Ik had pecan noten zowel gebrand gezouten en ongebrand plus walnoten. De gebrande vond ik de lekkerste en knapperigste beet hebben (logisch). Er was een vertraging met de bezorging dat ging ff mis bij dhl zelf, maar dat was gelukkig snel opgelost. Ik had noten.nl tevens hierover bericht en snel een reactie gehad met oplossingen. Dit was mijn eerste bestelling en zal de volgende x ook weer doen bij hun.
Gemakkelijk bestellen en in mijn geval volgende dag al kunnen ophalen
Levering was perfect alsook de inhoud, heel origineel en lekker geschenk!
De communicatie is uitzonderlijk goed. Contact met ze loopt vloeiend en ze denken oplossingsgericht. En de producten zijn erg goed en lekker! Zeer zeker een aanrader.
Het is fijn dat je noten in wat grotere hoeveelheden kan bestellen, anders dan in reguliere winkels zoals EkoPlaza. Er zijn veel verschillende soorten op voorraad, ook zuidvruchten, dus we bestellen meestal gelijk voor een kwartaal of zoiets. Als er een keer wat is: geen probleem. Een tegoedbon is zo geregeld. Een fijne (noten) zaak.
goed en veel keuze
Goeie kwaliteit, lekkere producten. Snelle levering
Altijd leuk om een persoonlijk geschreven berichtje te lezen. Mag wel iets goedkoper
Bestel al geruime tijd heerlijke noten, Ruime keuze in assortiment. Snelle levering en bij het openen van de doos word ik altijd blij. Een persoonlijk bedankje handgeschreven en altijd een heerlijk of leuk extraatje. Jullie noten zijn heerlijk.
Goede kwaliteit. Netjes verpakt en geleverd
Voor het eerst sind tijden heb ik eindelijk een notenshop gevonden met heerlijke knapperige verse noten. Eindelijk weer eens genieten ,ik heb vele internet noten winkels getest maar bij deze blijf ik hangen. In 1 woord geweldig. Ook snel geleverd en netjes verpakt. Aanrader.
Verschillende (5) soorten noten gekocht en ze zijn zo lekker !!
Heerlijke noten, snelle levering, persoonlijke touch. En bij een foute levering wordt een keurige oplossing geboden.
Omdat de noten niet zoveel zout bevatten vind ik ze lekker en zijn ze ook gezonder. Beter voor de bloeddruk.
Duidelijke webshop en snelle en nette levering
Ik zeg Ilse medewerker van de maand
Snelle levering, goede service én kwaliteit!
Fijne duidelijke webshop, lkkre producten, snelle levering. Voor de persoonlijke boodschap aan binnenkant vd doos en cadeautje maar het extra leuk.
Ik ben erg tevreden! De levering was heel snel en de nootjes zijn zoals altijd vers en heerlijk van smaak. Betrouwbare service en topkwaliteit – zeker voor herhaling vatbaar!
Goede service snelle verzending en goede kwaliteit.
Goed verpakt, in niet te grote doos en producten zien er goed uit.
correcte levering en super lekkere noten
En altijd een lief berichtje erbij.
Snelle levering en goede kwaliteit