Vlotte afhandeling zelfs bij een retour super

Een aanrader !!!

Na het raadplegen van de website en de bestelling van mijn tafel onmiddellijk reactie. Mocht mijn leveringsmoment zelf kiezen. Werd op de hoogte gehouden van de zending via mail en GSM; Vlotte en vriendelijke levering tot binnen in het appartement.

Zeer snelle levering

Juiste info en snelle levering

Betseld en de volgende dag al aan huis, top

De bestelling is qua prijs en kwaliteit ,zeer goed meegevallen, de fauteuils zitten goed, mooi, jammer dat de lichte kleur uitverkocht was Maar de groene kleur is sowieso ook mooi.

Leuke stoelen, zeer gemakkelijk te monteren.

Mooi produkt, snel geleverd.

Snelle en perfecte levering

Zeer snelle en correcte levering.

terugname en nieuwe levering

We hadden 3 tafels besteld en een voldeed niet(deuren zaten vast). Contact opgenomen en een dag later was kregen we een nieuwe toegestuurd en konden de slechte met de levering dienst terug sturen. Perfect geregeld en wij heel tevreden van de vlugge afhandeling. Didier

Mooie producten maar slechte klantenservice!

Naar aanleiding van een vergissing bij Fonq kreeg ik niet de factuur met de nodige gegevens, maar met foutieve gegevens. Aanpassing was onmogelijk. Ik begrijp dat helemaal niet... Ik vroeg een retourbon en kreeg die ook niet ondanks hun bewering (ook niet in Spam). Ik hoop dat ik die alsnog krijg! Weinig efficiënte klantenservice. Spijtig!

Alles was super in orde

Uitmuntend

Heel mooi, kwalitatief gerief. En zeker ook betaalbaar!

Super snelle levering van een top product .

Mijn product voldoet aan de verwachtingen . Snelle levering.

Goede service!

Tot op heden tweemaal iets besteld bij FonQ en altijd netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit voor een uitstekende prijs! Heb nog wel geen problemen gehad met leveringen dus ook nog geen contact moeten opnemen met de klantenservice…

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle en correcte levering.

Bestelling voldoet aan de beschrijving en verwachting. Kwaliteit conform prijs. Geleverd binnen de 24u.

Toppie

Goede service goed verpakt en de dag erna heb je pakje al ,toppie

Jammer

Stoel besteld, zou binnen 24u geleverd worden door Fonq. Ik ontvang direct na bestelling een bevestiging van mijn bestelling. Een week op gewacht, geen bericht vanuit Fonq. Bij het contacteren van de consumentenservice blijkt men een stockprobleem te hebben, de stoel is niet meer leverbaar. Maar, ik zie hem wel nog steeds op de website beschikbaar? Enkel via andere kanalen, hun partners, krijg ik als antwoord. Men kan niks voor mij betekenen? Ik kan nergens deze stoel aan de prijs vinden welke ik betaald had bij Fonq. De actie, waarvoor ik gekozen had, is overal verlopen. Wanneer ik laat blijken niet gediend te zijn met de situatie. Wordt mij nogmaals op het hart gedrukt niks voor mij te kunnen betekenen. Spijtig Fonq.

Het pakket is vroeger dan aangegeven geleverd. De buren hebben het aangenomen

Het pakket is in goede staat geleverd.

Mooi degelijk afgewerkt kastje

Vlotte levering. Mooi, degelijk afgewerkt kastje . Zeer blij met de aankoop.

Snelle, vlotte service.

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.

Correct, snel

Snel en correct geleverd

Prima handleiding , eenvoudig te monteren

De levering verliep vlekkeloos. En wat vooral belangrijk is voor mij is dat de handleiding eenvoudig en duidelijk is om alles in elkaar te steken. Alle onderdelen waren juist genummerd en volledig. De montage is prima verlopen en de meubeltjes staan nu te schitteren in onze keuken.

Een goede en overzichtelijke website, we hebben een mooie zwarte hanglamp gekocht van het merk trio,deze werd ook veilig en goed ingepakt,ook vandaag gekocht en morgen in huis top,ik zal hier zeker nog aankopen doen topservice

Snelle levering maar onvolledig pakket

Met veel plezier kochten wij een tv meubel bij FonQ. Na een snelle levering binnen de 24uur stelden wij vast dat het pakket onvolledig was (zowel de handleiding als het dwarsgedeelte om de poten te monteren ontbraken) Na 8 dagen over en het weer gemail weten wij nog altijd niet wat wij met het pakket dienen aan te vangen omdat FonQ van hun leverancier geen antwoord krijgen. Fonq dient echter te begrijpen dat wij als klant bij FonQ geen boodschap hebben aan wat tss FonQ en hun leverancier besproken wordt, hebben nl een volledig pakket gekocht.

Heel tevreden.

Bij een vorige bestelling was er schade aan het product. Dit werd zonder moeilijk te doen snel weer opgehaald en we kregen meteen ons geld terug. De klantenservice is top! Deze week deed ik een nieuwe bestelling: alles prima in orde, plus 's avonds laat besteld en 's anderendaags geleverd.

Prijs/kwaliteit met een top service

Fonq mijn favoriete "interieur" winkel waar ik kwaliteitsproducten aan een aanvaardbare prijs kan kopen. En soms zelfs aan zeer interessante prijzen bij promoties. Top service. snelle levering en steeds binnen de verwachtingen.

aankoop Keter Mountain Troy Adirondack Tuinstoel

In het verleden soortgelijke, goedkopere tuinstoel gekocht maar was zeer snel stuk... Deze zijn prijziger, maar veel steviger van kwaliteit. Gemakkelijk in elkaar te zetten, in 10 minuten. Een zitkussen met hoge rug (120cm x 50cm) is wel aangeraden voor extra zitcomfort. Brede armleuningen, handig om drankje op te zetten. Tezamen met goede service van fonQ klantenservice een aanrader. Nu nog enkel wachten op zonnig weer...

Reactorweg 53

3542AD Utrecht