Vlotte webshop.

De bestelling was de dag erna reeds hier. Ook tevreden over de goede communicatie. En de goede kwaliteit van de producten.

Vlotte bestelling en levering

Product in perfecte staat geleverd de dag nadien. Vlotte communicatie van de leverancier over tijdsslot van levering.

Direct verliefd op dit tapijt!!

Ik zag het tapijt op een reclame voorbijkomen… op slag verliefd!! We zijn pas verhuisd en de living was al mooi aangekleed, maar ik miste wel nog iets voor op de vloer en boenk erop met dit exemplaar!! Zo blij ermee en een eyecatcher! Had er graag een foto bijgevoegd.

mooi hangrekje

Het juiste artikel geleverd zoals voorzien mat een zeer nuttige handleiding in de krantenwinkel Spijtig genoeg heeft post nl niet aangebeld !

Zeer snelle verzending, goede en adequate beschrijving

De omschrijving op de site over de producten is uitgebreid en correct, de prijs is eerlijk en eens aangekocht, krijg je de bestelling heel snel binnen!

snelle en goede levering

steeds mooie producten en prima service!

Positief

Positieve ervaring zowel als vlotte levering en kwaliteit van het materiaal. Misschien toch een tip: We kochten volgend item: Aquanova Icon Handdoek Ladder (191658) Zwart Toen we de levering ontvingen vonden we het pakket wel wat klein voor een ladder van 1m75. Blijkbaar was dit een ladder in twee delen. Geen probleem, maar dit was niet echt duidelijk op de website. Misschien daar het technisch plannetje erbij plaatsen. Vriendelijke groeten, Key Louis

perfecte levering

zoals altijd top service, alles correct geleverd. leuke merken aan aantrekkelijke prijzen.

-----------------

geen handleiding heb op het internet moeten zoeken hoe de baterijen te vervangen

Top ervaring

Zowel het vinden van het product als de omschrijving is top op de website. Alles mooi verpakt en op de aangegeven datum geleverd. Ook retour verloopt héél vlot.

Alles perfect

Heel mooie loungestoel. Ik heb hem gekozen omwille van de mooie kleuren. Hij past perfect bij de andere kleuren in huis. Echt decoratief en chic.

Heel blij er mee

Top bijzettafel heel blij mee

supersnel

Op zondagavond bestelde ik online een tafeltje, de dag erop werd het al geleverd. Met bovendien een interessant prijskaartje.

Slecht

Bestelling 82838453 Levering beloofd op maandag,nog steeds ah wachten op de goederen.Dit was mijn eerste bestelling bij jullie

Lekker snel geleverd en goed verpakt...

over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, heb de lampenkappen nog niet geplaatst, maar ze zien er mooi uit... de levering perfect op tijd, en de firma die leverde... ook dikke pluim... heel goeie track&trace, vriendelijke chauffeur

Ruime keuze en vlotte service.

Ik vind het een heel ruim assortiment. Een site die vlot te bezoeken is. De leveringen gebeuren vrij snel. Een teruggave of ruil wordt vlot geregeld.

Très bonne première expérience !

Je ne connaissais pas le site de Fonq... Mais pour une première commande, tout s'est très bien passé. Article conforme, bien emballé et livré rapidement. Je continuerai à acheter sur ce site

Fons goed, bezorging slecht

Het kleed is goed. Precies zoals op de website is aangegeven. De bezorging was slecht. Eerst tussen 15.00 en 17.00 uur, toen tussen 17.00 en 19.00 uur en vervolgens tussen 19.00 en 22.00 uur. Dit betekent dat je een groot deel van de dag thuis moet zitten. Ik begrijp dat Fons hier niets aan kan doen, maar het is voor de klant erg vervelend.

Snelle levering. Zeer goede klantenservice.

Goede kwaliteit voor lage prijs

Mooie kussens voor lagere prijs dan concurrenten Zeer snel geleverd en mooi verpakt.

Fraaie spullen

De gekende creuset potten zijn super

Vlotte levering en goed materiaal uiteraard Creuset heeft super goede kookpotten

Keurig verpakt en snel bezorgt

Netjes verzorgt

Snelle, vlotte service

Je ontvangt genoeg informatie om op de hoogte te blijven van je order. Levering werd gerespecteerd. Product was ook goed ingepakt tegen breken.

Uitmuntende service

We plaatsten voor de 2 maal een bestelling van konstsmide tafellamp. Deze werd perfect en zeer snel geleverd. 's Anderendaags reeds ontvangen. Uitmuntende service, dank je wel

Reactorweg 53

3542AD Utrecht