Communicatie en levering verliepen heel vlot

Hele snelle levering. Pakje mooi ingepakt. Mooie koffiezet.

Bestelling geplaatst en andere dag al geleverd

Snelle correcte levering

Bordjes gekocht: goed verpakt, snel geleverd. Er stond diameter 29 cm op de website dus ik was bang dat de borden niet in de vaatwas konden, maar ze bleken eigenlijk maar 27 cm te zijn. Ook de kleuren van de borden waren toch vrij anders dan op de website.

Mooie selectie producten

Mooie selectie producten met een correcte prijs en een snelle levering.

Voor herhaling vatbaar!

Mooie prijs, vlotte bestelling en supersnelle levering! Dankjewel!

Vlugge levering en goede pepermolen! Heel correct.

Tevreden

Goede snelle levering en product is zoals verwacht , aanrader

Goede klantendienst

Probleem gehad met poten van salontafel, maar heel professioneel opgelost.

Zeer slecht

Nog steeds geen pakket ontvangen. Ging maandag geleverd worden

Super mooi, en praktisch

Precies zoals omschreven, Makkelijk op te hangen en een prachtige kleur,

Onbereikbaar bij problemen

Bestelling ging heel vlot. Helaas product na vier weken al stuk. Ik heb proberen te bellen, maar na ruim 20 minuten nog altijd niemand aande lijn. Chat applicatie op website werkt niet. Ik een mail gestuurd om te vragen hoe het moet met de waarborg: geen antwoord. Na een week opnieuw mail gestuurd, evenmin een antwoord. Nog een week later opnieuw proberen te bellen: eindeloos muziekje (wel een half uur gewacht). Chat applicatie op website werkt nog altijd niet.

FonQ is top!

Enkele kookpotten van het topmerk Iittala besteld aan zeer voordelige korting. Super voordelig kunnen kopen en zoals eerdere bestellingen die ik deed bij FonQ een uitstekende service! Ik raad iedereen Fonq aan die op zoek is naar prijsvoordelig design.

correct & goede service

Correcte en volledige informatie zowel over de productomschrijving als de levering.

Even snel als Bol, en met een veel beter gevoel!

Fonq heeft een mooi uitgebreid aanbod interieurspullen, de bestelervaring was uitstekend en de levering snel en correct. De klok die ik kocht had ook nog eens met een mooie korting, dus helemaal top! Niks op aan te merken!

Zeer tevreden klant

Hele snelle levering, goed ingepakt. Zeer tevreden van de service.

Hele mooie aankoop!

Wij kochten deze side- table als verjaardagscadeau voor mijn schoonmoeder. We hebben haar heel blij gemaakt! Het stond snel ineen en 't ziet er heel mooi uit! We zijn het haar dezelfde dag nog gaan brengen en ze was heel erg aangenaam verrast! Top- aankoop. Ik zou het zeker voor mezelf ook willen...

Alles perfect & ongelooflijk snelle service

Beste prijs, snelste levering Voor ons een enorme aanrader !!

Top service!

Wat er ook gebeurt, altijd klantenservice topservice!

Correcte prijs, duidelijke omschrijving en snelle levering. Top!

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

10/10 would recommend

Tevreden

We zijn tevreden over de douchetrekker. 1 gekocht met steel voor de vloer en 1 zonder steel voor de muren. Doen beiden goed hun werk. 1 minpuntje is misschien de prijs. Die met steel is nogal duur.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Zeer snel en correct geleverd en goede kwaliteit.

Altijd tevreden

Elke bestelling correct en goed geleverd, altijd kwaliteit

Goede e-shop ervaring met Fonq

De foto's op de website geven een goede en realistische impressie waardoor teleurstelling na ontvangst van het artikel wordt voorkomen. De bezorging is snel en korrekt verlopen.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht