Super snel & goede berichtgeving

Ruim & mooi aanbod. Zending kan bijna a la minute gevolgd worden. Snelle levering, tevens ook van partner Fonq. Ik ben heel tevreden.

perfecte service en levering

perfecte service en levering

Top winkel, veel keuze, mooie prijzen, razend snel levering

Top winkel, veel keuze, mooie prijzen, razend snel levering

Mooie artikelen met uitstekende service

Ik heb reeds enkele malen een bestelling geplaatst bij fonq en telkens een snelle levering gehad. De artikelen die ik besteld had zijn van goede kwaliteit! En hebben een mooi design!

Mooi product, makkelijk aankoop proces en levering was ook in orde. Een tevreden klant

Uitgebreid aanbod in de verschillende categorieën.Snelle service . Goede verpakking . Duidelijke mails . Ik ben een tevreden klant.

top zoals het was voorgesteld

goed geholpen

per ongeluk het verkeerde stuk besteld voor de kamado de volgende dag was de bestelling er en gezien dat het verkeerd was direct geholpen geweest voor het juiste te kunnen bestellen ook retour zending in orde gebracht en alles binnen de 10 dagen mooi afgehandeld het juiste stuk in bezit en de retour netjes terug betaald

fijne ervaring

snelle levering van bestelde goederen

snelle levering en artikel zoals omschreven

na betaling is de verzending en levering razendsnel gebeurd. Het artikel is zoals in de beschrijving.

Koekoeksklok

Super service, ben zo blij met mijn klok. Mooie verjaardagscadeau.

Beschadigd artikel zonder probleem en snel omgeruild

Goede site met mooie producten en snelle service

Op fonQ vind je heel veel mooie spullen met een duidelijke uitleg en recensies. Je ziet ook onmiddellijk of er korting is en wat de aanvullende info is. Als je iets bestelt, volgt er een heel snelle en vriendelijke service. Aanrader!

Alles perfect verlopen

De prijs was goed en na de bestelling de volgende dag geleverd - alles precies zoals beloofd als op de website!

Zeer goed en snel mooi product!

snel en correct

Goede site, grote keuze en prijzen scherp. Levering super snel.

De snelste levering ooit !!!

Correct, stevig verpakt en razend snel ! :)

Prachtig

Besteld dag erop was het hier al ,alles in orde Goed verpakt

Mooie artikelen. Snelle levering en heel goed verpakt.

Snellr levering, goede klantenservice

Goede ervaring

Set spatels voor keuken, top.

overzichtelijke bestelling, niet teveel opvolg mails, 16u besteld, dag later geleverd en correct verpakt

Algemeen top

Top artikelen, Goede website, Snelle leveringen.

Perfecte snelle service

Snel, gratis, goed verpakt

Ben uiterst tevreden

Snel , correct, geen overbodige bla bla, Maar de info die ik nodig had was er!! Proficiat met jullie bedrijf.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht