geweldig

bbq boretti besteld,prima snelle levering en keurig verpakt,honderd procent tevreden over mijn bestelde producten

Vlugge levering en mooi servies

Mooie en zeer handige kapstok zonder boren, past perfect in mijn smalle gang. Zeer snel geleverd!

Verkeerde pakje

Ik bestelde een droogmolen Brabantia maar kreeg een zonneparasol…

Geweldige artikels, prijzen & service!

Fonq heeft een geweldig groot aanbod, zit vrijwel altijd bij de beste prijzen die je kan terugvinden op webshops en de service is uitmuntend! Deze webshop draagt mijn voorkeur voor mijn belangrijke aankopen!

Product zoals omschreven en beste prijs, snelle levering

Product zoals omschreven en beste prijs , snelle levering

De bestelling liep vlot net zoals de levering.

Perfect : snelle levering, zorgvuldig verpakt

Perfect : snelle levering, zorgvuldig verpakt. Kan niet beter

Altijd tevreden van mijn bestellingen bij FonQ. Vlot besteld én vlot geleverd!

Geen topkwaliteit en weeral problemen met PostNL

Het product is niet bepaald van topkwaliteit en er is ook heel wat fout gelopen met de levering door PostNL.

Snel, makkelijk & HEERLIJK

Ooni Fyra als verjaardagscadeau gekocht voor mijn wederhelft. Makkelijk en vlug in elkaar gestoken. De QR erbij aanwezig die ons doorverwijst naar de app van Ooni geeft extra ideeën en tips om hiermee aan de slag te gaan. Hebben reeds lookbroodjes en al 3x pizza gemaakt (en hebben hem nog geen 2 weken) Is even zoeken en vlug zijn want op 90 seconden waren de pizza's klaar. Effectief vlug, heerlijk en makkelijk. Ik kan het alleen aanraden. Wij hebben de pellets van Ooni zelf erbij gekocht en gebruikt.

Zeer correcte afhandelingen met de grootste zorg verpakt 10 op 10!

Zeer correcte afhandeling en met de grootste zorg verpakt! 10 op 10

Niet goed

Eerste maal gebruikt en pannenkoeken blijven erin plakken

Snelle levering en product in perfecte staat! Zeer tevreden.

Meestal neem ik de 'vandaag besteld, morgen geleverd'-uitspraak met een korrel zout, maar de volgende ochtend kreeg ik al een berichtje dat mijn pakket zou geleverd worden met een exact uur erbij (niet zoals zovaak dat het pakket tussen 08h en 20h zou geleverd worden). En een paar minuten voor dat tijdstip, belde de koerier ook nog eens om te zeggen dat hij er binnen 7 minuten was. Perfecte service! Het pakket (een zware barbecue) werd in perfecte staat geleverd, heel goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Hele mooie stoelen, goede kwaliteit en supersnelle levering, kortom top!

Top design Lamp, conform foto's en beschrijving

Top Lamp, zoals gehoopt en goed/veilig verpakt en supersnel geleverd. Fijne ervaring.

Vlotte bestelling en levering van mooi materiaal aan scherpe prijs

Het bestelde Alessibestek voldoet aan mijn verwachting. Het proces van bestelling tot levering ook.

mooie bloempot

zeer tevreden over de elho bloempot en de vlotte levering .

op een bestelling die binnen 2 weken zou geleverd worden heb ik uiteindelijk 3 maanden gewacht.

na herhaaldelijk contact van mijn kant om te informeren waar mijn bestelling bleef, kreeg ik steeds bericht dat de bestelling binnen 2 weken zou geleverd worden.....pas na 3 maanden heb ik mijn bestelling ontvangen. Normaliter van Fonq ben ik wel tevreden en krijg ik mijn bestelling op de te leveren datum.

Mooi product met heel vlotte levering

De levering met uitpakken, installatie en meenemen van afval verliep bijzonder vlot. Het is een mooie ruime kast.

Prachtige bloempot en snel geleverd

Ik had al dezelfde bloempot van Elho via Fonq, dus toen ik een nieuwe grote bloempot nodig had voor een andere plant was de keuze meteen gemaakt. Staat zowel binnen als buiten mooi, heel stevig en degelijk en toch goed geprijsd en dan nog eens super snel geleverd. Heel blij met mijn aankoop :)

Geweldige customer-service

Ik heb 6 stoelen aangekocht. De levering was super snel, maar er waren door de transporteur 2 stoelen terug gestuurd. Fonq heeft dit heel snel en correct opgelost. De dag nadien had ik de ontbrekende stoelen in huis!

Voorbeeldige firma .

Een vlotte en adequate manier van handelen . Van bestelling tem levering , verloopt alles naar wens .

SUPERSNEL

Ik vond de levering supersnel en veilig. Mijn nieuwe meubel is ook helemaal top van Fermliving! Dankuwel!! Bedankt! Gr

zeer snelle levering

Bestellen ging erg vlot via de website. Het artikel was zeer snel geleverd.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht