Goeie prijs kwaliteit, eigelijk zoals ik hoop/verwacht.
Snelle verzending, aandacht voor de klant. Ik ga zeker nogmaals bestellen.
lekkere zachte gemberstukjes en heerlijke macademianoten. Gratis presentjes leuk en lekker! Snelle, goed verpakte levering.
Keurig verpakt en snel verzonden.
Bestel al geruime tijd en nog nooit teleurgesteld! Altijd een proefzakje van het 1 of ander, magnetisch wasknijpertje voor de koelkast. Top.
Boeren mix noten en Katjang Pedis besteld. Heerlijk die boeren mix lekker. En die katjang pedis zou best wat pittiger mogen zijn . Misschien een optie om een level hotter te kunnen laten bestellen. Maar voor nu lekker genieten.
Heerlijk product
Voor een goede prijs superfoods kunnen inslaan, daardoor gratis verzendkosten. Leuk verpakt met nog een lekker cadeautje. Ik bestel hier waarschijnlijk de volgende keer weer. Wel hoge verzendkosten als je onder het minimale orderbedrag komt.
Kwaliteit, snel, ...... Constante kwaliteit en snelle service.
Op uw site staat dat de paranoten (geen bio) het land van herkomst Brazilië hebben, maar dit staat niet op de verpakking van de noten. Volgens Foodlog bevatten de paranoten uit Brazilié het meeste selenium, veel meer dan de noten uit bijv. Bolivia. Kan ik erop vertrouwen dat mijn bestelde paranoten echt uit Brazilië komen? Mvg M. Smets
Voor het eerst besteld en binnen 3 dagen ontvangen . Product is 100% goed . Goeie service . Verdiend een pluimpje
De ongezwavelde abrikozen zijn superlekker. Heb nog geen ervaring met andere artikelen.
Ik heb voor het eerst aankoop gedaan bij Noten.nl, zeer tevreden ervaring. De levering was snel, de producten lekker met een goeie prijs. Ik ga zeker nog meer bestellen.
De meeste noten en zaden zijn lekker vers en knapperig, alleen de gebroken cashewnoten smaakten wat ranzig
Alles was heerlijk: de pruimen, de met chocolade bedekte aardbeien en de chiazaadjes, maar de rest smaakte oud.
De noten die ik heb gekocht bij Noten.nl zijn iedere keer weer heerlijk knapperig. Tot nu toe nooit klachten gehad. De noten uit de supermarkt of markt kunnen niet in de schaduw staan.
Snelle levering, perfecte kwaliteit verse producten. En de pindakaas is heerlijk! Dit kun je echt pure pindakaas noemen!
meestal hele verse noten . lekker knapperig
Uitstekende service en producten. Super netjes geleverd.
Lekkere producten, levering zoals het hoort en altijd een kleine toffe attentie.
Top in zijn geheel
Bestellen en afhalen, supersimpel. Mooi verpakt met een aardig, handgeschreven kaartje erbij en een klein kadootje
Snelle levering. Klein kadootje in het eerste pakje. Lekkere verse producten.
Vlot met bestellen en snel geleverd. En goede kwaliteit en goed verpakt.
Alles is absoluut uitmuntend: - Kwaliteit - Gebruikersvriendelijkheid - Prijs