Uitstekend product

Bij fonQ een tuinkast gekocht van Keter Mooie prijs prima product

Uitstekend!

Mijn ervaring met FonQ is uitstekend en ik ben zeer tevreden met het product, de bureaustoel. De service en het bestelproces waren probleemloos en de levering was snel en efficiënt. De bureaustoel zelf is fantastisch; het biedt het gewenste comfort en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik zou FonQ zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten en een geweldige winkelervaring.

Twee producten gekocht, met beide ging er iets fout.

De stoel die ik had besteld, vertoonde een constructiefout. In een van de onderdelen, waarop een leuning gemonteerd moest worden, waren de gaten voor de bouten omgekeerd (klein beneden, groot boven), waardoor de geleverde bouten niet pasten. En de bestelde tafel kwam niet op de bevestigde leveringsdatum, zo werd me op de dag zelf meegedeeld, maar twee dagen later. De helpdesk was niet behulpzaam.

Goede en accurate levering

Besteld, op aangegeven tijd geleverd en de juiste artikelen in de verpakking. Kan niet beter

Super service

Tuinstoelen besteld, volgende dag stonden ze goedkoper op de site. Met klantenservice gemaild en volgende dag reactie dat het verschil in bedrag terug gestort wordt.

mooie glazen

snel geleverd en een mooi product

Fijn!

Snel geleverd, spullen van kwaliteit

Snel geleverd zoals afgesproken

Snel geleverd op vrijdag avond besteld zaterdag in huis

Supersnel!

Goed product!

De kapstok is voor een goede prijs, ziet er netjes uit, prima kwaliteit en erg gemakkelijk in elkaar te zetten. Het was ook nog een hele snelle levering!

snelle en correcte levering.

Snel geleverd en duidelijk in het tijdvenster hierdoor geen onnodige wachttijd thuis.

Prachtige vaas

De vaas werd geleverd in zeer goede verpakking.

Snel en goede levering

Besteld en is snel binnengekomen, zoals verwacht was het artikel. En positief weinig verpakkings materiaal.

Site is keurig en overzichtelijk. Kon makkelijk vinden wat ik wou hebben. Levering is top en ook hoe je op de hoogte gehouden wordt van de levering is super. Ik ben meer dan tevreden.

Snel goed en mooi

Prachtige prullenbak snel goed en mooi

Een betrouwbare partner om te kopen.

Een geweldige winkel om te kopen geweldig divers aanbod correcte klanten benadering en bezorging.

Mooie kapstok met veel ruimte

Goeie kwaliteit kapstok. Neem wel de tijd voor montage: beter 10x teveel meten dan 1x te weinig.

Prachtig!

Mijn hal is er van opgeknapt! Passen drie paar schoenen in. Maar de maat 45 van mijn partner: dan maar twee paar.

Mooi assortiment

Snelle levering, goede communicatie

Nog mooier dan de plaatjes

Het eerste stukje van de doos deed ik open en wow ja daar hoopte ik zo op een mooie spiegel leuk met de zwarte 2 hoeken waar ook echt iets op kan staan!

Sfeer afmaker!

Een mooie sfeer afmaker in onze woonkamer. Waarbij fonq doet wat zij beloofd in service

Fijne webwinkel, met een groot aanbod in spullen. Ook heel fijn om bij producten de review van andere klanten te lezen en foto's erbij te zien. Zo kun je net wat beter zien hoe het er in het echt uitziet. Verder gaat de verzending prima, nog niet eerder iets geretourneerd dus daar kan ik niets over zeggen.

Bestelling half geleverd, rest niet geleverd

Of dit Fonq is of haar transport budbhee kan ik niet beoordelen, maar heb 6 tuinstoelen besteld, 2 werden geleverd.. Volgende dag mail dat die avond weer een levering zal plaatsvinden. 1 UUR voor de doorgegeven tijd een mail gekregen dat "bestelling fout is gesorteerd" , hoe dan? Niemand bereikbaar in het weekend bij Fonq en daar sta je dan....

Fijne winkel

Ik koop vaak bij Fonq. Fonq heeft mooie merken in het assortiment. De spullen worden altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Levering niet op tijd

Ik heb een bestelling gedaan met de omschrijving dat de volgende dag het geleverd zou worden. Helaas niet gebeurt. Ik kreeg een mail voor een dag later met aangegeven tijd. Weer niet geleverd. Bestelling te laat om cadeau te geven!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!