Fijne service

Ik had een berichtje gestuurd met n vraag en daar heel netjes een antwoord op gekregen. Daarna besteld en vlot ontvangen.

Goed Produkt!

Door de tonka shampoo ziet mijn haar er weer verzorgd uit. Goed produkt!

Goed en ruikt lekker!

Gewoon goed.

2 flessen Surinaamse Krappa olie besteld en deze zeer goed verpakt binnen enkele dagen ontvangen. Als eerste ervaring met hun ben ik zeer tevreden.

Super echte producten

Goede kwaliteit producten

Snelle verzending. Ik gebruik de producten nog maar kort maar ze ruiken heerlijk.

M'n pakket was "weg" snelle reactie je voelt je echt gehoord. Pakket kwam aan , goed verpakt. Top service.

Snelle levering en top producten

Goede shampoo voor en conditioner.

Fijne webshop

Ik heb recentelijk artikelen besteld bij deze webshop. De service is fantastisch. Ik had ondanks de drukke Black Friday mijn pakketje heel snel in huis. De artikelen zijn zuiver van kwaliteit. Ben heel tevreden!!

prima goede en snelle service

prima goede en snelle levering. product is oke

Goeie service en snelle levering!

Super blij met de producten.

Ik was weer aan het surfen op internet na producten die mijn pijn kunnen verlichten(ivm artrose) omdat de artsen niets voor mij kunnen doen door mijn leeftijd en de vroegstadium van de artrose. Behalve pijnstillers voorschrijven en blijft bewegen als advies en over 10 jaar hopelijk geholpen worden. Daarbij moet ik zeggen dat ik 4x per week sport ondanks de pijn. Per toeval kwam ik krappa olie tegen op internet. Las dat men het gebruikt voor verschillende aandoeningen waaronder artrose. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Vrijdag besteld( zeep, shampoo, olie en vaseline)en zaterdag middag in huis. Meteen geprobeerd. Eerste dag als een baby geslapen. Maandag naar de sportschool ik kon makkelijk bewegen zonder pijn en s'avonds ook zonder pijn geslapen. Traplopen gaat goed. Minder hielpijn, knieën pijn, schouders pijn en onderrug pijn. Ben vrolijker en minder moe. Mijn ervaring in een korte tijd is zeer positief. Het is een wondermiddel voor mij. De producten voordoen aan de omschrijven en veel meer. Daarnaast is de service goed en de medewerkster was lief, geduldig en weet precies wat zij erover praat. Geen verkoop praatjes. Voor mij geen ander producten meer. Super blij en te vreden mee. Dit is mijn eigen ervaring en het werkt voor mij. Wat anderen overdenken laat ik in het midden.

Snel geleverd en prima producten. Ik ben er blij mee!

flesje mag een tuutje op

het flesje vind ik onhandig

Snelle service!

Levering was snel!

Erg tevreden

Ben super tevreden met het tonkahaarproduct.

Super producten

Na bijna 2 jaar crèmes via mijn huisarts te gebruiken voor mijn allergische reactie op muggenbeten en krabben tipte mijn moeder mij dat ik Krappa moest proberen. Zonder verwachtingen Krappa besteld en tot mijn verbazing en die van mijn huisarts zijn de plekken nu rustiger en aan het herstellen. Mijn tweede bestelling nu gedaan met ook de andere soorten Krappa. Ik ben fan.

10 en 10

Snel en professioneel

Super service

Mijn bestelling is goed verpakt en snel aan huis geleverd.

Goed en eerlijk

Fijn dat er een bedrijf is met oprechte, natuurlijke producten.

Top kwaliteit

Ik ben super tevreden over de producten die ik heb besteld! Super snelle levering ook Hartelijk bedankt!

Na een verkeerde bestelling is er snel actie ondernomen en het juiste bezorgd.

Geweldige producten

Snelle levering, goede verpakking en producten zijn geweldig. Natuurlijk en betaalbaar.

Prachtig

Ik heb een blanke huid met veel lidtekens van operaties door de krappa olie zijn ze mooi egaal geworden ik gebruikt het dagenlijks als dag nacht crem bodylodion en zonnencrem Mij huid is mooi egaal bruin

Zeer snel geleverd met uitvoerige beschrijving erbij

Positief!

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.