Waardeloos bedrijf. Artikel wordt niet geleverd tetwijl ik al 2 dagen wacht

O sterren zou nog beter zijn

Hopelijk ok

Daar dit voor cadeau is kan ik het product niet beoordelen. Daarom hopelijk ok maar wij denken van wel.

Een klantvriendelijke en een positieve ervaring, een aanrader!

Zeker voor herhaling vatbaar. De verpakking werd met veel zorg uitgevoerd.

Zoals altijd topservice bij Fonq!

Toen we een vloerlamp zochten, kwamen we al snel een mooi beige exemplaar tegen op Fonq. Onder de originele prijs zag ik 'buitenkansje!' staan. Meer dan 70 euro korting op dezelfde lamp met een lichte beschadiging. Er stonden foto's bij waarop je de beschadiging goed kon zien. De lamp werd supersnel geleverd en de beschadiging was inderdaad exact zoals op de foto's te zien was. Beter voor het milieu, en wij blij met de korting. Topdeal!

Echt niets aan te merken. Zowel product als leveringstermijn kwamen perfect overeen met het aangekondigde.

Uitstekend!

Een goede en snelle levering en goed ingepakt! Product is perfect!

Heel ruim en prachtig aanbod van artikelen

Heel tevreden over de ruime keuze en snelle service

Snelle service, mooie producten

Snelle levering!

Bestelling werd in minder dan 24u netjes thuis afgeleverd. Op de service van Fonq valt niets, maar dan ook niets af te dingen.

Nooit meer

Cadeaubon was bestemd voor kerstavond. Donderdag besteld en levering zou vrijdag zijn tss 16 en 22u. zijn. Tot op heden 26 december om 18u50 niks ontvangen. Ben dus 24 december namidd. nog op zoek gegaan naar cadeau. Had bon bij jullie besteld op aanraden van vrienden . Bijgevolg bon niet meer nodig en zou ik willen vragen de bon ongeldig te maken en het bedrag terug op mijn rekening te storten. Vriendelijke groeten

Bezorging veel te laat

Ik krijg een uitnodiging om review te schrijven terwijl ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb!

Snelle en correcte levering!

Heel snelle en correcte levering ook tijdens de feestdagen! Mijn laat besteld kerstgeschenk kwam mooi optijd aan!

perfect

snel, duidelijk en volgens afspraak heel tevreden

En correcte waren.

Heel positieve ervaring met FonQ. Zeer snelle levering, heel goed ingepakt, goede prijs en tevreden met hetgeen ik besteld had.

Goede afspraken en snelle, accurate (avond) levering!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goede communicatie

Bij het product zelf zaten een set bouten die net te klein waren. Zelf even bijgekocht in de DIY en zo kunnen oplossen

wit porceleinen kom

zeer mooi designartikel en onderhoudsvriendelijk

De leveringstermijn kan beter

Goede prijs kwaliteit verhouding alleen de leveringstermijn kan wel wat beter. Aan de doos van de bij Fonq bestelde luster was duidelijk te zien dat deze al verschillende keren was open gemaakt. Dit geeft geen goede indruk bij de klant

Geen levering

Alles is in orde, besteld en betaald maar niet geleverd, alhoewel mijn GSM, factuuradres en leveringsadres correct ingevuld zijn. Niet te geloven wat DHL doet. Ik krijg zelfs berichten van DHL-Frankrijk om voor een bijkomende leveringspoging bij te betalen ( fishing ). Tot slot, geen pakje onder de kerstboom

Mooie producten aan een goede prijs, correcte service

Mooie producten in het aanbod aan een goede prijs. Meerdere keren besteld, steeds tevreden. Correcte service bij problemen.

Altijd ok naar verwachting!

Nog nooit teleurgesteld, bij alles wat ik ooit bestelde

Onvolledige levering

Jammergenoeg ontbreken er onderdelen die niet meegeleverd werden. Bovendien geen enkele reactie gekregen op mijn e-mails om dit te melden.

On time delivery

Nel en efficient