Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

10/10 would recommend

Tevreden

We zijn tevreden over de douchetrekker. 1 gekocht met steel voor de vloer en 1 zonder steel voor de muren. Doen beiden goed hun werk. 1 minpuntje is misschien de prijs. Die met steel is nogal duur.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Zeer snel en correct geleverd en goede kwaliteit.

Altijd tevreden

Elke bestelling correct en goed geleverd, altijd kwaliteit

Goede e-shop ervaring met Fonq

De foto's op de website geven een goede en realistische impressie waardoor teleurstelling na ontvangst van het artikel wordt voorkomen. De bezorging is snel en korrekt verlopen.

Zeer veel keuze En kwaliteit. Mooi gerief

Altijd goed in orde. Goed verpakt en zeer snelle levering

Product snel geleverd, is wat ik ervan verwachtte.

Product werd volgende dag geleverd en beantwoordde volledig aan de verwachtingen. Net geen volledige vijf sterren omwille van de prijs. Desalniettemin een aanrader.

Zeer vlotte service

Veel bedrijven beloven: “Voor 16u besteld, volgende werkdag thuis geleverd. Uit ervaring blijkt dat dit zelden klopt, toch zeker bij het leveren van grotere stuks zoals de sofa die we bestelden. Jullie kwamen wel degelijk de volgende werkdag leveren, ik kreeg op voorhand relevante en juiste informatie over de levertijd en alles werd op tijd en zonder schade bij ons thuis binnen gebracht. Kortom: 10/10

Pintrest dream come true

Ik had deze kastjes al een tijdje gezien op pintrest. Qualiteit is zeer goed en stabiel. Een klein beetje kleiner als dat ik dacht, dus goed naar de afmetignen kijken. Al bij al, super leuk als een nachtkastje!

Super snelle en correcte afhandeling. zeer tevreden klant.

perfect.

Leuke website voor interieur met mooie aanbiedingen

Al verschillende bestellingen geplaatst en steeds snelle en correcte levering. Een aanrader om zeker bij je Favorieten te plaatsen.

TOP online winkel

Mooi uitgebreid aanbod. Mooie design merken. Goede service: klantendienst reageert vlot. Levering ook altijd in orde. Goede communicatie als het product over aantal weken pas op voorraad is.

Alles top. Kwaliteitsvolle producten en stipte levering

Snelle en verzorgde levering! Top.

Snelle en verzorgde levering. Top.

Snelle en efficiënte service!

Snel en efficiënt!

Laarzenrek

Mooi laarzenrek, staat gezellig aan de deur.

Alles vlot gelopen snelle levering.

Prima, doen alles wat ze beloven

Producten tijdig geleverd, mailtje met te verwachten tijdspanne van bezorger, producten zijn zoals afgebeeld en beschreven op de site.

Vlug geleverd, goede service

Correct en snel geleverd

Het product dat ik zocht was bij andere leveranciers uit voorraad. Het was goedkoper dan geafficheerd op die andere sites en werd snel en correct geleverd.

Snel geleverd Mooi ingepakt Mooie voorwerpen Prijs kwaliteit

zeer klant vriendelijk

Gemakkelijk bestellen, zeer goede vlugge levering, zo vlug mogelijk oplossing als er iets mis is.

Zeer efficient,in zowel bestelling als verwerking!. Levering zoals beloofd de volgende dag,aan een zeer interessante prijs. Wij bevelen jullie zeker aan.

Slechte ervaring

3x lamp besteld, 3x verkeerd. 1x schilderij besteld, kader gebarsten