En ook nog snel. En ben blij met de biologische soorten.
Kwaliteit van de noten=top...Leuke, persoonlijke aandacht voor je pakketje, een klein cadeautje om open te maken.
Goede anticipatie op het bestellen en erg lekkere noten.
Had per ongeluk pruimen met pit gekocht, nu dus zonder stuk gemakkelijker en ze zijn goed.
Snel, betrouwbaar en reageerde snel op mijn. Email.
Het moerlijk om het te kopen in de winkel. Maar ala het wel hebben dan allen in pot die niet kan na vullen. Het is vrij prijzig. Ik zag uw bedrijf op internet dus dag ik het bestellen.
snel, vriendelijk, zelfs een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Alles is erg lekker, tot volgende keer!
lekker makkelijk lekker kwa smaak lekker gezond
Kwaliteit en levering prima.
Kortom zeer tevreden
Ruime keuze, goede noten en zeker de granola. Top verstuurd en mooi verpakt.
En prima ondersteuning bij vragen en probleemoplossing!
Snel gevonden snel besteld en snel gehaald, binnen één dag
Gewoon goede collectie en snelle service. Gemakkelijk online bestellen en betalen. Vriendelijk personeel.
Alles TOP!
Vooral het handgeschreven, aan mij geadresserde, stukje op de binnenkant ban de doos. Dat vond ik heel leuk.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en goede Service. Groeten uit Baaium.
Alles ging vlot en binnen op de doos staat nog een vrolijke boodschap voor je! Dan heb je de glimlach te pakken.
Noot fantastisch
Echt een aanrader. Ook al liep de eerste levering niet zoals gepland. Er werd direct voor een oplossing gezorgt. Super service.Ook de kleine attentie in de verpakking werd gewaardeerd.
Uitstekend service, heel goede produkten en snel geleverd.
Goed geregeld
Alle producten die ik nodig had op 1 plaats kunnen bestellen en super dat je verpakkingshoeveelheid kan kiezen. Eenvoudig besteld via de website en snelle levering. Netjes en eco-vriendelijk verpakt. Lekkere, kwaliteitsvolle producten.
Eerste bestelling is goed bevallen, noten zijn lekker, mooie verhouding tussen verschillende soorten en snel en goed verpakt in huis.
beste mensen dit is een zeer goede site !!! met super service snel verzonden en netjes verpakt ik bestel al jaren hier nooit geen problemen gehad