Een goede site vol noten en lekkers zeer simple om dingen te vinden en altijd een leuk bedankje op de doos

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? I love nuts
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als snack en natuurlijk als borrel nootjes

heerlijke noten, dank

goede plek om je noten te bestellen.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks op doktersadvies

Tevreden

De dienstverlening is prima, de kwaliteit van de de walnoten is minder goed, een minder goed jaar misschien..

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Na elke maaltijd 5 noten

Geweldigenoten

Lekkere noten voor een goede prijs. Levering was ook snel.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Jullie stonden bovenaan in Google
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Oraal

Makkelijk en snel bestellen goed verpakt en op tijd binnen hihi tot snel weer als t op is

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ruime keuze
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Soms als tussendoortje en soms door t eten heen heerlijk

Heel erg lekkere noten.

De bestelling ligt de volgende dag al klaar. Top!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een (streek)markt of (streek)winkel
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Dichtbij en kan de bestelling ophalen.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In de yoghurt en als tussendoortje of bij de borrel.

Gemakkelijk

Fijn verzorgd pakketje met duidelijke taal, en persoonlijke tekst

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Veel keuzes
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Voor in de kwark/yohurt

Top kwaliteit!

Super vriendelijk geholpen:)

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een vergelijkingssite
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede kwaliteit en klantvriendelijkheid
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Jaren trouwe klant, maar steeds vaker teleurgesteld

Na jarenlang grote, milieubewuste bestellingen te hebben geplaatst bij Noten.nl, merken we helaas dat de klantgerichtheid aan het afnemen is. We bestellen al jarenlang bij Noten.nl, meestal namens de hele familie in één keer. Jaarlijks plaatsen we meerdere gezamenlijke bestellingen van honderden euro’s per keer – de laatste bedroeg €237. We doen dit bewust: met minder verpakkingen en dus minder belasting voor het milieu. Dat is onze belangrijkste drijfveer. De grote bijkomende voordelen voor Noten.nl zijn niet ons primaire doel, maar wel duidelijke positieve gevolgen: veel lagere verzendkosten, minder dozen en inpakkosten, en ook minder proefpakketjes per kilo omzet. Immers: bij kleine bestellingen ontvangen klanten evenveel proefmonsters als bij bestellingen die tien keer zo groot zijn. Hoewel we altijd tevreden waren over het ruime assortiment en de snelle levering, vallen onze ervaringen de laatste tijd helaas tegen. Bij de laatste bestelling werd in plaats van puur macadamia’s een macadamiamix geleverd. Fouten kunnen gebeuren, en het was keurig dat de juiste noten werden nagezonden. Wat ons echter verbaasde, is het verzoek om de foutief geleverde zak retour te sturen – terwijl diezelfde mix óók gewoon in de bestelling zat, bestemd voor een ander familielid. De extra zak zou dus direct gebruikt worden en zeker niet worden verspild. Binnen de familie werd dit als onnodig formeel en weinig klantvriendelijk ervaren. Juist omdat we met deze gezamenlijke, milieubewuste aanpak al jaren bijdragen aan structurele voordelen voor Noten.nl, hadden we hier enige coulance verwacht. Daar komt bij dat de kwaliteit van de chocolademix de laatste twee keer duidelijk tegenviel. Na meldingen hierover kregen we enkel de reactie dat dit zou worden “doorgegeven aan de leverancier”, zonder enige opvolging of tegemoetkoming. Ook dat voelde afstandelijk en weinig betrokken. Samenvattend: Noten.nl handelt op papier correct, maar de klantgerichtheid lijkt langzaam te verdwijnen

• Hoe heb je noten.nl gevonden? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Top bedrijf met dito service!

Heerlijke noten, snelle levering en geweldige service.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede tip van een mede bakker
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Zaden en pitten mix in brood en door de kwark. Handje gemengde noten, ongebrand en ongezouten

zeer goed

het product wat ik ontvangen hebt is naar verwachting goed smaak, en snel geleverd, ook de attentie vond ik leuk

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? door de kwark heen

Altijd goed verpakt. Producten zijn smaken altijd goed.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Omdat het kleinschalig is
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als tussendoortje en anders in de yoghurt

Het pakket is met zorg ingepakt en prima kwaliteit

Voor mij is het de 2e bestelling en deze is weer met zorg ingepakt. Dit inclusief een lekkere verrassing en persoonlijke boodschap van de medewerker. De kwaliteit van de noten vind ik erg goed.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vanwege de scherpe prijzen en nu weet ik ook dat de kwaliteit goed is.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? De ongebrande noten gebruik ik in de Griekse yoghurt

Snel, met persoonlijk bericht binnen in de verpakking plus een lekker cadeautje. Vrouwenwerk!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Gevoel??
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt

Heerlijke, verse producten. Snelle levering.

Zie boven

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Zie boven
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Eten

Noten besteld, noten gekregen, genoten.

Meermaals noten en gedroogd fruit besteld, elke keer een goede ervaring, snel bezorgd, en lekkere producten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Relatief lokaal, goede producten.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Oraal.

Goeie kwaliteit, lekkere noten en prima service met af en toe een lekkere attentie

Goeie kwaliteit...super vers...Top!!

prima kwaliteit

prima kwaliteit noten, snel geleverd; via t&t volledig op de hoogte gebleven van de verzending.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? makkelijk, goed en snel
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? elke dag een of twee handjes

Top kwaliteit

Topkwaliteit, en gezond

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een nieuwsbrief of e-mail
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? goede kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? kwark

Altijd goed en lekker

Eén van de weinige die wel Amerikaanse pinda’s verkoopt.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Handje noten tussendoor. Handig als extraatje

Heerijke verse noten !l

Op aanraden van mijn ki.nderen, zou ik meer noten moeten eten en die raad heb ik opgevolgd. Ze smaken heerlijk eñ zijn erg gezond !

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? toeval
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? handjevol per dag

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten van de noten!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Omdat het aan huis bezorgd wordt
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Door de yoghurt, door de sla, in de taart en als tussendoortje

TOP!

Snel, vers en superkwaliteit

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? goede kwaliteit en prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? ontbijt, gezonde tussendoor en bij de borrel

Heerlijke noten en een persoonlijke noot bij de bestelling! Super

Echt heel attent en leuk als je t pakketje opent!

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum