoudig en de levering snel. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de levering wordt dat snel en klantvriendelijk opgelost. Ik gun iedereen een beetje Fonq in zijn huis of tuin.

Erg tevreden

Geweldige

Fonq: goede service en levering.

De bezorging waar Fonq gebruikt van maakt is helemaal top.

Tot op heden de bestelling nog niet ontvangen

Dus dan kan ik ook geen review geven

Zoals altijd; prima!

mooie set, blij mee!

mooie set! mooie kwaliteit !

Verschrikkelijk

Ze totaal negeren de klant. Ze geeft een uiterste datum voor verzorgen Track en Trace werkt niet. In al nooit en nooit meer. Ik wil mijn geld meteen terug. Ordrr besteld 17 Mei, nog niets ontvangen

Aaankoop verliep probleemloos, ook bezorging was snel.

Mooie lamp en probleem direct opgelost.

Had mooie glazen lamp besteld die helaas stuk bleek te zijn. Ontdekten we op zondag. Retour gemeld en waarom. Dezelfde dag is er zonder gemor een nieuwe opgestuurd die maandag al binnen kwam. Helemaal heel. Erg blij mee. Met de lamp en met de service.

Goede keuzemogelijheden en accurate levering

Het keuze assortiment is ruim, je kunt de leveringsdatum kiezen, en de aflevering wordt gedaan binnen een tijdslot van 2 uur.

Snelle en goede levering

Levering conform afspraak, goed ingepakt zodat bestelling beschermd was tegen schade.

Verpakte lucht

Toen het pakket kwam was ik erg verbaasd 75x50x10 cm groot. Toen ik het pakket opende zat er voor zeker 90% luchtkamers in. Belachelijk als ze de kapstokken met tape aan elkaar geplakt waren en hierop de adressticker geplakt, was het veilig genoeg ingepakt. Bespaard jullie geld en zijn jullie meteen milieu vriendelijker bezig. Kapstokken waren prima

Mega slecht

Op vrijdag besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Eenmaal aangekomen blijkt het de helft van de bank te zijn. De andere helft is ‘zoek’. In plaats van een nieuwe bank opsturen gaan ze eerst een onderzoek starten. Het is nu 4 dagen verder en nogsteeds niks van Fonq gehoord. Ik heb betaald(voor een hele bank;)), maar ik heb dus geen bank en geen oplossing. De meubelservice t.w.v. 50 euro is ook onzin. De bank is niet uitgepakt, verpakking is niet mee en de bank staat niet op z’n plek.

Mixed feelings

Makkelijk besteld Goede beschrijving Snel geleverd MAAR: Het werd geleverd on een doos die zo groot was dat mijn artikel er wel 20 keer inpast. Zo jammer in een tijd dat er goed nagedacht moet worden over ons milieu en de CO voetprint. Een adres stikker op het artikel had ook gekund ( zoals meer webshop doen) de soos van het artikel was stevig genoeg en dan had er meer in de vervoersbus gekund

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!