Fantastische olie snel geleverd. Ben er heel blij mee En mijn huis arts dubbel blij Ik gebruikte het al voor mijn man ivm de jeuk ruim een mnd en zie nu een geweldig resultaat wonden genezen en de jeuk word steeds minder Had ook een flesje aan m"n vriendin gegeven en zij is ook heel blij Wat heeft de natuur toch mooie producten om een mens te genezen ...dank je wel voor de snelle verzending
Beste Lidia, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om zo een prachtige beoordeling te schrijven. We zijn er erg blij mee! Heel mooi om te lezen dat onze natuurlijke producten doen wat ze moeten doen. De kracht van onze natuurlijke producten kan veel goeds doen voor de mens. Wat betreft de snelle verzending: Graag gedaan :-). Tot de volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Bij mij 1e bestelling had ik nog via de mail een vraag gesteld. Ik werd dezelfde dag nog terug gebeld. Top service!!
Beste Sherieta, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Als er onverhoopt iets mis is, staan wij altijd klaar om de situatie voor de klant zo snel mogelijk op te lossen. Fijn te lezen dat u het waardeert. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Producten zijn prima. Snelle levering
Beste Patricia, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van ons en onze producten. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Super tevreden
Beste Georgine, Hartelijk dank voor uw super beoordeling! Wij worden altijd blij van blije klanten :-)! Tot de volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Dit was mijn eerste ervaring met Surinaamse Tonka, de producten waren er snel en verzegeld geleverd . Goede producten en de vaseline ruikt heerlijk. De wallencreme lijkt ook goed , heb het gevoel dat ze minder zichtbaar zijn. Al met al kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. Binnenkort ook de olie bestellen.
Beste Harmke, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van ons bedrijf en onze producten. Goed om te vernemen dat u ook de verzegeling op prijs stelt! Wij hopen u weer gauw te mogen verwelkomen in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Goed product en netjes verzorgd.
Beste Martine, hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons en onze producten! Wij worden altijd blij van tevreden klanten! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Alles prima
Beste Herma, Hartelijk dank voor uw top beoordeling van ons bedrijf en onze producten. U had de Krappa olie puur en de Krappa vaseline. Dat zijn wonderbaarlijke producten. Wij wensen u veel plezier ermee, en tot de volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
En het is een goed product die krappa olie.
Beste Chanella, hartelijk dank voor uw geweldige review van ons bedrijf! Onze Krappa olie is van top kwaliteit om dat deze olie in Suriname nog op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Er komen geen grote machines aan te pas. De olie wordt koud uit de zaden geperst en ondergaat daarna geen enkele andere behandeling. Er zijn ook producten in Brazilië, Guyana, midden Amerika die deze olie maken. Echter is de kwaliteit minder omdat men niet ambachtelijk produceert en vaak ook hitte wordt toegepast om de laatste druppels Krappa olie te verkrijgen. En daarnaast gebruikt men ook een invasieve filtratie proces. Dit alles heeft tot gevolg dat de effectiviteit van de olie hard achteruit gaat. Bepaalde waardevolle verbindingen raken beschadigt op chemisch niveau. Om deze redenen verkopen wij uitsluitend Surinaamse krappa olie. Heel fijn te lezen dat u het een goed product vindt. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl Surinaamse-tonka.nl
snelle levering, top producten
Beste Renata, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er erg blij mee :-)!
Snelle bezorging goed verpakt !
Beste Marian, Hartelijk dank voor uw top beoordeling! Wij sparen kosten noch moeite om onze producten snel en goed verpakt aan te leveren bij de klant. Heel fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
De bestelde spullen zijn perfect,werken goed.
Beste Meryem, hartelijk dank voor uw top beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u erg tevreden bent met de kwaliteit en effectiviteit van onze producten. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Spullen waren snel binnen. De website mag wat uitgebreider. De ingrediënten staan niet vermeld bij het product. Ik dacht een make-up reiniging gekocht te hebben met Krappa. Na gebruik zie ik op het flesje staan 60% alcohol. Had ik natuurlijk eerder naar moeten kijken maar als het op de website erbij stond had ik het niet besteld. Mijn huid werd daar niet zo blij van.
Beste Marjolein, hartelijk dank voor uw dikke voldoende. Wat betreft de gezichtsreiniger: wij begrijpen uw kritiek, zo leren wij ook van onze fouten. Wij zullen zo spoedig mogelijk de ingrediënten lijsten vermelden bij onze producten. Voor de krappa gezichtsreiniger zullen we dat direct doen. Onze excuses voor het ervaren ongemak. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Goede producten en snelle bezorging. Enig minpuntje vond ik het hygiëne label: dat was er moeilijk af te krijgen en ging brokkelen, terwijl het best scherp materiaal is.
Beste Trees, hartelijk dank voor je review! Wij zijn blij te horen dat u blij bent met onze producten en verzending! Wat betreft de hygiëne sticker, het is helaas een noodzakelijk kwaad. Wij zijn opzoek naar een betere oplossing voor de zegelsticker. Als tip kan ik u meegeven dat u de sticker voor de rest kunt laten zitten als het potje of de fles open is. Ik snap dat het een wens kan zijn om de sticker te verwijderen, maar die is zo gemaakt dat de zegel inderdaad gaat brokkelen. Wij hopen gauw een andere verzegelingsmethode te vinden. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Prima verpakt en netjes, produkten zoals omschreven .alleen jammer dat de post.nl het waardeloos bezorgt.
Beste Monique, hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over onze wijze van verpakken en onze producten. Wij zijn minder blij met het feit dat u blijkbaar een slechte ervaring heeft met de service van Post NL. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ervaring naar onze klantenservice toe te mailen? Wij zullen dan formeel een klacht indienen. Dit om te voorkomen dat Post NL uw pakketje in de toekomst weer waardeloos bezorgd. Wij gaan hier werk van maken! Email klantenservice: [email protected] Wij zien uw mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Sinds ik gebruik maak van tonka producten, zie ik verandering in mijn haar. Het is dikker en voller geworden. Na iedere knipbeurt groeit het sneller dan voordat ik de producten gebruikt.
Beste Genara, hartelijk dank voor uw top beoordeling. Wij zijn heel blij te horen dat onze producten volledig aan uw verwachtingen voldoen! Onze Tonka producten zijn van de hoogste kwaliteit, dus verbaasd het ons niet dat u haar dikker en voller is geworden. Ook de snellere haargroei is iets wat we vaak horen. Tot de volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Snelle levering en vriendelijke reacties op mijn mails. Ben benieuwd naar de werking van het product. Zal daarna weer een reactie plaatsen. Ik beveel deze webwinkel aan.
Beste Haidy, veel dank voor uw geweldige review! Wij doen er alles aan om onze klant goed te informeren, fijn dat u dat waardeert! Ik heb er vertrouwen in dat de producten het gewenste effect zullen hebben. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Snel geleverd. Producten die niet leverbaar waren zijn zsm doorgegeven en heb t geld meteen terug gestord gekregen.
Beste Wna, hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij doen ons uiterste best om snelle communicatie te hebben met klanten als er onverhoopt iets niet op voorraad is. Ook gaan wij heel integer om met betaalde bedragen; zodra iets niet op voorraad is storten we het geld direct terug. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Beste Marion, dank voor uw geweldige beoordeling! Wij sturen alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 geplaatst worden dezelfde dag nog de deur uit. En wij besteden veel aandacht aan de verpakking zodat uw producten heel aankomen. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Netjes te woord gestaan bij niet aanwezig producten en geld terug gestort
Beste Verginia, hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik heb al mijn 2e fles neem shampoo gekocht bij Surinaamse-Tonka Cosmetics. Je haar en hoofdhuid worden ECHT schoon, laat geen vet ofzo achter. Ook het Tonka haarvet is heel goed! Bestaande uit tonka bonen, tonka olie, casterolie, shea butter en bijenwas. Dat zijn alle ingrediënten, geen troep wat ongezond is. Bij de laatste bestelling heb ik ook Neem olie gekocht, dit moet ook goed zijn voor je huid en haar.
Beste Carmen, wat een geweldige review! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze producten te delen. Dit is precies waarvoor we het doen. Geheel natuurlijke producten, zonder goedkope vulmiddelen die vaak allergieën triggeren en in het algemeen slecht zijn voor haar en huid, Wij zijn superblij te horen dat u zo enthousiast bent. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Mooi op tijd
Super producten die ik gebruik voor mijzelf en mijn kinderen. Product omschrijving is heel uitgebreid en duidelijk. Ze hadden 1 product niet op voorraad en daar kreeg ik heel snel mijn geld van terug. De tonka haarvat is fantastisch voor mijn haar het voedt het en geeft het een mooie glans. Mijn haar wordt er dik van. Heb het aan mijn moeder aangeraden en ze is ook zeer tevreden. Hier zal ik vaker bestellen. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat ze niet alles op voorraad hebben. En dat is ook niet erg want ik heb liever kwaliteit boven kwantiteit.
Beste Leyanis, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om zo een mooie review te schrijven! Wij zijn heel blij te horen dat de producten u goed bevallen. Ook zijn wij heel blij met uw 4 sterren. Helaas ging dat ene product net uit voorraad waardoor we die niet aan u konden leveren. Onze excuses daarvoor. Tot ziens in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
tevreden
Beste I.R., hartelijk dank voor uw top beoordeling! Wij zijn altijd super blij om te horen dat de klant blij is met ons! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Snelle levering:)de neem shampoo is puur natuurlijk(vegan):) heel goed voor mijn huid,voelt super schoon en zacht gelijk minder last van irritatie,zeker aanrader! dankjewel
Beste Deborah, hartelijk dank voor uw super review! Wij vinden dit soort feedback over onze volledig natuurlijke producten helemaal geweldig. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik heb al 2 bestellingen gedaan van verschillende producten. En ik ben er zeer tevreden over. Ik heb een gevoelige huid en deze producten zijn er perfect voor. Je huid is snel opgeklaard door de olie voor vlekken en de krappa vaseline. Dat werkt echt goed bij huidproblemen. Vooral als je huid immuun is voor de zalfjes van de dermatoloog. Daarbij hebben die heel veel tijd nodig voordat het werkt. Dus ik gebruik het voor meerdere doeleinden. Ik gebruik de shampoos ook die zijn erg goed voor haargroei.
Beste Francien, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schijven! Wij zijn blij om te horen dat onze producten het gewenste resultaat geven. De kracht van volledig natuurlijke, eeuwenoude producten bieden uitkomst als de moderne farmacie niet (goed) werkt! Wij horen dit heel vaak! Heel fijn dat u dit ook eens heeft willen opschrijven! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Galjoen 22 9
8243 LS Lelystad
Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.