Supersnelle service

Ik had vorige week een kleed besteld; verkeerde maat kwam ik al snel achter; bestelling meteen geannuleerd, geld snel terug gekregen en een paar dagen later nieuw kleed besteld. Dat werd de volgende dag al bezorgd.

Prachtig product

Hele mooie deken besteld. Nog mooier dan de afbeelding en binnen 1 dag bezorgd!

Goede service en kwalteit.

Mooie en kwalitatief goede produkten. Goede service.

snel en betrouwbaar

Alles verliep soepel en snel, duidelijke communicatie.

Suuupa!

Oogverblindend mooie lamp. Een ware pronkstuk boven de eetkamer tafel. Snelle levering en uitstekende klantenservice. Bavo Fonq!

Super snel!

Het gekochte werd daadwerkelijk de volgende dag bezorgt. Goed product. Heelhuids aangekomen. Goede informatie.

teleurstellend

ik had een waardebon van Fonq besteld via tinteling, maar pas na de bestelling zag ik de voorwaarden dat de bon alleen besteed kon worden voor producten die Fonq verkoopt en niet voor externe verkoop partners. dat was zeer teleurstellend omdat je de waardebon niet meer kan retourneren en alles wat ik wou hebben waren van externe verkooppartners.

Website prima. Producten vallen zwaar tegen.

22-4 BK pannen gekocht. Maar de koekenpan heeft 1 plek wat er niet meer uit gaat. Niks bijzonders in gebeurd. En de grootste kookpan hadden we per ongeluk iets laten aanbranden (met 2 kleine Kids op de achtergrond en een nieuw inductiefornuis wat ik niet gewend ben kan je dat overkomen). Maar dat is er niet meer uit te krijgen. Al geprobeerd uit te koken met azijn, baking soda etc. Zelfs met brillo geprobeerd (pan is toch al verziekt) maar gaat er gewoon niet uit. Ook de kalkaanslag is enorm in deze pannen. Na het 1e gebruik blijf je al sporen zien. Had er graag foto's bij gedaan, maar dit is niet mogelijk?

Zeer goede ervaring met fonQ

De verzending van de bestelling via Budbee verliep niet goed, ondanks dat het bestelde op voorraad was ontving ik het pakket 6 dagen later. Melding gemaakt bij finQ, e.e.a. is adequaat opgepakt. De volgende bestelling is bezorgd via Post NL, verliep correct en werd de volgende dag conform afspraak bezorgd.

Niets op aan te merken, erg tevreden

Het is altijd fijn als de klant geen zorgen hoeft te hebben over levering of kwaliteit. Bij fonQ ben je dan zeker aan het goede adres! Je kunt er 100% op vertrouwen dat zij de bestelling met de grootste zorg behandelen. Tot aan het moment dat het wordt afgeleverd wordt de klant op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Van harte aanbevolen.

TV-Kast gekocht, prima kwaliteit voor een goede prijs. Goede communicatie en juiste verwerking van de order, zoals ik zou verwachten.

Prachtig

Prachtige wijnglazen. Direct volgende dag in huis. Top

Praktische kapstok, goede prijs-kwaliteitverhouding, slordig afgewerkt.

Ik bestelde twee kapstokken. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Maar een van beide kapstokken was wel erg snel geproduceerd met twee (van de vijf) lelijke bevestigingen van de haken in het hout. Het hout was beschadigd op de zaagsneden. De bezorging, de verpakking en de bijgeleverde meetlinten voor de bevestiging was snel, goed en praktisch.

Alles was heel goed en super gegaan

Snelle levering, kon kiezen uit meerdere dagen en tijden

Product voldoet prima, eindelijk iets gevonden wat in mijn gang past.

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Goeie ervaring! Bestellen werkt soepel, levering is aan te passen aan eigen situatie en met Budbee meer dan perfect op de hoogte gehouden over de bezorging. Top.

Besteld en zelfde middag opgehaald bij showroom

Fijn assortiment aan luxe producten. Prettig dat je ook nog een showroom hebt waar je langs kan gaan om op te halen. Daar ook prettig ontvangen en geholpen.

Helemaal prima!

Bestellen ging goed vanwege de website die prettig werkt. Bezorging ging goed vanwege de bezorger die vriendelijk was en op de afgesproken tijd kwam. Product was precies volgens verwachting. Ik ben er erg blij mee!

Beschadigd

Is geleverd met een beschadiging!

(Nog) niks ontvangen.

Onderwerp spreekt voor zich. Van goed vertrouwen vooruit betaald in de verwachting dat je voorrang krijgt op bestellingen welke achteraf worden betaald. T&T gekregen maar die werkt niet, in het account overzicht staat een (niet door mijzelf) geannuleerde bestelling en een bestelling welke verzonden zou zijn. Contact opgenomen en er zou een onderzoek worden gestart bij de vervoerder... Ik zelf contact met de vervoerder opgenomen, maar die kunnen geen pakket vinden... Voorlopig niks verder.. Spreekt voor zicht dat wanneer het netjes opgelost is, het review aangepast gaat worden.

Zeer tevreden!

Hele fijne shop met prima aanbod en prijzen. De verzendpartners waarmee ze werken doen hun werk ook top! Heel erg tevreden.

Kwaliteit producten en snelle levering!

Prachtige producten en snelle levering.

Mooi klein bureautje

Past perfect, het is een mooi en subtiel bureautje. Het heeft een mooie houtkleur en een fijne lade. Enigszins laag waardoor een stoel met armleuning er niet onder past. Maar verder is het precies wat ik had verwacht.

Mooi product, uitstekende service

Makkelijke website met een groot assortiment

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!