Heel snel geleverd, en fijne service

heel vlot bestelling

Geleverde artikel was beschadigd en Fonq heeft dit uitstekend afgehandeld. Geld terug binnen 3 dagen. Fantastisch. Bestel zeker opnieuw.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Ben superblij met mijn stoelen,makkelijk inelkaar te zetten. Goede kwaliteit tegen betaalbare prijs.

As it should be!

Fast and quality service and product, well packaged

Zeer slecht, zat een mes in pakket!

Toen ik mijn wandlamp van Mojo Good bestelde ontving ik de doos. In de doos zat niet alleen de wandlamp ,die overigens wel heel mooi is maar ook een andere verassing. Er zat een groot keukenmes in!! Blijkbaar heeft iemand eerder deze doos gehad en die persoon de doos open gemaakt met dit mes of de inpakkers van fonQ zelf, en hebben dit vergeten eruit te halen. Dit is onacceptabel en zeer gevaarlijk! Ik heb 2 kleine jonge dochters en wie weet wat er had kunnen gebeuren! Omdat kinderen spelen graag met grote dozen... Ik heb dit gemeld bij de klenrenseryvan fonQ maar enige wat ze deden is excuses aanbieden en 5% korting op de (let wel) volgende aankoop ..... Dit is geen reclame oor fonQ. En zal na deze slechte ervaring me beraden ok de lamp retour te sturen incl de mes en tevens doorgeven aan mijn familie,vrienden, collega's om liever bij een andere winkel te bestellen dan hier...heel jammer fonQ! Met name ook teleurgesteld of de klachtafhandeling. Mvgr Floor

Betrouwbaar, netjes

Bestellen bij Fonq is duidelijkheid, snelle verzending, mooie producten. Oftewel: een aanrader!

modern

moderne kapstok en een super snelle levering

Komen afspraak na

Fonq heeft mijn probleem opgelost. Alleen de bezorging ging slecht eerst komen niet op de afgesproken datum . Krijg na 22.00 dat ze de volgende dag komen . Wordt mijn bestelling gewoon in de hal gegooid. Beroerd om naar mijn deur te komen. Gelukkig door mijn buurman gevonden. Anders was ik het kwijt. Bezorgd door Budbee

Super tevreden

Ik was opzoek naar een mooie antraciete elho pure round buitenpot. Die vond ik bij jullie ook nog in aanbieding. Heel erg blij mee en snelle levering.

Klantenservice

Bestelling geplaatst en geleverd (beschadigd) gekregen. Het vergoedingsaanbod en oplossingsgericht handelen was slecht. Na meerdere communicatievormen te hebben gebruikt er voor te kiezen het aanbod te accepteren en niet meer bij fonQ te bestellen.

Omruilen artikel

Ik heb een artikel omgeruild bij fonQ in Utrecht. Dat ging vlot, zonder gedoe en ik werd hartelijk ontvangen.

Levering kan beter

De bestelling kwam 2 dagen later aan dan aangegeven bij het bestellen. Op zich had ik er geen haast mee, dus verder geen probleem. Persoonlijk ben ik geen fan van Budbee.

Snel en makkelijk besteld èn een supersnelle levering.

Super tevreden prachtige pendaalemmer En keurig verzorgd

Hele snelle levering

Snelle levering, alleen helaas heeft mijn lamp wat beschadigingen deukje, krasjes etc echt heel jammer.

Slechte service

Online een cadeaubon besteld die de volgende dag voor 22.00 uur geleverd zou worden. Per mail zou ik een track & trace ontvangen. Inmiddels 4 dagen verder en nog steeds is de cadeaubon niet binnen. Contact gezocht via chat en de medewerker zou een update sturen per mail, maar een dag later nog steeds geen update. Tot op heden dus nog niets ontvangen en ook geen idee wat de status is. Ik verwacht dat ik de cadeaubon dus ook niet op tijd ga ontvangen voor de verjaardag.

Supersnelle levering

Scherpe prijs, makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Snelle verzending

Kussentje was de volgende dag al bezorgd, fijn en snel. Retour gaat ook makkelijk!

Communicatie niet geweldig

Mijn pakket was 'zoek' . Hierna niks meer gehoord. Vervelend gevoel. Uiteindelijk toch bezorgd in een box bij AH. Dit vond ik prettig. En over wat ik heb besteld heb, ben ik tevreden

Breed aanbod van producten tegen aantrekkelijke prijzen en daarnaast goed service

Als ik een product wil aanschaffen kijk ik altijd even bij Fonq. Hun prijzen zijn zeer concurrerend en het aanbod is groot. Als een product toch niet helemaal naar wens is is hun retourbeleid prima.

Slecht.

Slecht, een gaslantaarn besteld waar vervolgens een hoek uit is en bijbehorende onderdelen ontbreken. Het was een cadeau dus extra balen... Vervolgens contact opgenomen om het product om te ruilen is dit niet mogelijk! Laatste keer dat ik hier wat besteld heb!

Super snelle levering, top producten en goed verpakt!

Uitstekende klantenservice!

Snelle, klantgerichte én coulante ervaring gehad met Fonq!

Groot assortiment, uitgebreide beschrijving, snelle levering

Ik kom vaak op FonQ uit omdat ze een uitgebreid assortiment hebben met een goede beschrijving en ze leveren heel snel uit.

4 kastjes besteld. 2 totaal verschillende structuren van afwerking, 2 kastjes hoeken beschadigd

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!