Zeer tevreden!

Goeie producten.

Snel en correct verzonden en ontvangen. Ondanks de feestdagen.

Had eerst zeep en olie van een andere producent maar die hebben geen shampoo. Dus nu deze maar een keer proberen.

Kan nog geen beoordeling geven

Helaas is het pakketje nog niet aangekomen. Post NL heeft vertraging door drukte wordt gemeld

Príma webshop!

Goede producten, snelle verzending, goeie service (voorlichtingsbrief bij het product!)!

Geweldig geholpen

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Bij het uitpakken bleek er helaas een item te ontbreken, maar na contact op te nemen werd dit direct en zonder gedoe opgelost. De service is vriendelijk en professioneel. Ik raad dit bedrijf zeker aan en zal hier in de toekomst vaker bestellen.

Snelle levering.

Snelle levering en een eerlijk bedrijf, omdat er niet genoeg van het bestelde product in voorraad was, kreeg ik de andere dag mijn geld al terug. Hoefde ook geen verzendkosten te betalen nu ik door de terugbetaling eigenlijk niet meer aan het minimale bedrag kwam voor gratis verzending.

Krappa olie

de grappa olie is heek fijn gebruik

Zeer aan te bevelen

Mijn ervaringen zijn elke keer weer goed, producten zijn goed en dienstverlening is super. Srananpower!!

Duidelijke beschrijving. Transparant. Ondanks de drukte heb ik mijn pakket goed ontvangen. Houden zo.

Tonka COSMETICS is TOP

Ik kon gewoon opbellen om wat te vragen! :) De verzending was snel en goed verpakt. De producten lijken mij van zeer goede kwaliteit; puur en uit het oerwoud van Suriname!

Supersnel geleverd en goede uitleg bij m’n bestelling

Bestelling altijd op tijd. Alleen de handtekening voor ontvangst is goed, maar voor mij onhandig. Ik werk overdag en dan moet er special iemand vir thuis blijven.

Waanzinnig goed product

Heb eindelijk iets dat werkt

Goed bedrijf en snelle levering!

Goede producten op natuurlijke basis

Sinds ik uw krappaolie heb leren kennen gebruik ik dit elke dag.

Krappa olie gebruik ik als dagelijkse gezichtscreme en om mijn hele lichaam mee in te smeren. Mijn psoriasisplekken zijn zo goed als verdwenen sinds ik ben begonnen met deze olie.

Super !

Snelle levering ! Goede service en product zoals omschreven. Moet wel even wennen aan de geur maar het werkt !

Fijne producten en snelle levering!

Fijne producten en snelle levering, top!

geweldig

de krappa olie is heel fijn in gebruik

Mooie producten snelle levering

Eerste klas

Gewoon goed, de prijs, de kwaliteit van het product, de levering.

Snel verzonden

Snel verzonden. Producten ziet er goed uit en doet zijn werking

Top, heel fijn dat ik deze website gevonden heb

Veel mooie producten, goede snelle service

Fijne producten :)

Fijne natuurlijke krapa en neemproducten. De neemproducten hebben een zoetige geur.

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.