Rode feutuil .

Mooie kleur rood,kwaliteit top.Geleverd op voorkeur.Zit fantastisch!! Een echte aanrader.

Levering en communicatie heel vlot!

Super tevreden over mijn aankoop van a-z bij Fonq

Zeer goede webshop met goede prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader al verschillende producten gekocht. Steeds aan een scherpe prijs.

Correcte prijs en snelle levering. Ben tevreden.

Super tevreden

Onze zetel werd binnen de week geleverd. Een prachtige zetel die ons interieur een serieuze upgrade geeft.

Vlotte service en tevreden van het product

Snelle en goede servicz

Stoelen besteld en enkele werkdagen later perfect geleverd. Makkelijk in mekaar te zetten. Eerder ook prima service gehad bij aankoop zetel dus met vertrouwen opnieuw gekocht!

Heel goede service en levering

Heel mooie bijzettafel

Bij een bestelling had ik mijn e-mailadres fout ingegeven.

Ik betaalde onmiddellijk maar ik kreeg logischerwijze geen e-mail ter bevestiging van mijn bestelling. Ik nam contact op met Fonq via de chat en de fout werd onmiddellijk rechtgezet. Mijn bestelling werd de dag daarna in perfecte staat geleverd.

Heel mooi afgewerkt plankje

Mooi afgewerkt plankje die past in modern én landelijk interieur. Zeer blij mee!

snelle correcte levering

s avonds besteld en dag erna al geleverd, top

Mijn eerste ervaring met Fonq is verbluffend!

Na een lange zoektocht naar het product wat ik zocht, vond ik bij Fonq onmiddellijk wat ik nodig had en was het product in voorraad terwijl bij de andere leveranciers dat niet het geval was. De prijs was iets hoger en de kwaliteit beter in vergelijking met de vorige bakvorm van Emiel Henry, die ik had en kapot was gevallen. De service is uitmuntend en verliep zeer correct. Achteraf praatte ik met een vriendin erover en ook zij was vol lof over de service van Fonq. De man die het goed verpakte pakket afleverde was ook zeer vriendelijk! Dank jullie wel en wij wensen jullie veel succes toe!

Snelle levering, (dag erna) en tevreden met produkt

Onberispelijke service

We bestelden een design waterkan. Deze werd de volgende dag al geleverd door Postnl binnen het aangekondigde tijdsframe.

Levering niet correct en bank is aan de hardere kant

De bank is mooi en qua zitcomfort tamelijk hard, afhankelijk van het opzet van de bank kan dit dus wel naar smaak zijn. De achterkant is echter slechts een dunne houten plank lijkt het en toont aan dat de stevigheid beperkt is. Maar prijs kwaliteit ok. De levering was echter problematisch, verschillende berichten, met verschillende tijdstippen en dagen. Dit zou beter geregeld kunnen worden. De mooie boodschap vandaag besteld, morgen in huis gaat hier dus niet op (ook niet na 3 dagen).

Wij hebben deze lampjes in de slaapkamer gezet, werkt goed als leeslampje

Zeer tevreden!

We kochten een grote bloempot en bankje. Exact zoals beschreven, op tijd geleverd. Prima kwaliteit!

Zou gelijk hier weer bestellen

Goede communicatie en nette prijzen.

Ik word niet geholpen via de klantendienst.

Zowel Alex als Dalicia helpen niet. Ik heb een bestelling geplaatst van bijna 10 000 euro. De factuur stond op het levering adres, dus ik vraag om dit te veranderen en dit kan niet??? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Jammer.

Snelle levering en fijne informatie

Ik ben tevreden met de ervaring bij Fonq - al vond ik het jammer dat mijn cadeaucheque enkel bruikbaar was op een heel beperkt assortiment.

Uitstekend!

Mooie en degelijke tafel voor een redelijke prijs! De dag erop geleverd! Niks op aan te merken!

snel , goede prijs

Goede website met veel producten , goede prijzen . Correcte en snelle leveringen

Topservice en snelle levering

Wij hadden vrij snel een nieuwe zetel nodig. Geen enkel probleem op fonq. De dag ervoor besteld en de dag erna geleverd. De levering was ook 5 sterren waard. Zeer vriendelijke en behulpzame mannen. De zetel zelf, was snel in mekaar gezet en is fantastisch. Geen minpuntjes.

Barstoelen en douchestoel gekocht. Heel mooie prijs/kwaliteit en supersnel geleverd. Heel tevreden!

Reactorweg 53

3542AD Utrecht