Met de producten heb ik nog nog onvoldoende ervaring om te kunnen beoordelen!
De site Overzichtelijk makkelijk te bestellen snel geleverd
Beste Lennart, hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons en onze website. Wij werken er actief aan om een ieder die een product bij ons besteld de best mogelijke ervaring te geven! Wij zijn blij te vernemen dat het bij u goed is gelukt. Welllicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik heb een halve liter Krappa olie gekocht en een pot Krappa vaseline. De olie gebruik ik al een poosje die is geweldig en bijna voor alles te gebruiken. Ik smeer het onder mijn creme op mijn gezicht bij wondjes, spierpijn enz. De Krappa vaseline is nieuw voor mijn, het werkt in ieder geval heel goed op steenpuisten smeer het op een opkomende steenpuist dan is de pijn snel wel en ook de puist. Je hebt daar echt maar heel weinig van nodig. Ik zou wel kiezen voor de grootste pot van 90 gram want is ook voor veel problemen inzetbaar
Beste Fia. hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze Krappa olie en onze Krappa vaseline! En zeer bedankt voor uw geweldige beoordeling. Onze Krappa producten zijn 100% zuiver. Onze Krappa olie wordt kleinschalig en ambachtelijk geproduceerd door de inheemse bevolking van Suriname. Dat maakt dat onze olie van superieure kwaliteit is. Niet "verwaterd" door toevoeging van chemische oplosmiddelen. Wij zijn heel blij dat u zeer tevreden bent met onze producten! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Snelle levering en netjes verpakt.
Beste Judith, erg bedankt voor uw super beoordeling! Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Bestelling was heel snel netjes ingepakt alleen was mij conditioner fles een beetje plakkerig heel hygiëne doen hun toppie met inpakken ik houd ervan ga zeker meer bestelling doen
Beste Sharline, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van ons. Dat de conditioner fles een beetje plakkerig was is ons bekend: er was een lekkage in de zending. We hebben het zoveel mogelijk eraf gehaald alleen konden we de fles niet helemaal onder de kraan houden om alles af te spoelen (dan was je het label eraf). Wat er ook soms gebeurt is dat de machine om lijm aan te brengen voor de label wat knoeierig is, waar er lijm terecht komt waar het niet hoort. Maar desondanks bent u blij met ons! Dat vinden wij fijn, wij zijn ook blij met u! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Snelle bezorging en uitstekend verpakt
Beste Sonja, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Graag zijn wij u in de toekomst weer zo goed van dienst! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Het verzacht de huid en ontstekingen. Ik ben er super blij mee
Beste Sandra, hartelijk dank voor uw maximale beoordeling en voor het delen van uw ervaring met onze Krappa olie! Top! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Het werkt voor de psoriasis! En geen het nu door aan andere zelf mijn zus is er blij mee Ook de Shampoo is top
Beste R BOOT, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en voor het delen van uw ervaringen met onze Krappa olie en shampoo. Fijn om te lezen dat het uw zus ook helpt, daar worden wij blij van :-) Tot ziens in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Supersnelle verzending. Producten worden heel goed verpakt.
Beste Marion, heel hartelijk dank voor uw top beoordeling! Tot de volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Besteld en blij met een snelle en correcte levering.
Beste Iet, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik heb de shampoo gebruikt, maar mijn haar wordt er stug van na het wassen, uitspoelen en drogen. Is deze shampoo soms voor een bepaald type haar?
Beste Theresia, hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring met onze Krappa Shampoo. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes. Wij horen voor het eerst dat de shampoo het haar stug maakt. Onze producten bevatten geen siliconen en/of microplastics die het haar vaak zacht doet aanvoelen. Misschien merkt u dat verschil met andere merken. We weten niet of u gebruik maakt van een Föhn. Als die de warm is kan dat ook een oorzaak zijn. Maar dat is gissen. U kunt een geheel natuurlijke leave-in conditioner overwegen. Wij hebben die beschikbaar in de Neem en Tonka lijn. Wij danken u voor uw feedback en hopen dat u een oplossing vindt voor uw haar. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik heb tot nu toe de tonkaconditioner gebruikt...de shampoo nog niet. Heel fijn product.... Mijn haar is niet meer zo pluizig. De krappa producten zijn sowieso geweldig...
Beste Judy, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze producten! Fijn om te horen dat uw haar nu minder pluizig is! Tot de volgende keer, Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik gebruik de producent nog te kort om er wat over te zeggen . Maar de service is super goed . Er klopte iets niet in mijn bestelling en dat hebben ze na een bericht gelijk goed en snel opgelost. Alles super netjes verpakt . Zeer tevreden.
Beste Jacqueline, heel veel dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze service te schrijven! Hartelijk dank! Ook wij kunnen fouten maken, maar als dat gebeurt dan lossen we de boel zo snel mogelijk op zodat onze klant er zo min mogelijk last van heeft. Zo fijn om te lezen dat u dat zoveel waardeert, Dat doet ons goed. Verder zijn we ervan overtuigd dat ons product een goede werking zal hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Netjes en goed verpakt snelle levering top.
Beste Joyce, hartelijk dank voor uw super beoordeling van ons en ons product! Wij zijn blij om te horen dat het goed werkt! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik moet nog afwachten of de krappa olie voldoet.
Beste Dirk, hartelijk dank voor uw mooi beoordeling. Wist u dat u de mogelijkheid heeft om een beoordeling te plaatsen nadat u de Krappa olie goed heeft kunnen gebruiken? U gaat simpelweg naar onze website en klikt op de knop "Beoordeel". Wij begrijpen heel goed dat de uitnodiging van Kiyoh soms wat te vroeg kan zijn. Wij hebben ieder geval goede hoop de dat onze Krappa olie zal doen wat het moet doen. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Super snel geleverd goed kwaliteit
Beste Richard, erg bedankt voor uw geweldige beoordeling van ons en de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Ik heb krappa olie en zeep besteld ,gebruik het nu pas twee dagen maar nu al zeer tevreden, zal dit zeker weer bestellen! Zeer zuinigi in gebruik. Ik gebruik het voor rosacea op mijn wangen.
Beste HdC, heel erg bedankt voor uw top beoordeling. Wij zijn met name blij dat u schrijft over uw ervaring met onze Krappa olie en Krappa zeep. Dat zijn wonderbaarlijke producten die steeds meer mensen ontdekken. Het doet ons goed om te lezen dat het goed werkt! Dat het werkt weten wij natuurlijk allang, maar het blijft heel bevredigend om het van een klant te horen. Graag zien wij u weer terug in onze webwinkel, Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Pakketje is snel geleverd en goed verpakt
Beste Agnes, hartelijk dank voor uw hele mooie beoordeling van ons. Wij versturen snel, en altijd goed verpakt. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Geweldig snelle levering, complimenten
Beste A.A Bootsman -Wierenga, wij danken u zeer voor deze mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
De webshop vind ik onoverzichtelijke, kom er soms moeilijk doorheen. Dit word ruim goed gemaakt door bel contact. Heb de krappe olie cadeau gegeven super product. De oogcrème voor wallen super product.
Beste Hanneke, hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en voor uw positieve beoordeling. Wij zijn vooral heel blij om te horen dat de producten u zo goed bevallen! Daar gaat het natuurlijk om. Wij trekken ons de kritiek dat u moeite heeft met onze webshop zeer aan. Wat zouden wij kunnen doen om het voor u overzichtelijk te maken? Tegen welke zaken bent u aangelopen waar u maar moeilijk doorheen kwam? Wij willen iedereen die iets bij ons koopt een fijne en soepele winkelervaring bieden. En daar waar het kan zullen wij de shop aanpassen! Graag horen wij van u. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Staan altijd open voor vragen.
Beste Sascha, wij danken u zeer voor uw top-beoordeling van ons! Wij beantwoorden graag vragen van onze klanten. Wij zijn ons ervan bewust dat klanten soms voor het eerst kennismaken met onze puur natuurlijke producten. Dat kan soms specifieke vragen oproepen. Wij zijn dan altijd heel blij dat de klant die vragen stelt zodat wij hen op de goede weg kunnen helpen. We zijn dan ook blij te lezen dat u dat kan waarderen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Producten zijn van goeie kwaliteit en werken echt, ook verzenden ze de bestellingen snel.
Beste Fred, heel erg bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons en onze producten. Wij zijn dan ook heel blij met uw maximale beoordeling! U bent een vaste klant bij ons, en dat geeft uw beoordeling meer gewicht en glans. Wij waarderen onze vaste klanten enorm. Tot gauw, Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
De levering was supersnel, met de produkten ben ik pas begonnen, dus kan nu nog niet beoordelen.
Beste Ivonne, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van onze dienstverlening. We snappen dat u nog niet kunt oordelen over onze producten, omdat u ze nog maar pas gebruikt. Wij hebben de overtuiging dat de producten gaan doen wat ze beloven! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Sneller levering. Uitstekende informatie over de verzending. Het product voldoet aan mijn verwachtingen.
Beste Jan, super bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze top beoordeling over ons en ons product te schrijven. Wij zijn er heel blij mee :-). Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Snelle levering, alles oké
Beste Fonny, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling van ons! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Surinaamse-tonka.nl
Galjoen 22 9
8243 LS Lelystad
Wij heten u hartelijk welkom in onze webshop, wij hopen dat u hier zult vinden wat u zoekt. Wij hebben het allergrootste assortiment aan Surinaamse Tonka, Krappa, Neem en Reishi Bio Farms producten. Alles wat u zou wensen van deze 100% natuurlijke producten kunt u vanaf nu in èèn webshop kopen. Verder zijn wij steeds actief opzoek naar ambachtelijk geproduceerde artikelen uit Suriname. Wij zullen steeds nieuwe producten introduceren als ze voldoen aan onze bedrijfsfilosofie: geheel natuurlijk, en bewezen effectief getoetst aan klanttevredenheid.