Hi Wim, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. We vinden het erg vervelend, maar we kunnen een factuur achteraf inderdaad helaas niet aanpassen. Erg omslachtig, maar het opnieuw bestellen van de tafel is nu inderdaad de enige mogelijkheid. Ik zal je even benaderen voor het maken van een kosteloze afhaalafspraak, je kunt zo een mail van ons verwachten. Hierbij nogmaals excuses! Met vriendelijke groet, fonQ
Hi Sheyla, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen van de vlekken, we kijken nu graag met je mee naar een passende oplossing. Om de klacht te kunnen beoordelen, wensen we graag foto's van de klacht te ontvangen. Ik stuur je even een mail waarop je kunt reageren. Ik zie je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, fonQ
Hi Frederic, Wat jammer om te horen dat je bestelling niet geleverd is op de afgesproken datum. Er zijn de laatste dagen meer vertragingen bij de bezorgdiensten dan normaal in verband met Black Friday en de feestdagendrukte, waarvoor onze excuses! Ik zie dat je bestelling al op 27 november verzonden is, dus deze had wel inmiddels al geleverd moeten worden. Ik ga navraag voor je doen bij PostNL en zodra ik hier een reactie op heb, hoor je het van mij per mail. Met vriendelijke groet, fonQ
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.