Razend snel verzonden.

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Ook met dank aan DHL.

Helemaal prima

Was een foutje met de bestelling. Maar direct naar alle tevredenheid super snel opgelost .. Ben heel tevreden prima bedrijf

Snelle bestelling, contact en ontvangst!

Ik heb pas een bestelling gedaan en kreeg het de volgende dag al, over het gebruik en de resultaten kan ik nog weinig melden, de krappaolie wekte mijn interesse omdat mijn zoon psoriasis heeft in erge mate op handen en voeten dus de moeite waard om te proberen

Snelle levering en een prima product.

Alles volgens afspraak. Krappa olie is goed en goed geprijsd

Heel goed. Snel geleverd en goed product

prima producten

Alleen is het hygiëne etiket onmogelijk helemaal te verwijderen....

Super winkel!

Fijne winkel. Alle producten goed

papayaolie is helemaal top

Deze ervaring had ik al in Suriname. De schrale huid verdween als sneeuw voor de zon. Ik smeer me inmiddels niet meer in met zonnebrandolie.

Bestelling gedaan volgende dag ontvangen Goede service

Supersnel

Vandaag besteld morgen in huis ,supersnelle levering. Ik werd netjes gebeld voor navraag van de juiste huisnummer die ik per ongeluk verkeerd ingevoerd had tijdens het bestellen .

Goede producten en snelle levering

Helemaal tevreden: van bestelproces t/m levering. Producten waren goed verpakt en verzegeld. Snel geleverd. Ik bestel hier graag weer.

Goed verpakt

Snelle levering en goed te volgen

Wat ik besteld heb bevalt goed

Mooie producten en snel geleverd

De producten worden snel geleverd en zien er goed uit. Bij mijn bestelling was per ongeluk een kleinere verpakking geleverd dan besteld, maar dit is keurig opgelost en de volgende dag had ik de juiste verpakking al in huis, ik mocht de verkeerd geleverde houden voor het ongemak. Ik bestel hier een volgende keer zeker weer!

Goed assortiment, snelle levering, topkwaliteit

Prachtige pure producten en meteen de volgende dag in huis. Zorgvuldig verpakt en fijn dat de producten verzegeld zijn. Ook fijn dat veel in echt glazen flesjes zit.

Zeep besteld, maar door problemen bij postnl was de verzending wat traag. Ik werd keurig gebeld en gemaild dat het pakket echt onderweg was. De volgende dag kwam het binnen. Top service!

Tevreden

Perfect!

Heerlijke producten en een fijn persoonlijk contact. Deze webshop is een aanrader!

Goede service en klantvriendelijk

Snel verzonden.

Goed snel verzonden. Krappa olie is erg fijn voor mijn eczeem in mijn oren, waar ik al sinds 2005 mee zit, en niks anders helpt.

Probleem wordt meteen aangepakt. Top service!!

Hele snelle levering en fijne producten.

Goede service en wat een mooie producten. 100 % natuurlijk. .

Eer goede producten

De krappavaseline maakt je huid egaal...

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.