Tevreden

Leuk assortiment artikelen. Zeer goede klantenservice: duidelijke communicatie en snelle verzending.

Kwaliteit zoals verwacht

De kwaliteit is zoals verwacht en ik heb het de volgende dag na mijn bestelling al ontvangen. Super!

Alles vlug en correct verlopen Levering & 1 retour Super

Een servies besteld per ongeluk 2 had maar 1 nodig oeps! Na 1 dag was de levering er al ! 1 retour was de dag erna reeds helemaal in orde ! Ik zal zeker nog bestellen bij jullie !

Al enkele malen bij fonq gekocht en altijd zeer tevreden. Snelle service, correcte communicatie en eerlijke prijzen.

Super tevreden over fonq

Erg leuke spullen en makkelijk bereikbaarheid van de klantendienst. Erg tevreden!

Snel en correct

Snel geleverd en product is top

Al jaren klant, al jaren tevreden!

Makkelijke site, snelle levering, perfecte klantenservice…

Nieuwe pan meteen aanbakken

Deze pan gekocht na het zoeken van een gezonde keramische pan. Al na 2 maal bakken hierin begon de pan met aanbakken. Zelfs met het gebruik van veel olie bakt nu na een goede week de pan aan en krijgen we dit niet weggewassen met een sponsje of borstel, je kan erop schuren maar dan beschadig je de pan n dat lijkt me niet de bedoeling.. Slechtste pan kwaliteit die we tot hiertoe gekocht hebben zelfs slechter als IKEA. en duurder nog wel ..

Slecht

Er is mij een goedkoper product opgestuurd. En als ik dit wil laten omruilen dan kost dit ook weer. Zo wimpelen jullie het van je af! Gemakkelijk en laag zeer slechte ervaring. Geen aabrader

Super service: snel en flexibel

De chauffeur kwam zelfs omstreeks 18.30u nog leveren. Heel vriendelijke service dus in 1 woord: top

Vlotte sneller service

Duidelijk site met vlotte afrekening

Heel goede service!

Snelle levering! Heel tevreden.

Livraison rapide. Produit conforme et bien protégé

Livraison le lendemain de la commande et produit bien protégé

Reëele beschrijving en afb v produkt Goede prijs , kwaliteit Ruime keuze Super vlotte levering!! Aanrader!!

Prima in orde!

Alles zoals verwacht! Goed verpakt, snel verzonden. Alles in orde.

Heel tevreden.

Wij zijn heel tevreden over zowel de producten, levertijd en klantvriendelijkheid van Foncq.

Snelle levering en prima communicatie

Fonq komt zijn beloften na !

Fijne winkelervaring vanuit mijn luie zetel.

Op zoek naar kussens en plaids, passend bij mijn nieuwe fauteuil, kon ik bij Fonq makkelijk zoeken op kleur en formaat. Hierdoor vond ik al snel het perfecte stel kussens en een fantastische plaid. Snel besteld en de volgende dat al geleverd. Geweldig !

Gewoon de max.

De artikels zijn altijd zoals ze voorgesteld worden. Nog nooit ontgoocheld geweest.

Uitstekend!

Snelle levering en kwaliteitsvol product.

Stevig & compact

Ik heb het droogrek pas een paar dagen, maar het voelt stevig aan. Vorige droogrekken wiebelden of schoven bij gebruik, maar deze niet. Ook fijn dat het niet zomaar kan inklappen. Het droogrek is wel wat minder breed dan mijn vorig droogrek.

Sneller geleverd kan bijna niet!

Heel tevreden over de dienstverlening

De salontafel die ik koos is stevig, mooi en vooral reeds gemonteerd! Alles wat ik ervan verwachtte. Snelle levering en op de gekozen dag.

Mooie lamp

Armatuur van goede kwaliteit, gemakkelijke installatie. Mooie blikvanger in de ruimte. Prijs/kwaliteit is perfect.

Best oké, maar prijs kwaliteit is matig

Eerst werd 1 van de 4 pakketten van mijn meubel geleverd. Gelukkig werd dit een 10-tal minuten later gecorrigeerd door de bestuurder. Het gaat over de gravure wandkast 200 x 150 x 44. + Kast ziet er mooi uit + Kast lijkt stevig te zijn - matig fineer. Ziet er goedkoop uit (voor kast van 1200 euro) en barst ook vrij makkelijk. Op één plank was er een klein stukje fineer uit voor uitpakken. - Montage kast allesbehalve gebruiksvriendelijk. 16 gaten waren niet voorgeboord en 75 spijkers inkloppen voor de achterkant te bevestigen. Ook zou randen of marges aanduiden voor waar de gaten geboord of spijkers op geslagen moeten worden geen overbodige luxe zijn. - Planken zijn niet allemaal even recht - Hout is niet op alle vlakken aan de voorkant even goed geschuurd. - Hout is niet gelakt. Design van de kast is mooi en daarom hou ik hem ook. Kwaliteit/prijs verhouding is matig.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht