Prima ervaring.

Goede uitleg over de producten. Snelle levering. De volgende dag al in huis.

Snelle bezorging, keurig ingepakt en kwalitatief producten!

Ik ben zeer tevreden over de bestelde producten en ik kan beschouwd worden als vaste klant, want ik zal periodiek bestellen en mijn voorraad bijstellen :)

Heerlijk

Ben enorm blij met de anti wallen crème, het helpt echt. Mijn ogen zien er veel beter uit en ik kijk niet meer zo moe. En dat voor een fantastische prijs.

Keurig bedrijf

Wederom een bestelling gedaan en keurig snel geleverd...en ook super verpakt. Helaas kan ik geen 10 geven, want ik vindt het jammer dat er geen beschrijving ed bij zit alleen op jullie site.... Raad verders iedereen aan om hier te bestellen!

Gewoon DOEN!

Dienstverlening verbeteren? Wat kan er nog beter want het is altijd prima in orde. Deze website heeft service hoog in het vaandel. Sinds mijn eerste bestelling blijf ik terugkomen.

Mijn huid en haar zijn vooruit gegaan met het gebruik van tonca cosmetics

Het is fijn te genieten van een gezonde huid en haar dat weer flexibel is en groeit.

Nvt

Hele snelle bezorging

fijne producten met een snelle en keurige levering

Ik gebruik meestal de producten van Krappa en Neem. Altijd een snelle levering, goed ingepakt en fijne producten.

Heel fijne producten

Makkelijk besteld, goede & snelle communicatie , levering sneller dan snel, goede verpakking. top producten , mijn huid word heel goed gevoed en voelt al naar 3 dagen soepeler aan! Aanrader !

Zeer te vreden

Snel geholpen en snel ontvangen

Snelle afhandeling

TOP!

Snelle levering, en telefonisch goed geholpen. Artikelen goed verpakt. Zelf hou ik van producten die puur zijn en voortaan koop ik mijn oliën en nog meer bij Surinaamse Tonka.

Netjes verpakt en snel geleverd

Smelt tot een mooie emulsie die makkelijk door het haar wordt opgenomen.

Positief

Bestellingen worden geleverd zoals afgesproken. Houden zo.

Heerlijke shampoo

De neemshampoo bevalt erg goed, verzacht de hoofdhuid en ruikt lekker. Snelle levering, goede communicatie.

Zeer tevreden over het product.

Ik heb voorheen de krappaoil in Su gekocht al ik daar was. Ben blij dat ik dezelfde kwaliteit nu ook in Ned. Kan kopen.

Snelle levering!!

Een duidelijke webshop met een mooi assortiment!!! Hele goede producten en een hele snelle levering!!!

Wat een fijne olie is dit, mijn huid knapt er van op

Perfecte olie voor je huid

Prettige ervaring.

Tot nu toe goede producten gekocht wat een weldaad is voor mijn huid en haar. Dik tevreden!

Goede producten

Erg fijne producten met schone ingrediënten, ik merk het verschil met mijn huid en haar. Blij met alle producten die ik heb gekocht.

Top shop

Wat zo leuk is is dat er steeds op andere wijze aandacht is voor nieuwe ontwikkelingen. Nu de oliën en heb granaatappel olie gekocht en meteen in gebruik genomen. Hij is vetter dan de andere die ik heb maar wel heel goed. Kortom ben blij dat jullie er zijn!

Eerlijke producten en super snelle levering

Ik heb al meerdere keren besteld, ben fan van de producten zonder onnodige rommel. De teksten die bij de producten staan zijn eerlijk geschreven. Ik gebruik zelf de krappa shampoo, en heb deze keer ook de neem shampoo besteld. Maar heb ondertussen ook heel wat lekkere olies thuis. Ik raad deze site zeker aan! Verzenden super snel ook

Topervaring

Had gehoord over papayablad capsules en die vond ik bij jullie op de website. Goede beschrijvingen. Vond ook nog heerlijke passiebloemolie in de sale. Volgende dag in huis.

Tevreden

Snel bezorgd en producten zien er top uit

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.