Waanzinnig goed product

Heb eindelijk iets dat werkt

Goed bedrijf en snelle levering!

Goede producten op natuurlijke basis

Sinds ik uw krappaolie heb leren kennen gebruik ik dit elke dag.

Krappa olie gebruik ik als dagelijkse gezichtscreme en om mijn hele lichaam mee in te smeren. Mijn psoriasisplekken zijn zo goed als verdwenen sinds ik ben begonnen met deze olie.

Super !

Snelle levering ! Goede service en product zoals omschreven. Moet wel even wennen aan de geur maar het werkt !

Fijne producten en snelle levering!

Fijne producten en snelle levering, top!

geweldig

de krappa olie is heel fijn in gebruik

Mooie producten snelle levering

Eerste klas

Gewoon goed, de prijs, de kwaliteit van het product, de levering.

Snel verzonden

Snel verzonden. Producten ziet er goed uit en doet zijn werking

Top, heel fijn dat ik deze website gevonden heb

Veel mooie producten, goede snelle service

Fijne producten :)

Fijne natuurlijke krapa en neemproducten. De neemproducten hebben een zoetige geur.

blij mee

snelle service,en betrouwbaar, top producten, klantenservice ook top ik had een vraag ik kreeg een snelle reactie en goed advies .voor uw producten beveel ik het iedereen aan

De oog wallen crème gebruik ik nu al een tijdje en het helpt echt. De hele dag geen akelige ogen, heerlijk.

Fijne werking

Ik had geen problemen met bestellen en mijn bestelling werd meteen opgestuurd en kom het ook heel snel ophalen bij mijn bezorgpunt wat ik als zeer fijn heb ervaren.

Snelle levering en goed ingepakt!! Top service

Heel snel mijn bestelling ontvangen!

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen.

Geweldige producten: PUUR NATUUR

De producten zijn geweldig goed! Geen bijwerkingen omdat er geen chemische hulpmiddelen in zijn verwerkt. De producten zijn lang houdbaar, langer dan 2 jaar dus NIET zoals bij de meeste producten in een drogist 6/12/24 maanden na opening. Verzending is dezelfde dag van bestelling en de bezorging is meestal 1-2 dag(en) later.

Duidelijke productomschrijving en snelle levering.

Mooie producten. Goede omschrijving. Snelle levering.

Goed en snel

Goede kwaliteit, snel verzonden, goed verpakt.

Goede snelle service

Altijd snel bezorgd wordt goed op de hoogte gehouden. Goede producten en vaak mooie aanbiedingen. Tevreden klant.

Mijn ervaring met de supplementen Ashwanga en shilajit capsules zijn top! Het doet wat die moet doen en helpt mij meer energie te krijgen en minder overweldigend/overprikkeld te voelen over de dag (moeder van twee jonge kinderen). Ik hoop dat ze hun kwaliteit blijven behouden want ik ben een vaste klant als het hierom gaat. Aanrader en zeker geld waard om het te proberen.

Geweldig bedrijf, top producten

Makkelijk telefonisch te bereiken. Goed en eerlijk advies. Snelle levering. Ik ben blij met hun rozenbottel olie!!

Fijne olie

Ik gebruik het voor de psoriasis vind het fijn werken

Wel ik heb de insuline plant capsules uitgeprobeerd en ik zeggen; waauuw Suriname heeft een hele Apotheek in de natuur. Het werkt echt. Ik kon mijn ogen niet geloven. En de Shilaijt capsules. Echt wonder het doet alleen maar goed door heel je lichaam. Ik ben blij dat ik het heb uitgeprobeerd. Groetjes Ps: ik had ook 3 soorten oliën gekocht het spijt maar het ruikt niet fris. Dus ga ik ze verwerken in douche gel. Maar ze zijn wel krachtig in werking Hema

Mijn ervaring is prima service en kwaliteit

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.