geweldig, en fijn!
Beste Ank, hartelijk dank voor uw super beoordeling! Wij vinden het ook geweldig en fijn dat wij u mogen bedienen als onze klant! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Deze online business voelt als persoonlijke service.
Beste H.E. veel dank voor uw geweldige beoordeling van ons. Het is erg fijn om te horen dat wij ons doel bij u hebben bereikt. Wij zijn er op gebrand elke klant een zo goed mogelijke winkelervaring te geven bij ons! En nooit of te nimmer zullen wij verslappen in onze missie, elke dag weer opnieuw zullen wij onze stinkende best doen. Het is zo fijn om zo een feedback te krijgen. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Heb inmiddels 3 bestellingen gedaan… tot op de dag van vandaag blij met alle producten… en mijn zoon ook!! Pure en eerlijke producten en géén synthetische bende! Een aanrader Richard
Beste Richard, heel hartelijk dank voor uw (h)eerlijke beoordeling van onze producten! Wij zijn heel erg blij te horen dat u en uw zoon zoveel baat hebben bij onze producten. En inderdaad, wij verkopen uitsluitend 100% natuurlijke producten zonder synthetische toevoegingen. Wat fijn dat u dat zo goed waardeert! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
De Post heeft mijn pakket gelijk naar het afhaalpunt gebracht ,terwijl ik thuis zat te wachten. De producten zijn goed ontvangen. Pas begonnen met de krappe olie en crème. Nu wachten op het resultaat.
Beste Virginia, dat is niet zo netjes van Post NL. Wij gaan hier zeker wat van zeggen. Helaas zitten er soms wat luie bezorgers tussen. Over het algemeen is Post NL de beste vervoerder in onze ervaring. Laat u ons weten wat voor effect de producten op u hadden? U kunt altijd een review plaatsen via onze webshop nadat u genoeg tijd heeft gehad om te kunnen zeggen of ze voor u werken of niet. Graag horen wij dat. Misschien tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Fijne producten, en snelle levering
Beste Monique, hartelijk dank voor uw top beoordeling van onze producten en service. Wellicht tot ziens in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Voor de 2e x besteld en wederom onwijs snel geleverd en mijn hemel wat zijn de oliën crème en de scub crème weer van een geweldige kwaliteit!! Dank jullie wel.
Beste Yvon, wij zijn niet gauw sprakeloos, maar we waren hier wel even stil toen uw geweldige review werd opgelezen door Marketing. Heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met onze producten! Weet dat wij ook fan zijn van u! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Wij hebben verschillende Krapa producten gekocht. Goed overzichtelijk op de website, eenvoudig te bestellen, en snel in huis. Petje af! Alles prima. En het belangrijkste: De producten zijn echt van TOP KWALITEIT.
Beste Paul, onze diep gemeende dank voor het delen van uw ervaringen met onze producten en uw top review! Wij vinden het heel fijn als onze vaste klanten hun ervaringen delen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik gebruik het al heel wat jaren weet niet precies hoe lang maar ik ben erg tevreden
Beste Aly, hartelijk dank voor uw top beoordeling van onze Krappa olie! Wij zijn erg blij te vernemen dat u onze olie al jaren gebruikt en er erg tevreden over bent! Onze authentieke Surinaamse Krappa olie is toch echt het beste product op de markt met een scherpe prijs. Onze ambachtelijk geproduceerde olie kan verschillen in kleur, geur en dikte. Over het algemeen bestaat onze voorraad uit Krappa olie die 1 of 2 weken oud is. Daardoor heeft onze olie een milde geur. Hoe ouder de olie. hoe sterker de geur. De geur heeft geen enkele invloed op de werking. De enige constante bij ambachtelijk geproduceerde Krappa olie is de bitterheid. Maar goed, u gebruikt onze olie al jaren dus zult u dat inmiddels wel opgemerkt hebben. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik ben inmiddels vaste klant geworden. Zeer tevreden over de producten en de service.
Hallo vaste klant Nayla! Hartelijk dank voor uw super beoordeling van onze producten en service! Als er iemand is die weet hoe goed onze producten en service zijn, dan zijn dat wel onze vaste klanten! Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snel geleverd en vriendelijk geprijsd.
Beste Dirk, wij danken u voor uw geweldige review over onze producten, prijzen en service! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer verwelkomen in onze webwinkel. Tot dan! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Zeer goede spullen en snelle levering.
Beste Hanneke, erg veel dank voor uw geweldige beoordeling van onze service en onze producten. Wij zijn hier erg blij mee :-) Graag zien wij u terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Als ik dit eerder had geweten,had ik het meteen gekocht....
Beste Lucia, erg veel dank voor het delen van uw ervaring met onze Krappa olie en uw geweldige beoordeling. Naarmate wij langer in de markt opereren komen steeds meer mensen erachter hoeveel kwaaltjes Krappa olie kan aanpakken. Wij zijn erg blij te horen dat het effectief is voor uw schimmelnagels. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
De levering was snel en het product was super verpakt. Over de werking kan het ik nog niets zeggen
Beste Peter, dank voor uw geweldige beoordeling voor onze service! Wij zijn ervan overtuigd dat het product zal doen wat het belooft. U kunt op een later moment altijd nog een beoordeling schrijven over ons product. Dit doet u via onze homepage. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goede kwaliteit van de producten
Beste Liz, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze producten en uw hele mooie beoordeling! Wellicht tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Helpt goed waarvoor het bedoeld is.
Beste Jan, hartelijk dank voor uw maximale beoordeling van ons product! Hopelijk tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Beste S Ridderkerk, dank voor uw top beoordeling! Tot ziens in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Artikelen zijn goed en snel geleverd, prima spul
Beste Agnes, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van onze service en producten. Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goed product snelle levering
Beste Wilma, hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons product en service. Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Volgende dag al in huis, en erg fijne producten.
Beste Shai, hartelijk dank voor uw hele mooie beoordeling van onze service en producten! We hopen u in de toekomst weer zo goed van dienst te mogen zijn, Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik gebruik de olie nu een week en begin licht resultaat te zien. Ik heb exceem op mijn voeten en last van schimmel nagels.
Beste Carla, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van onze Krappa olie. Bij eczeem is het heel belangrijk zoveel mogelijk te smeren en de olie goed te laten intrekken. Telkens als u een bad heeft genomen of onder de douche heeft gestaan, de olie opnieuw toepassen. Eczeem kan hardnekkig zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat het zal verdwijnen door dagelijkse toepassing. Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snel geholpen en prima oplost.
Beste Itay, hartelijk dank voor uw super beoordeling van onze service. Waar er gewerkt wordt, worden soms ook fouten gemaakt. Wanneer dat gebeurd nemen wij de volle verantwoordelijkheid om het zo snel en zo goed mogelijk de kwestie op te lossen voor onze klant! Heel fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Perfect voor mn huid dank u wel
Beste Unera, erg veel dank voor het delen van uw ervaring en de geweldige beoordeling. Geen dank, wij zoeken graag de hoogste kwaliteit aan natuurlijke producten voor onze klanten. U bedankt voor de gestelde vertrouwen in ons! Tot de volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ontvangst prima. Ben ook tevreden met het product. Alleen 1 week gebruikt. Die batana olie. Krappa olie werkt voorlopig ook goed. Gezicht is gaaf
Beste Gam, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze producten en de bijbehorende geweldige beoordeling! Wij zijn blij te horen dat de producten u goed bevallen! Echter, bij de vraag of u ons aanraad heeft u "nee" ingevuld. Klaarblijkelijk is dat een foutje geweest, denken wij. We hebben een verzoekje tot aanpassing daarvoor gestuurd. Kijkt u maar of u dat wilt wijzigen. Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Originele beoordeling
Ik gebruik het voor m’n littekens aan mn voet. In combinatie van voetreflex therapeut blijven de littekens soepel.
Beste Astrid, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze Krappa olie en uw top beoordeling! Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik kan niet wachten om vandaag mijn producten te gebruiken. De producten ruiken heerlijk.
Beste Sonia, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van onze snelle service! Fijn dat u de producten heerlijk vindt ruiken, dat doen ze ook :-) Wij hebben er vertrouwen in dat de producten ook hun werk zullen doen zoals aangegeven. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Galjoen 22 9
8243 LS Lelystad
Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.