Snelle levering en goede kwaliteit. Helpt voor heel veel dingen.

Van bestellen tot levering uitstekend!

Bestelling in goede staat ontvangen en snel geleverd, is goed verpakt in een stevige doos met een breekbaar sticker erop, top!

Prima levering en het product zier er goed uit.

de bestelling ging heel gemakkelijk.

bestellen gaat vaak makkelijk maar wat volgt niet altijd. niet in dit geval. ik kreeg een telefoontje dat er iets fout was gegaan. juiste product wordt nagestuurd en verkeerde product mag ik houden. dat is pas service! zeer goede uitleg ook zowel op de website als een duidelijke folder bij de bestelling. TOP!!

Goede producten, snelle en zorgvuldige levering.

Erg goed

De Tonka shampoo is echt supergoed!

Nostalgie

De bestelde producten zijn snel geleverd en was blij met de hoge kwaliteit van de oliën. Met name de geur van de batana/obe olie bracht bij mij leuke herinneringen aan mijn kindertijd naar boven. Mijn moeder gebruikte dit voor ons haar

Goed bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat alles goed netjes verpakt zit, en het snel bij je thuis is! Kortom een fijn bedrijf en zeker 100% puur!!

Fantastische producten en snel geleverd

Ik ben fan van de krappa shampoo, mijn haar zit heel mooi en mijn jeukende hoofdhuid is verleden tijd.

goede site en service

fijne site, duidelijke informatie over de produkten, netjes verpakt. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen.

Snelle levering en produkt goed verpakt.

Goede prijs kwaliteit

Kwaliteit en goede service

Heb baat bij de producten !

Goed verpakt.

Krappa olie smeert goed uit en trekt snel in. Vaseline voelt goed aan, en ruikt lekker. De rest nog niet gebruikt.

Super product

Ik heb op advies van mijn zus heb ik Tonka haarvet besteld, en je kan echt zien dat het is gemaakt van goeie ingrediënten, en geen rotzooi.. Ik ben er heel blij mee!

uitstekende service

er ging iets mis met mijn bezorging via post nl pakketje werd niet thuis afgeleverd maar naar het ophaal punt van de AH gebracht maar wat ik echt heel lief vind dat ik gistermiddag opgebeld werd om te zeggen dat het pakket bij de ah ligt dat is de beste service die je maar bedenken kan die man is altijd vriendelijk aardig en wij lachen ook nog geeft informatie over de gekochte producten als je nog vragen heb. en de Krappa werkt ook nog voor de psoriasis geen pillen meer maar Krappa. als het straks wat droger is ga ik snel het pakketje ophalen en kan ik weer heerlijk insmeren Lieve Groet Riny

Pas 1dag gebruikt

Nog nooit gebruikt ,ben benieuwd. Maar wat een snelle keurige levering

Zeer tevreden uitstekende producten

Was erg blij van de kwaliteit van de producten en dat het ook de lokale commercie ondersteund.

Product niet vergelijkbaar als de originele van suriname

Van suriname is wat dikker en korrelig, want ik bij jullie heb besteld is echt waterige. Dus ik ga hier niet meer bestellen

Ten aanzien van de apodo olie: preciez wat ik had verwacht maar de batana olie van jullie komt helaas niet van de batana plant. Batana olie is een vet en geen olie.

alles prima

Snelle levering, goede verpakking, leuke producten voor een eerlijke prijs.

Mooie producten, keurig verpakt en op tijd verzonden.

Zéér positief

Persoonlijk heb ik geen ervaring met jullie geboden Obe olie, maar hoor positieve ervaringen. Ik draag dan zeker bij met het bieden van uw product als gift aan familie, vrienden en kennissen. Blijf kwaliteit leveren en verdien nog meer strepen door tijdig te evalueren. Ik wens jullie bewonderenswaardige Succes Gannie BodyCure Specialist

Snel geleverd, heel goed verpakt. Fles van shampoo erg slap materiaal. Dit ga ik in andere flesjes overgieten.

Snelle levering en uitstekend product

Galjoen 22 9

8243 LS Lelystad

Over Surinaamse-Tonka COSMETICS

Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.