Levertijd in webshop klopt niet

Op webshop stond aangegeven levering s anderdaags. Toen de bestelling geplaatst was kreeg ik bericht dat levering voorzien was voor 22u30. De hele dag gewacht en om 22u30 bericht gekregen dat levering geannuleerd was. Daags nadien geen nieuws. Derde dag bericht dat levering ingepland was. Toen pakje netjes ontvangen, gelukkig was er iemand thuis. Dit is dus geen aanrader als je fulltime werkt zoals ik. Jammer. Levering in een postpunt bleek geen optie.

Levertijd in webshop klopt niet

Alle vorige bestellingen prima in orde. Laatste bestelling nog altijd niet ontvangen.

Mijn bestelling met track and trace code nr. 3SFONQ0531104 laat nog altijd op zich wachten wegens : “fout bij verzending”. Het gaat over een bestelling dd 28/11 ll met nr. 82954674 voor een bedrag van 229,99 euro. Het is de eerste keer dat er zich een probleem voordoet bij een bestelling bij uw firma. Kunt u dit aub eens nakijken en mij iets laten weten? Dank bij voorbaat en groeten vanwege Frieda

Vlot en overzichtelijk verloop van de bestelling tot levering

Vlot en overzichtelijk verloop van de bestelling tot levering

Op tijd en correct

Alles optijd zoals de afspraken

Kwam de afspraken na

Goede kwaliteit en snel geleverd

Wij bestelden twee nachtkastjes die de dag nadien al geleverd werden. Bij het uitpakken waren we echt aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de meubels.

Goede kwaliteit en snel geleverd

prima bedrijf

snelle levering top!

prima bedrijf

snelle levering top!

Mooie site, bestellen makkelijk, levering vlot en producten in het echt nog beter dan op foto

Kave Home Batilde eettafel + Nolon Nena velvet eetkamerstoelen (in Dusty Pink) besteld. Alles werd op afgesproken moment geleverd, was goed verpakt. Producten zijn in het echt minstens zo mooi als op de foto's :-)

Top site

Duidelijke site, goeie prijs kwaliteit verhouding. Goede klantenservice. Snelle levering. Ik ben fan !

Duidelijke site, goeie prijs kwaliteit verhouding. Goede klantenservice.

Geweldige kerststal. wel wat prijzig en voorzichtig zijn vanwege breekbaarheid

Ik twijfelde vanwege de prijs en breekbaarheid al even, maar ben toch blij dat ik ze uiteindelijk aangeschaft heb

Geweldige kerststal. wel wat prijzig en voorzichtig zijn vanwege breekbaarheid

Mooie producten snel en correct geleverd.

Producten besteld en 2 dagen later in huis!

Een kookpot uit duizend en een nacht, tovert gewoon heerlijke stoofpotjes uit de oven.

Perfecte levering!

Ik heb een cadeautje voor m'n schoonzus besteld. Ik vond het heel mooi en in perfecte staat geleverd, wat altijd spannend is met een vaas. Dank jullie wel!

Producten voldoen aan de omschrijving

Levering was klein beetje langer wachten dan voorzien maar gezien levering in afhaalpunt. Geen probleem!

Goede kwaliteit en service

Aangenaam verrast vlotte levering, goede kwaliteit. Tevens bijgevoegde instructies voor correct gebruik waterreservoir.

Verliep vlot en er was een goede communicatie ivm de leveringstermijn.

Verliep vlot en er was een goede communicatie ivm de leveringstermijn.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht