Verrassend

Op zondag bestelling geplaatst. Op zondag verzonden. Dit had ik niet verwacht. Ik was blij verrast.

Prima ervaring.

Goede uitleg en optijd bezorgd.

Natuurlijke producten die zorgen voor een goed resultaat

Ik heb hele goede ervaringen met de producten van Surinaamse-Tonka Cosmetics. Puur natuur, zonder bijwerkingen. En altijd een goede klantenservice. Ze zijn goed bereikbaar of bellen altijd terug. Geven goed uitleg over de producten. Hier zal ik nog lang van genieten. Mensen, bestellen als je lichaam je lief is!

Prima. Snel geleverd, prima product.

Geen echta Batana oil

De 'batana oil' is niet zoals kokosolie of sheabutter hard bij kamertemperatuur. Dit betekent dat het niet echt 100% batana oil is, maar dat dingen erbij zitten. Heel jammer.

Snelle service en goede kwaliteit

Ze bieden goede kwaliteit producten aan met een snelle levering service.

Fantastiche produkten uit de natuur die werken

De produkten bevatten geen parfum erin en allerlei toevoegmiddelen. Mijn haar voelt zacht en verzorgd aan. Mijn gezicht voelt ook prettig aan Natuurlijke rodukten werken dus prima!

Super website

Ach wat kan ik nog over jullie dienstverlening melden? Die is vanaf de 1e keer dat ik hier bestel geweldig. Heel klant gericht met speciale acties etc. Verzending altijd vlot en keurig. Alleen PostNL is niet altijd correct met afleveren want het blijft soms liggen en komt later. Daar hebben zij totaal geen invloed op en neem ik voor lief. Uitstekend aanbod die ook vernieuwd wordt met andere producten. Kortom ik ben een zeer tevreden trouwe klant hier.

Goede producten en snelle levering.

Duidelijke site. Goede omschrijving van producten. Goede communicatie omtrent bestelling. Snelle levering. Goede producten. TOP!

Weet ik niet de bestelling is nog niet geleverd

Weet ik niet bestelling is nog niet geleverd

Snel bezorgd, goed verpakt en top producten.

Iknweet zeker dat ik een vaste klant ga worden, ben heel blij met het assortiment!

Zeer tevreden!

Goeie producten.

Snel en correct verzonden en ontvangen. Ondanks de feestdagen.

Had eerst zeep en olie van een andere producent maar die hebben geen shampoo. Dus nu deze maar een keer proberen.

Kan nog geen beoordeling geven

Helaas is het pakketje nog niet aangekomen. Post NL heeft vertraging door drukte wordt gemeld

Príma webshop!

Goede producten, snelle verzending, goeie service (voorlichtingsbrief bij het product!)!

Geweldig geholpen

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Bij het uitpakken bleek er helaas een item te ontbreken, maar na contact op te nemen werd dit direct en zonder gedoe opgelost. De service is vriendelijk en professioneel. Ik raad dit bedrijf zeker aan en zal hier in de toekomst vaker bestellen.

Snel verzonden

Snel verzonden

Snelle levering.

Snelle levering en een eerlijk bedrijf, omdat er niet genoeg van het bestelde product in voorraad was, kreeg ik de andere dag mijn geld al terug. Hoefde ook geen verzendkosten te betalen nu ik door de terugbetaling eigenlijk niet meer aan het minimale bedrag kwam voor gratis verzending.

Krappa olie

de grappa olie is heek fijn gebruik

Zeer aan te bevelen

Mijn ervaringen zijn elke keer weer goed, producten zijn goed en dienstverlening is super. Srananpower!!

Duidelijke beschrijving. Transparant. Ondanks de drukte heb ik mijn pakket goed ontvangen. Houden zo.

Tonka COSMETICS is TOP

Ik kon gewoon opbellen om wat te vragen! :) De verzending was snel en goed verpakt. De producten lijken mij van zeer goede kwaliteit; puur en uit het oerwoud van Suriname!

Supersnel geleverd en goede uitleg bij m’n bestelling

Bestelling altijd op tijd. Alleen de handtekening voor ontvangst is goed, maar voor mij onhandig. Ik werk overdag en dan moet er special iemand vir thuis blijven.

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.