Ik had een berichtje gestuurd met n vraag en daar heel netjes een antwoord op gekregen. Daarna besteld en vlot ontvangen.
Beste Dop, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige beoordeling te schijven! Wij zijn hier heel blij mee :-) Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Door de tonka shampoo ziet mijn haar er weer verzorgd uit. Goed produkt!
Beste Sara, super veel dank voor het delen van uw ervaring met onze Tonka shampoo! Wij zijn blij te horen dat deze u zo goed bevalt! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goed en ruikt lekker!
Beste Silvi, hartelijk dank voor deze top beoordeling en feedback! Wij zijn blij te horen dat het product u bevalt! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
2 flessen Surinaamse Krappa olie besteld en deze zeer goed verpakt binnen enkele dagen ontvangen. Als eerste ervaring met hun ben ik zeer tevreden.
Beste G.M., veel dank voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf! Wij hopen dan ook dat wij u in de toekomst weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goede kwaliteit producten
Beste Leah, veel dank voor uw geweldige beoordeling van onze producten! Wij zijn blij om te horen dat de kwaliteit u zo goed bevalt! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snelle verzending. Ik gebruik de producten nog maar kort maar ze ruiken heerlijk.
Beste Radha, hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons en onze producten. Wij vinden het fijn dat u onze puur natuurlijke producten ook lekker vindt ruiken, dat is ook belangrijk! Verder zijn wij ervan overtuigd dat de producten ook het resultaat zullen geven die wij beloven. Wellicht tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
M'n pakket was "weg" snelle reactie je voelt je echt gehoord. Pakket kwam aan , goed verpakt. Top service.
Beste Joyce, super veel voor uw top beoordeling van onze service! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goede shampoo voor en conditioner.
Beste Kay, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het delen van uw ervaring met onze producten! Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik heb recentelijk artikelen besteld bij deze webshop. De service is fantastisch. Ik had ondanks de drukke Black Friday mijn pakketje heel snel in huis. De artikelen zijn zuiver van kwaliteit. Ben heel tevreden!!
Beste Glenn, heel erg veel dank voor uw geweldige beoordeling van onze service en onze producten!! Wij zijn heel erg blij met u als klant. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
prima goede en snelle levering. product is oke
Beste Erwin, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van onze service en product. Wellicht zien we u weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goeie service en snelle levering!
Beste Scott, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van onze service! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Tot dan! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik was weer aan het surfen op internet na producten die mijn pijn kunnen verlichten(ivm artrose) omdat de artsen niets voor mij kunnen doen door mijn leeftijd en de vroegstadium van de artrose. Behalve pijnstillers voorschrijven en blijft bewegen als advies en over 10 jaar hopelijk geholpen worden. Daarbij moet ik zeggen dat ik 4x per week sport ondanks de pijn. Per toeval kwam ik krappa olie tegen op internet. Las dat men het gebruikt voor verschillende aandoeningen waaronder artrose. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Vrijdag besteld( zeep, shampoo, olie en vaseline)en zaterdag middag in huis. Meteen geprobeerd. Eerste dag als een baby geslapen. Maandag naar de sportschool ik kon makkelijk bewegen zonder pijn en s'avonds ook zonder pijn geslapen. Traplopen gaat goed. Minder hielpijn, knieën pijn, schouders pijn en onderrug pijn. Ben vrolijker en minder moe. Mijn ervaring in een korte tijd is zeer positief. Het is een wondermiddel voor mij. De producten voordoen aan de omschrijven en veel meer. Daarnaast is de service goed en de medewerkster was lief, geduldig en weet precies wat zij erover praat. Geen verkoop praatjes. Voor mij geen ander producten meer. Super blij en te vreden mee. Dit is mijn eigen ervaring en het werkt voor mij. Wat anderen overdenken laat ik in het midden.
Beste Nadège, super veel dank voor het delen van uw ervaring met onze Krappa producten. Wij horen zulke getuigenissen wel vaker, maar telkens weer worden wij er heel blij van! De pijnstillende werking van onze Krappa mag niet onderschat worden. Nu kunt u uw pijn verlichten zonder de chemische middelen van de apotheek. Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snel geleverd en prima producten. Ik ben er blij mee!
Beste Judith, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van onze service en producten! Wij zijn zeer blij te horen dat u blij bent met onze producten. Daar doen we het voor! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
het flesje vind ik onhandig
Beste Klazina, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons product. Wij zullen uw ongemak meenemen als we weer flesjes en doppen gaan bestellen. We zullen kijken welke alternatieven er beschikbaar zijn en dan de afweging maken. Ondertussen kunt u de olie misschien overschenken in een houder dat u fijn vindt. Misschien een oud flesje met een tuit? Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Levering was snel!
Beste Shirin, hartelijk dank voor uw top beoordeling van onze service! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ben super tevreden met het tonkahaarproduct.
Beste Georgine, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze nieuwe extra rijke Tonka haarvet, en uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij te horen dat het product door u goed ontvangen is! Deze nieuwe formule is zo rijk aan werkzame stoffen dat u er niet zo veel van nodig heeft per keer. Bovendien ruikt het ook nog eens lekker! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Na bijna 2 jaar crèmes via mijn huisarts te gebruiken voor mijn allergische reactie op muggenbeten en krabben tipte mijn moeder mij dat ik Krappa moest proberen. Zonder verwachtingen Krappa besteld en tot mijn verbazing en die van mijn huisarts zijn de plekken nu rustiger en aan het herstellen. Mijn tweede bestelling nu gedaan met ook de andere soorten Krappa. Ik ben fan.
Beste Simcha, heel erg veel dank voor het delen van uw ervaringen met onze Krappa olie. Wij zijn heel blij te horen dat dat de Krappa olie u zo goed helpt! Tot de volgende keer in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snel en professioneel
Beste Kenneth, Heel hartelijk dank voor uw geweldig mooie beoordeling! Graag zien wij u terug in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Mijn bestelling is goed verpakt en snel aan huis geleverd.
Beste Susanne, heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van onze service! Wij doen er alles aan om onze klanten een fijne winkelervaring te geven. Wellicht tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Fijn dat er een bedrijf is met oprechte, natuurlijke producten.
Beste Radjoe, wij zijn heel erg blij met uw geweldige beoordeling! Wij verkopen inderdaad alleen maar eerlijke, natuurproducten! Wij zijn blij te vernemen dat u dat zo waardeert! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik ben super tevreden over de producten die ik heb besteld! Super snelle levering ook Hartelijk bedankt!
Beste Joy, super bedankt voor uw geweldige beoordeling van ons en nog belangrijker onze producten! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en wij sluiten nooit compromissen op dit punt. Wij kopen ook alleen bij (ambachtelijke, kleinschalige) producenten! Wij kennen hen en onderhouden goede contacten. Wij zullen nooit via tussenpersonen een product kopen, omdat in Suriname vrijwel altijd menging plaatsvindt door tussen personen. Wij zijn blij met u als klant en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Na een verkeerde bestelling is er snel actie ondernomen en het juiste bezorgd.
Beste Willemien, hartelijk dank voor uw zeer mooie beoordeling. Wij schakelen altijd vrijwel direct als we een fout maken. We willen het ongemak voor de klant zo kort mogelijk te houden. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snelle levering, goede verpakking en producten zijn geweldig. Natuurlijk en betaalbaar.
Beste Sita, wij danken uw hartelijk voor uw super beoordeling van ons en onze producten! Wij zijn er heel blij mee en ook zijn wij blij met u als klant! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik heb een blanke huid met veel lidtekens van operaties door de krappa olie zijn ze mooi egaal geworden ik gebruikt het dagenlijks als dag nacht crem bodylodion en zonnencrem Mij huid is mooi egaal bruin
Beste Elly, heel veel dank voor het delen van uw ervaringen met onze Surinaamse Krappa Olie puur! Wat is het toch een veelzijdig product, he?! Wij zijn in ieder geval heel blij dat de olie bij u voor meerdere zaken werkt! Het verbaasd ons niet, wij horen heel vaak succesverhalen over onze Surinaamse Krappa Olie. Maar zulke verhalen vervelen ons nooit, dit is precies de reden dat wij dit doen. Natuurlijk zijn wij ook een commercieel bedrijf, maar daarnaast is het beschikbaar maken van zulke eeuwen oude geheel natuurlijke producten eigenlijk ons hoofddoel. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Positief!
Beste Froukje, heel hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van ons. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webwinkel. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Galjoen 22 9
8243 LS Lelystad
Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.