Uitstekende service voor een uitstekende prijs

Degelijke Zwilling pottenset aan de helft van de normale prijs. Snel en zorgvuldig verzonden.

Niet ontvangen en slechte communicatie

Ik bestelde 2 weken geleden een wasrek. Op de afgesproken dag van levering ontving ik de gratis wasknijpers echter zonder wasrek. Volgens de app was de levering geleverd en kon ik niks meer zien. Ook op de bevestigingsmail stond geen link om de bestelling op te volgen. Ik heb dan via whatsapp contact opgenomen waarbij Fonq me beloofde de zaak te onderzoeken maar na een geruststelling heb ik niks meer gehoord. Ik blijf wachten…..

Mooi product, correcte prijs, snelle levering, top !

Snelle levering,goed product en lage prijs.

Vlotte en vriendelijke hulp bij vragen en een zeer vlotte levering.

Dit is al een paar keer dat ik via fonq.be aankopen doe en elke keer ben ik aangenaam verrast door de snelheid van reageren bij vragen en de vlotte levering. Ook de beschrijving van de aangekochte stukken klopten steeds met de realiteit, dit smaakt zeker naar meer!!

Leuk winkelen

Correcte prijs Snelle levering. Vlot opzoeken op de website. Kwaliteitsproducten. Wat kan je nog meer wensen ?

Prachtige collecties en super snel geleverd

Ik kocht een prachtige mat voor de kamer van mijn dochters. Deze was van goede kwaliteit en bovendien superzacht!

Goede snelle service

Dik in orde, kwaliteit, snelheid en prijs cava

een correcte levering, vriendelijk ontvangst!!

zoals ik reeds eerder vermeldde? niets op aan te merken....correcte levering , op het aangegeven tijdstip.....vriendelijke aanbieding... Alles was in orde!!

De levering verliep vlot en snel , niets op aan te merken.

Het product was met een te aanwezige zwarte elektrische draad gemaakt. Ik heb deze zelf vervangen door een witte. Tegen mijn witte muur is dit zoveel mooier.

Beloofde Meubelservice werd niet geleverd

Meubelservice werd niet geleverd en na email, call en chat ook geen verdere oplossing of feedback ontvangen van de klantenservice.

Komt helemaal kapot toe

Gaat over duur stuk en een mens moet dan 3 dagen wachten op nieuws wat er gaat gebeuren. Dit kan niet. Er moet onmiddellijk een oplossing voorgesteld worden want dat is 3 dagen stress en slapeloosheid

Su-per

Snelle levering door super vriendelijke chauffeur, prima product. Kan het nog beter?

snel geleverd en een prachtig kleed

Ik had de Libelle bewaard met foto's met leuke interieurs. Daar waren ook kleden bij. Ik denk dat het toen begon te werken, ik koos er al een uit. Maar legde de Libelle weer op een stapel en keek er niet meer na. Toch zat het nog in mijn hoofd dat ik een kleed wilde om voor de bank te leggen want in de winter had ik 's avonds koude voeten. Vorige week zag ik opeens die Libelle weer liggen en toen heb ik direct gekeken waar ik dat kleed kon bestellen. Ik kreeg fonq zocht bij kleden en toen zag ik er twee. Ik koos er een uit en heb hem direct besteld. Dan nog wachten of hij werkelijk staat en kleurt bij de rest. Dat was fantastisch en een van mijn poezen heeft er de hele dag op gelegen en de volgende dag lag hij onder de bank. We genieten er nu al van. Twee weken geleden was mijn houten vloer geschuurd en gelakt en met dit kleed er op maakt het de kamer gezelliger en warmer. Mijn schoondochter die op bezoek kwam wil ook zo'n kleed, ze heeft de Libelle meegenomen, wat een mop!

zeer snelle en correcte levering

Een goede service aan een zeer correcte prijs

Prachtig product en de volgende dag geleverd!

Ontzettend snelle levering

snel en goed

snel geleverd en vooral goed verpakt

Niets op aan te merken

Prachtige hanglamp gekocht die ruim 40% goedkoper was dan elders. Prima verpakt en stipt volgens afspraak geleverd. Wat wil een mens nog meer? Bedankt.

Helemaal tevreden

Het product komt overeen met de afbeeldingen. Daarnaast was de service en levering zeer vlot! Wij zijn tevreden.

Prettige ervaring

Mooi product, snelle en rimpelloze service en dan nog een vriendelijke levering ook.

Super vlotte levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte levering door Budbee, Sofie is heel vriendelijk, en ze is nog leuk ook :-)

Super!!!

Eerlijke prijs, snelle levering, super!

Top service en blij met extra gift

Kan niet beter

Goede service, zeer snelle levering en vlotte communicatie! 100% aan te bevelen

Hoe kan ik een review schrijven??

Mijn bestelling is na betaling en belofte om op maandag toe te krijgen daarna naar dinsdag verplaatst door Post NL vandaag woensdag nog steeds niet toegekomen!! Niets meer gehoord … noch van fonQ noch van Post NL

Reactorweg 53

3542AD Utrecht