Topproduct

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als ontbijt in granola en in slaatjes en gebak

Kwaliteits noten

Ik had pecan noten zowel gebrand gezouten en ongebrand plus walnoten. De gebrande vond ik de lekkerste en knapperigste beet hebben (logisch). Er was een vertraging met de bezorging dat ging ff mis bij dhl zelf, maar dat was gelukkig snel opgelost. Ik had noten.nl tevens hierover bericht en snel een reactie gehad met oplossingen. Dit was mijn eerste bestelling en zal de volgende x ook weer doen bij hun.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Mijn vrouw die bestelde altijd bij denotenshop en kwam bij toevaldus op jullie site.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Handjevol of yoghurt

SUPER

Gemakkelijk bestellen en in mijn geval volgende dag al kunnen ophalen

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goed advies gekregen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke dag ,veel in yoghurt

Perfect en origineel cadeau

Levering was perfect alsook de inhoud, heel origineel en lekker geschenk!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? zag er heel origineel uit

Geweldige service

De communicatie is uitzonderlijk goed. Contact met ze loopt vloeiend en ze denken oplossingsgericht. En de producten zijn erg goed en lekker! Zeer zeker een aanrader.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een portie

Groot assortiment noten e.a., makkelijk besteld

Het is fijn dat je noten in wat grotere hoeveelheden kan bestellen, anders dan in reguliere winkels zoals EkoPlaza. Er zijn veel verschillende soorten op voorraad, ook zuidvruchten, dus we bestellen meestal gelijk voor een kwartaal of zoiets. Als er een keer wat is: geen probleem. Een tegoedbon is zo geregeld. Een fijne (noten) zaak.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij ontbijt en tussendoor

super

goed en veel keuze

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? goede kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? ontbijt

Goeie kwaliteit, lekkere producten. Snelle levering

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij het ontbijt en als tussendoortjes

Snel en lief geleverd

Altijd leuk om een persoonlijk geschreven berichtje te lezen. Mag wel iets goedkoper

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Waren bij de eerste bestelling leuke prijsjes
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt, bierbrouwen, gerechten maken

Heerlijke noten

Bestel al geruime tijd heerlijke noten, Ruime keuze in assortiment. Snelle levering en bij het openen van de doos word ik altijd blij. Een persoonlijk bedankje handgeschreven en altijd een heerlijk of leuk extraatje. Jullie noten zijn heerlijk.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Altijd Lekkere noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Iedere dag n bakje, soms in een salade of bij het bakken

Lekkere noten

Goede kwaliteit. Netjes verpakt en geleverd

• Hoe heb je noten.nl gevonden? N.v.t.
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Vooral 's avonds bij een drankje

Eindelijk heerlijke verse knapperige noten

Voor het eerst sind tijden heb ik eindelijk een notenshop gevonden met heerlijke knapperige verse noten. Eindelijk weer eens genieten ,ik heb vele internet noten winkels getest maar bij deze blijf ik hangen. In 1 woord geweldig. Ook snel geleverd en netjes verpakt. Aanrader.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Wou het eens proberen en vergelijken met mijn andere ervaringen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Mijn ervaring is echt top

Verschillende (5) soorten noten gekocht en ze zijn zo lekker !!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Goede service en fijne producten

Heerlijke noten, snelle levering, persoonlijke touch. En bij een foute levering wordt een keurige oplossing geboden.

Heerlijke verse noten

Omdat de noten niet zoveel zout bevatten vind ik ze lekker en zijn ze ook gezonder. Beter voor de bloeddruk.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Omdat ze lekker zijn
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als snack

Heel fijn

Duidelijke webshop en snelle en nette levering

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Gemakkelijk groot assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ja

Ik zeg Ilse medewerker van de maand

Ik zeg Ilse medewerker van de maand

• Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Snelle levering, goede service én kwaliteit!

Snelle levering, goede service én kwaliteit!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Snelle levering, goede service én kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In de yoghurt

Super webshop!

Fijne duidelijke webshop, lkkre producten, snelle levering. Voor de persoonlijke boodschap aan binnenkant vd doos en cadeautje maar het extra leuk.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Op aanraden van iemand.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als snack in de avond.

Aanrader, top service!

Ik ben erg tevreden! De levering was heel snel en de nootjes zijn zoals altijd vers en heerlijk van smaak. Betrouwbare service en topkwaliteit – zeker voor herhaling vatbaar!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Heel ruime keuze assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

We hebben van de bestelling genoten

Goede service snelle verzending en goede kwaliteit.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke avond een handje ongebrande en ongezouten koolhydraat arme nootjes

Snel levering ziet er goed uit

Goed verpakt, in niet te grote doos en producten zien er goed uit.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Kostprijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In ontbijt yoghurt en havermoutpap

correcte levering van superlekkere noten

correcte levering en super lekkere noten

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? lekker en gezond
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? snack en eten

Snelle service, lekkere noten

En altijd een lief berichtje erbij.

Geweldig echt verse noten

Snelle levering en goede kwaliteit

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een nieuwsbrief of e-mail
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke dag een klein handje noten

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum