En prima ondersteuning bij vragen en probleemoplossing!
Snel gevonden snel besteld en snel gehaald, binnen één dag
Gewoon goede collectie en snelle service. Gemakkelijk online bestellen en betalen. Vriendelijk personeel.
Alles TOP!
Vooral het handgeschreven, aan mij geadresserde, stukje op de binnenkant ban de doos. Dat vond ik heel leuk.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en goede Service. Groeten uit Baaium.
Alles ging vlot en binnen op de doos staat nog een vrolijke boodschap voor je! Dan heb je de glimlach te pakken.
Noot fantastisch
Echt een aanrader. Ook al liep de eerste levering niet zoals gepland. Er werd direct voor een oplossing gezorgt. Super service.Ook de kleine attentie in de verpakking werd gewaardeerd.
Uitstekend service, heel goede produkten en snel geleverd.
Goed geregeld
Alle producten die ik nodig had op 1 plaats kunnen bestellen en super dat je verpakkingshoeveelheid kan kiezen. Eenvoudig besteld via de website en snelle levering. Netjes en eco-vriendelijk verpakt. Lekkere, kwaliteitsvolle producten.
Eerste bestelling is goed bevallen, noten zijn lekker, mooie verhouding tussen verschillende soorten en snel en goed verpakt in huis.
beste mensen dit is een zeer goede site !!! met super service snel verzonden en netjes verpakt ik bestel al jaren hier nooit geen problemen gehad
Goede kwaliteit. Snel. Prijs is te hoog. Minder plastic dan Delhaize. Dank uw wel
Heb de pindakaas, walnoten, notenmix en pitten/zaden mix besteld. Alles zag er goed uit en zijn heerlijk. Goed verpakt, snel bezorgd en nu genieten.
Good incrediants- wonderful products
al jaren een tevreden klant. kakelverse noten en snel geleverd.
Lekkere verse noten.
The products I bought from Noten.nl are really different in quality and taste from other websites I bought before . The packaging and the product is premium. that's why i bought from noten.nl three times in March .. I do recommend it to all Thank you
De eerste keer besteld. Heel erg tevreden. Snelle levering en heerlijke noten en chocolade.
I am happy with the quality, no complains. Alex from Limburg
Snel lekker goed
Lekker en super snel in huis goed verpakt top dus
De noten en pinda's zijn makkelijk te vinden en te bestellen en worden keurig verpakt en verstuurd. Ik eet ze erg graag, probeer en ervaar deze heerlijke noten en pinda's.