snelle service,en betrouwbaar, top producten, klantenservice ook top ik had een vraag ik kreeg een snelle reactie en goed advies .voor uw producten beveel ik het iedereen aan
Beste Audrey, super veel dank voor uw geweldige beoordeling en het delen van uw ervaringen met ons en onze producten! Wij worden hier heel blij van! Wij horen graag van vaste klanten:-). Weet dat wij ALTIJD onze stinkende best zullen doen om de best mogelijke service te verlenen. Daar hoort ook bij om vragen van klanten te beantwoorden. Wij zijn zeer blij met u als klant en hopen u telkens weer goed van dienst te zijn. Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
De oog wallen crème gebruik ik nu al een tijdje en het helpt echt. De hele dag geen akelige ogen, heerlijk.
Beste Inge, zeer veel dank voor uw hele mooie beoordeling van onze Krappa oogwallen creme. Heel fijn om te lezen dat het product bij u zo goed werkt! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik had geen problemen met bestellen en mijn bestelling werd meteen opgestuurd en kom het ook heel snel ophalen bij mijn bezorgpunt wat ik als zeer fijn heb ervaren.
Snelle levering en goed ingepakt!! Top service
Beste Nkemdilim, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige beoordeling te schrijven. Wij besteden veel zorg en aandacht aan het verpakken van onze producten. Wij willen uw pakje in de best mogelijke manier aan u presenteren. En wij verzenden snel, als de vervoerder geen vertragingen kent dan heeft u het vaak de volgende dag in huis. Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen.
Beste Wilma, super veel dank voor uw maximale beoordeling van ons. In deze gaan de credits ook gedeeltelijk naar Post NL. Wij versturen bestellingen altijd heel snel. En als de vervoerder geen vertragingen heeft dan heeft u uw pakket supersnel binnen! Tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
De producten zijn geweldig goed! Geen bijwerkingen omdat er geen chemische hulpmiddelen in zijn verwerkt. De producten zijn lang houdbaar, langer dan 2 jaar dus NIET zoals bij de meeste producten in een drogist 6/12/24 maanden na opening. Verzending is dezelfde dag van bestelling en de bezorging is meestal 1-2 dag(en) later.
Beste Carmen, wij worden heel blij van deze beoordeling van u! Hartelijk dank daarvoor :-) Wij voorzien onze klanten van puur natuur producten omdat wij geloven dat de chemische middelen die worden gebruikt in reguliere cosmetica meer kwaad dan goed doet. Onze pure oliën zijn inderdaad lang houdbaar evenals onze vaseline 's en haarvetten; en dat zonder gebruik van parabenen! De natuur, mits het product puur is, heeft haar eigen manier om producten goed te houden. Bijna al onze producten zijn van nature sterk antimicrobieel, hierdoor hebben onze producten geen chemische rommel nodig. Wij verzenden alle bestellingen die voor 15:00 binnenkomen altijd dezelfde dag. Zo fijn voor ons om te lezen dat onze inspanningen ook gezien en gewaardeerd wordt. Hartelijk dank! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics.
Mooie producten. Goede omschrijving. Snelle levering.
Beste Arie, heel hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze producten en service en natuurlijk ook uw dito beoordeling. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Tot dan! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goede kwaliteit, snel verzonden, goed verpakt.
Beste SB, hartelijk dank voor uw super beoordeling van onze service en bovenal de kwaliteit van onze producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Altijd snel bezorgd wordt goed op de hoogte gehouden. Goede producten en vaak mooie aanbiedingen. Tevreden klant.
Beste Patricia, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons als onze vaste klant. En natuurlijk voor uw hele mooie beoordeling. Wij horen graag van onze vaste klanten! Tot ziens in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Mijn ervaring met de supplementen Ashwanga en shilajit capsules zijn top! Het doet wat die moet doen en helpt mij meer energie te krijgen en minder overweldigend/overprikkeld te voelen over de dag (moeder van twee jonge kinderen). Ik hoop dat ze hun kwaliteit blijven behouden want ik ben een vaste klant als het hierom gaat. Aanrader en zeker geld waard om het te proberen.
Beste Leyanis, super bedankt voor uw geweldige beoordeling en bovenal het delen van uw ervaringen met onze Ashwaghanda en Shilajit! Wij zijn blij om te vernemen dat de producten werken zoals bedoelt en dat ze u helpen om goed door uw dag heen te komen. Hier doen we het voor, dus is het erg fijn voor ons om zo een beoordeling te krijgen van onze vaste klant. Deze supplementen geven een energie-boost aan de gebruiker. Over kwaliteitsbehoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bewaken die heel goed met laboratorium testen bij Eurofins. Elke nieuwe productie batch wordt getest op de bioactieve componenten. Uiteraard verkopen wij geheel natuurlijke producten en zullen er bij elke productie batch verschillen zijn. Maar alle bioactieve componenten moeten in verhouding een bepaalde drempelwaarde halen. Wij bewaken dat! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Makkelijk telefonisch te bereiken. Goed en eerlijk advies. Snelle levering. Ik ben blij met hun rozenbottel olie!!
Beste Ljerka, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met onze klanten service en uw top beoordeling! Wij zijn er erg blij mee. Onze klantenservice is goed op de hoogte van al onze producten, en zij zullen te allen tijde eerlijk advies gegeven. Soms betekent het, dat zij zullen aangeven dat een bepaald product niet geschikt is voor probleem x waar de klant een oplossing voor zoekt. Wij zijn blij te horen dat u blij bent met onze Rozenbottelolie uit de Andes gebergte van Zuid-Chili. Het is een geweldig product! Hopelijk tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik gebruik het voor de psoriasis vind het fijn werken
Beste Riny, zeer bedankt voor het delen van uw ervaring met uw psoriasis en onze Krappa olie; en uiteraard uw geweldige beoordeling! Wij vinden het altijd fijn om te horen van onze vaste klanten! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Wel ik heb de insuline plant capsules uitgeprobeerd en ik zeggen; waauuw Suriname heeft een hele Apotheek in de natuur. Het werkt echt. Ik kon mijn ogen niet geloven. En de Shilaijt capsules. Echt wonder het doet alleen maar goed door heel je lichaam. Ik ben blij dat ik het heb uitgeprobeerd. Groetjes Ps: ik had ook 3 soorten oliën gekocht het spijt maar het ruikt niet fris. Dus ga ik ze verwerken in douche gel. Maar ze zijn wel krachtig in werking Hema
Beste Hema, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze producten en uw mooie beoordeling. Ja, de insuline capsules werken echt! Dat geldt ook voor de Shilajit. Helaas heeft de farmaceutische industrie erg veel macht in Brussel. Daarom mogen wij eigenlijk niet alle voordelen noemen van deze producten. Het NVWA kan boetes opleggen tot 4000 euro PER overtreding. Jammer dat puur natuur producten die heel werkzaam zijn onthouden wordt aan mensen die het goed zouden kunnen gebruiken. Maar wij zijn heel blij te horen dat u deze producten ontdekt heeft en dat zij bij u het gewenste effect geven. Ja, onze verschillende oliën hebben een (natuurlijke) geur die misschien niet iedereen lekker vindt. In geen van onze producten zitten kunstmatige geurstoffen. Ook de oliën die men over het algemeen lekker vindt ruiken (zoals de passievrucht olie serum). Er wordt gewoon een passievrucht soort gebruikt die van zichzelf erg lekker ruikt. Maar u heeft een goede oplossing bedacht: al onze puur natuur oliën zijn te mengen met andere oliën of cosmetische producten. Wel raden wij aan om te mengen met natuurlijke cosmetica. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Mijn ervaring is prima service en kwaliteit
Beste Mieke, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze service en kwaliteit van producten! Wij zijn hier erg blij mee. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Tot dan! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Heel blij mee
Beste Rina, hartelijk dank voor uw top beoordeling van ons! Wij zijn ook heel blij met u :-)! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goede producten met juiste omschrijving
Beste Jack, heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van onze producten! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snel antwoord op vragen, behulpzaam en snelle levering !
Beste Cathy, dank voor het delen van uw ervaring met onze klantenservice en uw geweldige beoordeling daarvan. Wij streven ernaar om geen vraag onbeantwoord te laten zodat de klant goed geïnformeerd is alvorens een bestelling te plaatsen. Wij vinden het fijn om te horen dat u dat kan waarderen. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snelle verzending!
Beste Michelle, super bedankt voor uw "top" beoordeling :-) Graag zien wij u terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Prima bedrijf, altijd correct verzonden en keurig verpakt. Goede communicatie, scherpe prijs. Helaas maken ze gebruik van PostNL en dat bedrijf verpest de goede ervaring met Surinaamse Tonka. Aflevering steevast op een andere lokatie dan gevraagd, vaak 8km verder op een industrieterrein met openingstijden van 08.30h tot 17.00h. Stop met PostNl en je krijgt 5 sterren.
Beste Geert, hartelijk dank voor uw mooie woorden over ons als bedrijf. Wij appreciëren dat enorm, zeker van een vaste klant als u. Wij hadden geen idee dat u zoveel problemen ondervindt met Post NL. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het erg frustrerend is als de bezorgdienst uw pakket steeds naar een ander afhaalpunt brengt dan de door u gekozen punt. U kiest dat punt niet voor niets! Wij kunnen vanaf nu al uw pakketten versturen met een andere vervoerder. Bij ons kunt u nog kiezen tussen twee andere bezorgdiensten: DHL of DPD. Zou u ons uw voorkeur door willen geven? Wij maken dan intern een aantekening in uw account. Wij hopen u zo een goede oplossing te kunnen bieden voor de herhaaldelijke frustratie met Post NL. Wij horen graag van u! Mail ons op: [email protected] of bel ons op: 06 52304798. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik heb de neem shampoo en conditioner gekicht en ik vind het hele fijne producten. Men hoofdhuid jeukt minder en mijn haren blijven langer fris. TOP
Beste Carola, uw beoordeling is precies waarom wij geheel natuurlijke producten verkopen! Zeer veel dank voor het delen van uw ervaring en de geweldige beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snelle levering volgende dag in huis, top producten
Beste Quincy, heel hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om deze geweldige beoordeling te schrijven! Heel hartelijk dank, en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Bestelling geplaatst, en heel netjes de volgende dag geleverd zonder problemen dus heel erg tevreden en ik zal daar zeker weer bestellen .Zo hoort het !!!! Ga zo door TOP.
Beste Diana, heel hartelijk dank voor uw lovende woorden en zeer mooie beoordeling! Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen in onze webwinkel. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Doen wat ze beloven...en wordt netjes op de hoogte gehouden.
Beste Eric, heel hartelijk dank voor uw lovende woorden en geweldige beoordeling van ons. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik kocht een flesje passievrucht olie en dacht een echte olie te krijgen maar er zit een of andere nep passie vruchten geurextract aan wst ik niet eens op mijn huid durf te smeren, heel jammer vind ik dat. Verder snelle levering.
Beste E.D., hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons. Alleen dit maal is het wat minder. Wij hebben 1 of 2 keer eerder de vraag gehad of de passievruchtzaad olieserum een geurextract bevat. Het korte antwoord is: nee. Wij betrekken deze olie uit Suriname, en de producenten (inheemse bevolking) zouden geen idee hebben waar ze passievrucht geur kunnen kopen. Niet dat ze dat nodig hebben want ze maken een eerlijk product. Ter informatie: er bestaan ongeveer 200 soorten passievrucht. Sommigen zijn milder van geur terwijl anderen juist een sterke geur hebben. Voor onze passievruchtzaad olieserum wordt een sterk ruikende passievrucht gebruikt: de passieflora Edulis. De geur zit hem voornamelijk in de zaadlijsten die mee worden geperst en in de olie belanden. Er zijn industriële fabrieken waar ook passievrucht olie te krijgen is, echter zij ontgeuren de olie als die sterk ruikt door een chemische toevoeging. Wij verkopen geen enkel product waar kunstmatige geurstoffen aan zijn toegevoegd. Ook doen wij niet aan chemisch ontgeuren. De inheemse bevolking zou dat niet eens kunnen. Misschien hebben wij dit misverstand kunnen ophelderen. Maar als u vasthoud aan uw mening dan is dat natuurlijk uw vrije keuze. Wij hopen u in ieder geval in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webwinkel voor de producten waar u wel tevreden over bent. P.s. U kunt de olie met een gerust hart gebruiken hoor! Er zit geen troep in. Wij geven ook in onze product beschrijving aan dat deze olie een exotisch aroma heeft en mede voor aromatherapie gebruikt kan worden. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Fijne communicatie, items worden snel verzonden. Productinformatie heel goed. Producten van uitstekende kwaliteit.
Galjoen 22 9
8243 LS Lelystad
Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.