We bestellen regelmatig bij noten.nl en het is altijd lekker vers en super kwaliteit. En dan nog even leuk geschreven tekst binnenin de doos.
Heerlijke nooten en altijd een super snelle leveri g
Altijd goede kwaliteit en vlotte levering
Onze eerste bestelling bij noten.nl altijd spannend. Doppinda's zoeken met een goede smaak...door de reviews durfde wij het aan. Je word goed op de hoogte gehouden en bij vraag staan ze je keurig netjes te woord. Op ons feest kunnen we gezellig ouderwets doppen. Bedankt Martina voor de goede zorgen.
De gekruide pinda's en de katjang pedis vallen in smaak wat tegen.
Aanrader! Super snelle levering! Fijne website en makkelijk bestellen. Alles goed verpakt en vers.
Voorheen kocht ik een zakje van 250gr gedroogde mango bij de albert heijn voor ongeveer 5/7,- (deze waren niet heel sterk van smaak) Nu heb ik vandaag een kilo voor nog geen 20,- ontvangen (met een lieve tekst in de doos die zij “veel plezier met de mango:)” een leuke magneet knijper met hun logo en een gratis zakje noten mix)en ik zal ze voortaan zeker hier bestellen! De textuur is perfect en de smaak is echt perfect! Ik ben meer dan tevreden!
Bedankt voor de lekkere noten! Ik was aangenaam verrast door de persoonlijke boodschap en leuke verpakking. De noten zijn vers en heel lekker, ik zou jullie zeker aanraden.
Pijnboompitten en de doppinda's zijn heerlijk
Een ruime keuze aan producten, producten van hoge kwaliteit, altijd vers en smakelijk, en het grootste voordeel is dat u kunt kiezen voor bezorging per post!
Ik heb enkele malen noten en zaden besteld. De levering verloopt steeds snel en alle producten zijn altijd goed verpakt en van goede kwaliteit.
Ik heb inmiddels een paar keer gedroogd fruit gekocht en elke keer is het weer ontzettend lekker. De eerste keer is er een foutje gemaakt en dat werd naar volle tevredenheid opgelost. Elke keer is er een persoonlijke groet en dat maakt echt het verschil. De kwaliteit en smaak is echt beter dan elders en de service echt boven gemiddeld. Veel bedrijven kunnen veel leren van het geweldige personeel van noten.nl
Lekkere xxl pinda's gekocht. Zijn lekker, groot, en redelijk gezouten. (Persoonlijke smaak, het zou wat zouter mogen). Twee weken later waren de pinda ' s nog vers. Alle noten zijn netjes verpakt, leuke tekst in de doos gaf een persoonlijk tintje. Wat mij betreft, een perfecte aankoop en ik zal hier zeker nog vaker nootjes bestellen.
door de slechte weersomstandigheden werd mijn pakket niet bezorgd, Noten.nl stuurde mij gratis een nieuw pakket wat binnen 2 dagen geleverd is. dit hadden zij niet hoeven doen omdat het niet hun schuld was. ik ben bijzonder vriendelijk en netjes behandeld. je krijgt ook bij de bestelling een leuke kaart en een klein presentje.
Ik vond het berichtje in de doos heel leuk!!!
Ik koop al erg lang al mijn noten hier en ze zijn altijd snel geleverd, super vers en precies goed gekruid.
Uitstekende service. Ik bestel mijn noten nu alleen nog maar via deze website. Snelle levering en alles was netjes verpakt. Bedankt!
Mooie noten, heel vers. Prima levering. Top bedrijf
Nu aantal keren besteld en nog steeds super enthousiast. Leuke persoonlijke tekst aan binnenkant vd doos en altijd een klein presentje.
Mijn bestelling werd vlot geleverd en ze hebben een prachtig assortiment! Bestel hier al een tijdje mijn noten en altijd tevreden.
Lekkeeeeeeerrr
Heerlijke noten voor een (h)eerlijke prijs ... kan alleen maar zeggen FANTASTISCH!!!! Een absolute aanrader voor iedere notenliefhebber!
Lekker en goed!