De amandelen met pure chocolade zijn fantastische en ook de studentenhaver is goed gevuld met noten. Wij gaan zeker nog eens bestellen.
Zie boven
Verse noten, bedankt
De levering is supersnel en altijd keurig op tijd. Maar het allerbelangrijkste: de noten zijn echt heerlijk! Vers, knapperig en van topkwaliteit. Je proeft het verschil meteen. Een aanrader voor iedereen die van goede noten houdt!
Ik ben zeer tevreden over kwaliteit van noten, pakje wordt snel geleverd. Ook als ik vragen heb, krijg ik snele reactie. Ben heel tevreden.
Enig punt van kritiek is het aantal e-mails dat wordt verstuurd als ik een bestelling doe. Inclusief Dhl zit je al gauw tussen de 5-7 e-mails wat een beetje overbodig is. Verder top service!
Keurig verpakt, kortom tevreden
Goede site Goede producten Perfecte levering Top zaak!
Super leuk pakketje met een persoonlijke boodschap en extra lekkers erbij in! Noten zijn van hoge kwaliteit
Top service snelle en correcte
Elke ochtend geniet ik van noten in de Griekse Yoghurt met fruit, en als lekker tussendoortje. De noten zijn van topkwaliteit en werden snel geleverd. Een aanrader!
Goed verpakt en goeie kwaliteit
Ik shop met plezier op noten.nl want ze hebben echt een mooi, nee super lekker assortiment. De bestellingen worden vlot afgewerkt en de volgende dag bezorgd. Voor mij is het de gezonde snoepwinkel.
Maandelijks bestel ik hier weer mijn favoriete granola. Altijd vlot geleverd en met vrolijke pers. tekst en een kleine verrassing. Zeer tevreden!
Super vers en heel lekker. Elke bestelling wordt voorzien van een persoonlijke tekst en een proefmonsters. Dat maakt dit bedrijf heel persoonlijk.
Heerlijk verse noten. Pijlsnel geleverd. En de prijs is helemaal oké....
De producten zijn van een goede kwaliteit. Tevens een lange houdbaarheid. Ook een snelle en nette levering.
Vlotte service en verse noten,
Overzichtelijke website, veel keus en vers! Én snelle levering!
Goede kwaliteit noten voor ern schappelijke prijs.Snel geleverd via posnl.
Alles is hartstikke vers en snel binnen. Er zit altijd een gratis kleinigheidje bij. Veel liefde en aandacht zit er in de verpakking. Elke week bestel ik hier graag opnieuw!
De producten zijn heel goed, mooie zakjes waar het in zit. En wat zo leuk is en iets persoonlijks, dat is het geschrevene erbij. Kortom noten.nl helemaal Top.
Uitstekende mengeling van ongezouten noten. Zeer lekker van smaak.
Mijn eerste bestelling is zorgvuldig samengesteld en verpakt. Wat leuk is, dat er een extraatje bij zit en een mooie persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de doos geschreven.