Jullie komen betrouwbaar over en ben blij alles ziet er netjes uit olie lijkt goed heb niet de indruk dat het verdund is met ander spul .Zijn erg tevreden. Bestel zeker weer
Beste Danielle, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons en onze olie. Tevens onze dank voor uw hele mooie beoordeling! Het is een hele opgave om pure oliën in te kopen. Mensen die goed bekend zijn in Suriname weten dat ALLE tussenhandelaren de olie mengen om meer geld te verdienen. Daarom moet je bijvoorbeeld nooit Krappa olie op de markt kopen. Die olie is (bijna) altijd zwaar vermengd. Elke keer als de olie van hand wisselt vind er vermenging plaats. Wij doen uitsluitend zaken met de producenten. In het geval van Krappa olie betekent het dat je moet investeren in goede relaties met de familie hoofden in Apoera (dat is de streek waar zo een beetje alle Krappa olie vandaan komt). Het produceren van deze olie door de inheemse bevolking is bijna uitsluitend een vrouwen aangelegenheid. De mannen jagen op wild of hangen in hun hangmatten. Wij hebben een uitstekende relatie met de matriarchen van de families. Onze olie gaat rechtstreeks van hun naar ons. Geen tussenpersonen, geen vermenging. Nou, we hopen dat u zo meer inzicht heeft in hoe zaken gaan in Suriname. Graag verwelkomen wij u weer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Wat een prachtige oliën, ruiken aards en doen wat ze moeten doen, hydrateren. Tevens ook nog eens snel verstuurd en goed verpakt. Top website met mooie producten.
Beste Yvon, heel hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons en onze producten! Wij zorgen ervoor dat onze producten 100% puur zijn, dan doet het product zijn werk het best. Het is wel een hele opgave om zuivere producten te vinden. Wat klanten over het algemeen niet weten is dat wij goede, persoonlijke contacten onderhouden met de producenten. Maar ook dat wij van elke nieuwe batch aan producten samples naar een lab sturen voor grondige analyse (wij werken al jaren met deze laboratorium). Niet omdat wij onze leveranciers niet vertrouwen, maar omdat wij de integriteit van het product willen garanderen voor onze gebruikers. Verder doet onze verzendafdeling hun best om de producten dusdanig goed te verpakken dat, zelfs als de vervoerder ermee gooit (en dat gebeurt) ze toch goed aankomen bij de klant. Wij zijn blij met u, en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics.
De krappa olie gebruik ik al een tijdje en werkt uitstekend voor mijn schouder. De bestelling verliep vlotjes en kreeg alles goed ingepakt geleverd. Levering duurde paar dagen langer, maar dat lag niet aan jullie.
Beste Linda, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van onze Krappa olie! En zeer veel dank voor uw begrip aangaande de soms grote vertragingen bij de vervoerders. In ons geval Post NL. Graag verwelkomen wij u in de toekomst weer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Krappa olie al eerder gekocht. Fijne olie. Gebruik het vnml voor het insmeren van littekens Maripa olie (creme) voor het eerst, om de haar groei te stimuleren (ik heb wat kale plekken op het hoofd). creme was goed aan te brengen, maar de volgende morgen moesten de haren wel gewassen worden. Of het werkt weet ik nog niet, pas 1x gebruikt
Beste Monique, allereerst onze dank voor het aanpassen van uw beoordeling!! En veel dank voor het delen van uw ervaring met onze Krappa olie. De Maripa butter zal inderdaad wat meer tijd nodig hebben voor u daar effecten van ziet. Maar wij hebben er vertrouwen in dat u tevreden zult zijn met de resultaten op termijn. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics __________________________________________________________________________ Beste Monique, momenteel zijn er grote vertragingen bij ALLE vervoerders. We begrijpen uw frustratie heel goed, wij zijn zelf ook niet blij met deze situatie. We zullen hieronder de mededeling dat op onze hoofdpagina staat even neerzetten voor u. We hopen op uw begrip voor de situatie. We hebben gezien dat uw bestelling heden zal worden bezorgd en wensen u alvast veel plezier met uw aankoop. Uitleg vertragingen: "*BELANGRIJK* : Lieve klant, momenteel zijn er grote vertragingen bij ALLE vervoerders. Deze tijd van het jaar is dat altijd zo. Mensen keren terug van vakantie en bestellen spullen online, en daarbovenop zijn niet alle medewerkers van de vervoerders terug van vakantie. Wij versturen standaard met Post NL: deze vervoerder is het betrouwbaarst gebleken. Maar ze hebben wel grote vertragingen. Wij kunnen hier helemaal niets aan doen. Wij verpakken en verzenden alle pakketten op tijd zoals u aan uw track & trace kunt zien. Om te klagen op onze review pagina gaat de boel niet versnellen. Ook wij balen ervan dat wij niet zo snel kunnen leveren als u van ons gewend bent. Wilt u per se een andere vervoerder dan kunnen wij ook via DHL sturen (u kunt dit aangeven bij opmerkingen). Maar DHL heeft ook grote vertragingen, en zij raken regelmatig pakketjes kwijt. Dus wij zouden u dat niet adviseren. Dit is vervelend voor alle partijen: wij hopen op uw begrip en doen een beroep op uw geduld." Mocht u naar aanleiding van deze uitleg uw review willen intrekken en/of wijzigen dan kan dat. Wij zullen u een verzoek daartoe mailen. Wilt u het laten staan, dan is dat ook geen probleem. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Originele beoordeling
BEstelling gedaan, maar nog niet ontvangen
Ik ben heel blij met de producten, het werkt geweldig. Netjes ook ingepakt. Ga binnenkort weer bestellen. Heb ook een paar mensen enthousiast gemaakt, hoop dat die snel gaan bestellen! Hartelijke groet, Ank van Klooster
Beste Ank, heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met onze producten en uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u ook anderen enthousiast heeft gemaakt! Dat horen wij graag. De beste reclame is: het product werkt goed en gebruikers vertellen andere mensen over hun ervaring. Daar kan geen advertentie tegenop! Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel. Nogmaals hartelijk dank dat u een ambassadeur bent voor onze producten! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Is goed de olie ik gebruik het voel goed aan
Beste Anton, heel erg bedankt voor uw 10! Uiteraard zijn wij hier erg blij mee. Maar wij zijn nog blijer om te vernemen dat onze olie goed aanvoelt voor u! Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Hier onder andere de krappa olie besteld. Bestelling werd snel verzonden. Kan gebeuren natuurlijk. Per abuis ontbrak er iets. Na contact met de klantenservice heel snel antwoord en meteen nagestuurd met excuses. Bovendien was alles heel netjes verpakt, er zaten glazen verpakkingen tussen, waardoor alles onbeschadigd aankwam.
Beste Eveline, heel erg veel dank voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf en uw geweldige beoordeling. En wat wij ook belangrijk vinden is dat u onze producten fijn vindt! Onze klantenservice verleent ook echt service, bij ons is de klant geen nummertje. Als wij onverhoopt een fout maken dan doen we er alles aan om de fout zo snel mogelijk recht te zetten. Wij zijn erop gebrand om elke klant de best mogelijke ervaring te geven. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u, ondanks de fout, een fijne ervaring had met ons! Graag tot een volgende keer! (en dit keer zonder fouten :-))! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
De eerste keer dat ik besteld heb bij deze webshop. Snelle levering keurig verpakt etc. Producten geweldig in gebruik. Kortom zeer tevreden! Let op wat ik goed vind is dat ze speciale zegel op het product doen. Hierbij wordt vermeld is het open gemaakt en zegel verbroken kan het niet retour. Je weet dat je hier origineel en correcte producten kunt bestellen.
Beste Gon, wij danken u zeer voor uw super beoordeling van ons en onze manier van werken. Wij appreciëren dit zeer! Ook vinden wij het fijn om te horen dat u onze producten geweldig in gebruik vindt! Wij hopen dan ook dat we u als vaste klant mogen verwelkomen. Hopelijk de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Smeert goed uit en trekt goed in. maakt de huid zacht. 100 % natuurlijk en ambachtelijk door de bevolking bereid voor een eerlijke prijs
Beste L.P.J. van der Velden, erg veel dank voor het delen van uw ervaring met onze olie en de mooie beoordeling! Onze oliën worden stuk voor stuk ambachtelijk bereid en wij betalen de producenten ook een eerlijke prijs voor al het handwerk, kennis en kunde. Dat ze zeer veel kennis van zaken hebben merken gebruikers meteen. Fijn dat het u ook zo goed bevalt. Wellicht tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Goede uitleg/omschrijving en gebruiksaanwijzing van het product
Beste Mieke, wij willen u erg bedanken voor uw geweldige review! We zijn blij om te vernemen dat we het goed hebben gedaan. Service en informatie naar de klant is een van de pijlers van ons bedrijf, naast goede producten. Graag zien wij u weer terug. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snelke levering zeer fijne producten. Zeer tevreden klant
Beste Lisette, hartelijk dank voor uw top beoordeling van ons en onze producten! Wij zijn ook intens blij met u als klant :-) Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Nog geen week aan het gebruiken en merk het verschil.
Beste Annie, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze olie en de mooie beoordeling! Wij vinden het superfijn als onze klanten al zo snel het verschil merken. Het is niet nieuw voor ons, maar het is elke keer geweldig om te horen! We hopen u weer terug te zien in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Een fijne manier om product in huis te krijgen .netjes afgeleverd en veilig en goed verpakt.
Beste Sandra, erg veel dank voor uw top beoordeling van onze service. Wij sparen kosten noch moeite om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te geven. Wat fijn dat u dat opvalt en u het zo goed waardeert! Graag zijn wij in de toekomst weer tot uw dienst. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik gebruik Krappaolie voor de kleine spatadertjes rond mijn enkels. Na 2 x insmeren al minder blauwe enkels.
Beste Henny, heel hartelijk dank voor uw super beoordeling van onze Krappa olie! En nog belangrijker: dat de olie werkt voor uw spataderen! Wij horen zulke dingen heel vaak, maar zulke successen vervelen nooit! Dank voor het opschrijven. Tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Bij deze online webshop heb ik Krappa olie en Neem olie besteld. Eerder had ik Braziliaanse krappa olie bij Natural Heroes gekocht en gebruikt en die was op gegaan. De Surinaamse krappa olie is echt veel beter en puur. Ik zie en merk duidelijk het verschil. Volgens wetenschappelijke artikelen die ik heb gelezen heeft krappa olie een dodende werking in kankercellen. Naast alle andere medicinale effecten. Bultjes, droge huid & muggenbulten zien we hier niet meer door deze olie!
Beste Sanne, super veel dank dat u de moeite heeft genomen om deze prachtige beoordeling te schrijven over onze pure Surinaamse Krappa olie! Aan uw verhaal te zien heeft u echt onderzoek gedaan naar Krappa olie. Wij vinden het echt fijn als klanten proactief opzoek gaan naar informatie. Helaas mogen wij niet alle informatie geven over Krappa olie omdat de EU, en NVWA dat niet toe staan. Maar het is inderdaad waar dat er meerdere onderzoeken met positieve resultaten zijn die wijzen op een zeer sterke geneeskrachtige werking van Krappa olie. Onder meer op het gebied van kanker, maar ook op vele andere gebieden! Zoals in onze bijsluiter wordt aangegeven is de Braziliaanse olie: 1. Niet koudgeperst (perstemperatuur is maar liefst 90 graden Celsius en, 2. de olie is niet puur, er zitten chemische oplosmiddelen in om zoveel mogelijk olie uit de zaden te krijgen. Mensen zijn die na gebruik van Braziliaanse Krappa olie weinig/geen effect hadden of als ze allergische reacties vertoonden (waarschijnlijk de chemicaliën) zouden wij willen uitnodigen om onze 100% pure, koudgeperste Surinaamse Krappa olie eens te proberen. We hebben ook proefflesjes van 30 ML. Zo kunt u het uitproberen en het verschil ervaren. Graag zien wij u terug in onze webwinkel, Sanne! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Snelle levering. Top.
Beste Alie, veel dank voor uw geweldige beoordeling van ons. Wij verzenden snel en goed verpakt, zo willen wij onze klanten de best mogelijke ervaring te geven. Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Supersnel en netjes gedaan, binnen no time in huis.
Beste Mireille, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van ons. Hopelijk zien we u in de toekomst weer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Prima en snel geleverd.
Beste Wilma, zeer bedankt voor uw maximale beoordeling! Wij zijn blij dat u blij bent :-) Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Beste J. Waspik, zeer veel dank voor uw geweldige beoordeling van ons bedrijf. Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Ik heb voor het eerste bij Surinaamse-Tonka Cosmetics gekocht. Ik ben heel tevreden over de aftersales en de verzending. Goed en deskundig geholpen. De verschillende producten moet ik nog uitproberen. Op het eerste gezicht, ziet de verpakking netjes en verzorgd uit (incl. veiligheidszegel).
Beste Familie, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van ons en onze service! Fijn te horen dat uw vragen naar uw tevredenheid zijn beantwoord. Wij zijn ervan overtuigd dat de werking van onze producten u zal bevallen. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Mooie producten, snelle levering!
Beste H. Buren, hartelijk dank voor uw zeer mooie beoordeling van ons en onze producten! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
mooie producten en snel geleverd.
Beste Annemarie, super veel dank voor uw geweldige beoordeling van ons en onze producten. Goed om te vernemen dat u blij bent met onze service. Het is dan ook onze missie om elke klant de best mogelijke ervaring te geven. Hopelijk zien wij u weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
1e keer krappa olie besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Ineke, heel hartelijk dank voor uw top beoordeling van ons en onze Krappa olie. Wij zijn altijd heel blij met klantvragen, omdat wij dan ervoor kunnen zorgen dat deze opgehelderd zijn voordat het product wordt gebruikt. Zodoende kunnen klantvragen bijdragen aan een betere effectiviteit van het product. Wij hopen u in de toekomst weer goed van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Werkt bij mij goed voor pijnlijke bovenbenen nu besteld voor mijn 88 jarige buurvrouw die wil het ook proberen voor haar benen Heb een min puntje er zit te goot gat in de fles misschien handiger om er een pomp flesje van te maken voor de juiste dosering inplaats van een plens olie tegelijk
Beste E.m, wij danken u zeer dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige beoordeling te schrijven van onze pure, Surinaamse Krappa olie! Wij zijn enorm blij te horen dat het de pijn in uw benen verlicht! Wij krijgen veel van dit soort berichten, maar elke keer opnieuw zijn wij echt blij. Deze berichten vervelen nooit, en geeft ons steun in waar we het allemaal voor doen. Wij begrijpen uw punt van een pompfles. We hebben er intern ooit een proef meegedraaid. Zomers werkt het prima! Echter wanneer het kouder wordt en de olie gaat stollen waarbij de zwaardere vetzuren naar de bodem zakken verstopt de pompfles. Dit is een eigenschap van pure Krappa olie. Er zijn wel pompmechanismen die een hoge viscositeit aankunnen, denk bijvoorbeeld aan de pomp die op de mayonaise emmers zitten bij de frietzaak, echter zijn die zeer prijzig. En wij willen de olie niet onnodig duur maken. Een tip voor u is om via de schenktuit wat erop zit, de olie in een klein potje/flesje/kommetje over te schenken waardoor het beter hanteerbaar wordt. Wij hopen dat wij u wat inzicht hebben kunnen geven in de gemaakte keuzes. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Mooie producten
Beste John, heel hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons en onze producten!! Tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-Tonka Cosmetics
Galjoen 22 9
8243 LS Lelystad
Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.