Snelle service en goeie dienst na verkoop

Al vaak gekocht bij Fonq. Altijd een goeie en snelle service.

Aangename webshop.

Zeer aangename webshop. Goede prijs kwaliteit. De producten worden op tijd geleverd en netjes ingepakt.

Uiterst correct

Heel tevreden met de snelle afhandeling van onze aankopen. Ieder item werd in noppenfolie gewikkeld. Deze firma gaat uiterst efficiënt te werk. Ondertussen aan een vriendin aangeraden en zij plaatste ondertussen ook een levering. Doe zo voort

Goed geregeld allemaal.

Vlotte levering, goeie communicatie. Goeie spullen.

Alles perfect in orde !!

Bbq besteld,alles prima in orde en stipt op tijd geleverd!!

Heel punctueel !!!

Zaterdag bestelling geplaatst en maandag geleverd !!! Heel tevreden over de kwaliteit.

Prima bank!

Deze slaapbank heb ik aangeschaft als 'day bed' in ons tuinhuis. Blijkt een goede keuze te zijn, al enkele keren een dutje op gedaan. Mooie kleur en prachtige stof.

Snelle levering, goede kwaliteit

Leveringsdatum werd niet gerespecteerd

Op de afgesproken leveringsdag werd de levering in de ochtend éénzijdig geannuleerd via sms. Geen persoonlijk contact en geen reden opgegeven door fonq. Voor niets een dag verlof genomen. Bericht gekregen om een nieuwe datum vast te leggen en heb dit ook gedaan. Benieuwd of levering zal doorgaan.

Correct

Aantrekkelijke en leuke ideeën, stipt, goede opvolging

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Heel degelijk materiaal voor deze prijs, ik ben zeer tevreden. Mooier dan op de foto. In minder dan 24h werd de tafel geleverd door 2 vriendelijke mensen die deze ook naar boven brachten.

Mijn heaven on earth in thuis en interieur!

Bij Fonq vind je letterlijk alles wat je nodig hebt. Voor elke ruimte, voor elk moment. Het stylemagazine vind ik een grote + om nog meer inspiratie op te doen.

Super tevreden

Ik was op zoek naar een terrasje in ibiza stijl. Na weken te zoeken en te vergelijken ben ik op deze site terecht gekomen. De prijs is zeer correct en hun kwaliteit nog beter. De levertermijn was gewoonweg super/ vandaag besteld, de dag later kon ik op mijn terras zitten. Wat wil je nog meer. Alles was goed verpakt en de handleiding om in elkaar te steken was heel duidelijk. Zeker een aanrader

Goede prijs/kwaliteit - snelle levering

Dekbedovertrek besteld (goedkoper dan andere webwinkels) - gebruiksvriendelijke website & snelle correcte levering. Te vroeg om een beoordeling te geven over het dekbedovertrek.( nog niet gebruikt).

Enkel scherven in de doos

Toen ik de doos vastnam, hoorde ik gerinkel. Ik wist meteen hoe laat het was. Keramiek kan je niet online bestellen die geleverd worden door onhandige, respectloze koeriersdiensten!

goede service

Weliswaar een dagje te laat dan gemeld. Maar er kunnen altijd verkeershindernissen zijn. Mooi artikel voor leuke soldeprijs.

Service impeccable!

Rapide et irréprochable!

Prachtige aankoop aan faire prijs

Het meubelstuk is echt super mooi, uiterst stevig en zéér eenvoudig om in elkaar te zetten. Misschien nemen we ook nog wel het grotere exemplaar. Enige negatieve puntje: PostNl heeft de verzending gesplitst in 2 afzonderlijke dagen en was bovendien al een dag later dan de vooropgezette datum. Hierdoor hebben we drie dagen "wachttijd" moeten inplannen.

Alles vlot verlopen, zowel bestellen, leveren als montage

Leuke artikelen!

Leuke artikelen! Veel keuze!

Snelle levering, alles perfect in orde

Volgende dag bestelling in huis, goed verpakt . Alles in orde

Heel tevreden

Snel geleverd, mooie prijs.

Deze leverancier is top ...!!!

Echt leuk product voor een goede prijs. Ook de levering en service zijn supersnel en uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak. Bedankt hiervoor.

perfect zoals omschreven op site

werkt perfect

Super mooie zetel!

Echt een top zetel, ik krijg er altijd complimenten over! Eén minpuntje is dqt het heel onduidelijk is waar je de poten moet bevestigen.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht