Geweldig !

Degelijk product aan een zeer goede prijs. Correcte levering.

Goede foto's zodat je exact weet wat je koopt + snelle levering

Alleen maar goede ervaring met fonq

Al verschillende aankopen gedaan en steeds correct verlopen.

Alles zoals belooft ,snelle levering

Een aanrader!

Levertermijn steeds zoals aangegeven, producten netjes en veilig verpakt. Goede service!

Super winkel ! prima service..

Ik kocht bijna alles wat ik nodig had en ben heel tevreden, zou het iedereen aanraden. Veel keuze en ook af en toe kortingen. Duidelijke site en snelle verzending.

Nog nooit meegemaakt! Fonq NOOIT meer!

Levering, niet voor werkende mensen! Deze gebeurt tussen 8.00-22.00u, net van te voren krijg je een bericht hoe laat ze +/- komen wat ook serieus afwijkt. Je kan niet opgeven voor- of namiddag, zaterdag kan je niet aanduiden. Eerste barbecue die geleverd is, volledig beschadigd. Hierbij belooft men een ophaling en meteen een vervanging. Dus weer thuis blijven en ja... ophaling oké, nieuw toestel was er niet bij! Nogmaals een dag thuis blijven voor de nieuwe levering. Dit toestel was nog meer beschadigd, roest en krassen op het deksel, deuk in het toestel... Gevolg, morgen nogmaals thuis blijven voor de retourophaling.

Bleek beste prijs en snelle levering zoals beloofd. Aanrader!

Vanwege de beste prijs zat er spijtig geen voucher bij zoals op andere sites wel.

Super goede ervaring al voor de 2de keer!

Snelle correcte vriendelijke service!

Sneller dan verwacht, goede communicatie

Een mooie Fatboy hangmat besteld met grote korting. Levertijd zou 2 tot 3 weken zijn maar binnen een week toch geleverd zodat we er nog van kunnen genieten in ons verlof. Supermooi en stevige kwaliteit zoals gewoonlijk van Fatboy. De levering gebeurde met goeie communicatie van de transporteur en een handig tijdslot waarbinnen wordt geleverd.

Mooie accessoires

Mooie betaalbare badkamer accessoires van goede kwaliteit

Uitstekend bedrijf meet zeer ruim aanbod

Reeds verschillende keren een aankoop gedaan bij fonQ. Niets op aan te merken. Super snelle levering. De prijs was onklopbaar. Topper.

uitstekend

mooi product en vlekkloze levering

Mooi assortiment, snelle levering

Wij zijn zeer lang op zoek geweest naar verlichting en kwamen uiteindelijk bij fonQ terecht. We plaatsen een grote bestelling want zij hadden bijna voor alle producten de beste prijs. Daarnaast hebben ze een heel uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Onze bestellingen kwam tijdig toe en waren telkens van goede kwaliteit.

beste online shop

Perfecte online shop. Doet wat men beloofd . Top producten en snelle levering .

Heel goede service

Degelijk product met goede prijs/kwaliteitverhouding

Langs de kant van fonq is alles goed verlopen zoals het hoort. De leveringsproblemen die ik had waren te wijten aan PostNL. Ik heb met die transporteur trouwens al meerdere problemen gehad bij andere aankopen op andere webshops.

Snelle levering en goede service

Op vrijdagavond om 17:00 een bestelling geplaatst met 2 eetkamerstoelen. Zaterdagmiddag had ik deze al binnen. Helaas was met verzenden een van de stoelen lichtelijk beschadigd. Ik heb contact opgenomen via de mail met FonQ en ik kreeg snel een compensatie hiervoor. Erg fijn!

Zeer goede verwerking en snelle levering .

Reactorweg 53

3542AD Utrecht