Snelle en correcte service

Snelle levering, top kwaliteit voor lage prijs

Binnen de week geleverd, stevig verpakt, eenvoudige montage, goede kwaliteit voor een lage prijs.

Snelle service, mooi product

Mijn pakje werd snel geleverd, het was goed verpakt en de prijs-kwaliteit verhouding van de door mij bestelde lamp van Lucide vond ik ook prima. De bureaulamp geeft goed licht om te werken, maar is ook dimbaar.

Top was de bestelling

Pakje na 5dgn nog steeds niet ontvangen

Ik kan nog geen beoordeling delen. Hoewel ik mijn bestelling op maandag zou ontvangen heb ik tot op dit moment (vrijdag 10.00u) nog steeds geen levering gehad. Zeer jammer als je hierop gerekend hebt.

Super tevreden

Alles correct en snel op tijd geleverd

levering zoals beloofd

De beloofde datum van levering werd gerespecteerd

Uitermate positief

Ik ben heel tevreden van fonQ. De levering gebeurt steeds heel snel en vlekkeloos. Bij vragen krijg je direct een antwoord en dit wordt dan ook zo snel mogelijk opgelost. Een partner waar ik graag met samenwerk

Vlotte levering

Uitgebreide keuze, kwalitatieve producten en een snelle levering!

Heel tevreden met mijn aankoop

2 bijzettafeltjes gekocht, waren snel geleverd en in perfecte staat. Heel degelijk verpakt zodat er geen schade kon aangeraken door transport !!!

Shoppen bij Fonq heeft mijn shopping gedrag verrijkt

Ik ontdekte Fonq tijdens de eerste COVID golf. Doordat ik niet fysiek naar de winkel kon omwille van lockdown, moest ik op zoek naar andere goede webwinkels die voldoende keuze hadden. Zo heb ik bij Fonq mijn woonkamer gevonden. En gekocht. Een tafel en zes stoelen werden de volgende dag keurig aan mijn deur geleverd. En sindsdien ga ik er voor alles om van mijn huisje nog meer een thuis te maken! Ze leveren altijd keurig en op tijd en geven je de kans om pas na een week te betalen. Zo kan je ontdekken of het gekochte artikel wel echt iets voor jou is! Ik heb nog nooit iets moeten terugsturen :)

Heel tevreden over het aanbod en de snelle levering, ook de communicatie mbt terugbetaling intracom. BTW verliep heel vlot.

Correcte levering. Ik ben tevreden.

Correcte afhandeling van mijn bestelling.

fantastische manier van shoppen,maakte mij gelukkig

ik heb gekozen,prachtige artikels voor mij geselecteerd ik heb besteld alles werd correct verpakt en onbeschadigd geleverd. je wordt op de hoogte gehouden en nooit meegemaakt je krijgt een smsje 1 min voor aankomst van de chauffeur Ik ging kijken en daar stond hij ABSOLUTE TOPSERVICE

Snelle levering van een top product!

Heel tevreden met de hele ervaring bij Fonq!

zeer goede service en snelle levering

Ik ben heel tevreden van deze webshop, ik zocht een mooie broodtrommel en hier was deze webshop was de goedkoopste :)

Uitstekende service

Mijn bestelling was heel snel geleverd maar vooral heel aangenaam verrast door de zorgzame verpakking op zulke manier dat mijn bestelling met zekerheid niet stuk kon.

Vlotte afhandeling, zeer mooi product

Ik heb 2 producten via de website besteld en de afhandeling is helemaal volgens plan verlopen. Snel en efficient. De goederen zijn van zeer goede kwaliteit.

Alles naar wens!

Alles zoals ik verwachtte Snelle levering

Niet zoals omschreven

Ik heb gordijnroede's besteld zonder boren maar als de gordijnen eraan hangen zakt de roede gewoon naar beneden. Het is dus niet zoals omschreven dat het gordijnen kan ophouden.

Zeer mooie en degelijke matjes

Zeer mooie matjes. De levering verliep heel vlot. Werd op de hoogte gehouden via de app wanneer de chauffeur zou komen!

goede kwaliteit , levering was niet zoals afgesproken ,

content van de aankoop , levering was een dag later , bleek mijn aankoop op een andere lijn te zijn geplaatst . we goed op de hoogte gehouden door verschillende smsjes. dag later bestelling goed ontvangen van vriendelijke bezorger.

Fijne goede afhandeling

Goede conversatie en juiste informatie snelle levering. Bedankt

Snelle & uitstekende service

Snelle service, super product en aan een leuke korting kunnen kopen!

eerste ervaring niet zo schitterend

artikel besteld op 15/11 en nog steeds niet ontvangen terwijl ik als mail kreeg: Bezorging door Budbee morgen 16 november tussen 17:00 en 22:00.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht