Verse noten en keurige levering! Koop

Prima producten en lekker!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Gemak en versheid van de noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ja

Noten dik in orde

Prima noten ontvangen, lekker vers en knapperig. Je kunt er bijna niet mee stoppen als je eraan begint. Niet goed voor de lijn natuurlijk en dus het zakje maar wat langer dicht laten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via social media (Facebook, Instagram, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Gewoon om te testen of het goede leverancier is
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als het zakje ooen gaat ben je snel verloren en alleen een handje noten nemen, is er dan niet bij

Prima voor elkaar.

Prima voor elkaar.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ongezouten pistache nootjes. En andere noten.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ja

Verrassend!

Een doos toegestuurd krijgen, met je bestelling er netjes in, met een klein presentje, maar wat mij een enorme glimlach op men gezicht bracht was de persoonlijk geschreven boodschap van MARTINA. Een warme dank aan haar!! Zo'n kleine gebaren zorgen voor dankbare en vaste klanten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ruim aanbod en gemakkelijk
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Mengen in ontbijd, als tussendoortje, in sauzen, als zoet makers bij de vruchten, dessertjes, ...

Simpel, een één twee drietje

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Regio
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Door in mijn mond te stoppen

uitstekende ervaring met online noten.nl

Al vele malen noten besteld. Nooit iets op aan te merken..Verpakking goed, verzending altijd snel. Bovenal goed lekkere noten!!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? goede ervaring
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? snack en bakken

Zeer goede kwaliteit!

Snelle service , goede kwaliteit, persoonlijk geschreven bedankje, en extra overheerlijke zakje walnoten in chocola gedompeld!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een advertentie (online of offline)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Snel en gemakkelijk
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? in de Griekse joghurt

Heerlijke producten

Hele lekkere notenmixen en chocolade artikelen. Snelle levering en keurig verpakt met kleine persoonlijke 'noot' erbij

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? vaker besteld
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? als extraatje

Snel geleverd en bij het niet thuis zijn gaat het automatisch naar een afhaalpunt, en dan nog maar te zwijgen over de smaak, die is uitstekend !!

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? De prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Verwerkt in granola

Topkwaliteit en snelle levering

100%

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een nieuwsbrief of e-mail
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Had al een keer via Arctic Adventures kennisgemaakt met jullie producten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Een handje noten per keer.

• Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Werkelijk jullie doen het heel goed!

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? creusli maken en zo uit het handje

Heerlijk geNOTEN

Hiele beste nûtsjes

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ik kom er elke week

Prima noten

Prima noten ze zijn lekker

Vers

Altijd vers, goed verpakt en snel verzonden

Stipt correct

Noten zijn zoals beloofd op hun site van prima kwaliteit, lekker van smaak! Snel en correct geleverd! Ga zo door!!

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Keurige prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Op het brood

Lekkere noten met een persoonlijke boodschap

De bestelling wordt zorgvuldig samengesteld. Een mooie persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de doos geschreven. En bovendien een leuke verrassing erbij.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Leuke aanbiedingen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Handjevol noten

snel, lekker en duidelijke website

website is overzichtelijk makkelijk je noot te vinden en de mogelijke extra info die je zoekt. is weer snel geleverd en ben al aan het knabbelen.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? duidelijke website
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? ontbijt tussendoortje en in mijn toetje

Perfect en snel geleverd. De kwaliteit is precies wat ik verwachtte

Zeer tevredenheid over de rozijnen. XL. En helemaal over de hoeveelheid om.in een keer te.bestellen 10 kilo. Keurig verpakt. Heel..erg bedankt André. En met een hand geschreven bedankbriefje. Hoe bijzonder!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Aantal hoeveelheid en de prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij 't ontbijt in de kwark en yogert, zure room.

Noten zien er super uit. Goed verpakt snelle levering. Een hele leuke magneet wasknijper cadeau. Hangt op de koelkast. Zeker de moeite waard om hier weer te shoppen.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een vergelijkingssite
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goedkoop
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Door te roosteren

All the way to Portugal !!

Super snelle levering van top kwaliteit producten in Portugal! Zonder extra kosten. Ik bestelde al in Nederland, maar ik blijf hier bestellen!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? N.v.t.
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Internationale leveringen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt

Lekkere tutti frutti

Goede kwaliteit, zeer vriendelijk tekst op de bestelbon, bedankt Marijke

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goed aanbod
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? 1x per dag

Heerlijke noten!

Lekkere granola en heerlijke noten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? lekker noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? granola door de kwark noten bij de borrel

Snelle reactie en keurige service

Eerst gebeld daarna mail gestuurd Meteen reactie gehad Ook daarna terugkomen met antwoorden Serieus genomen Buiten de heerlijke producten die jullie hebben Alvast dank hiervoor

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goedkoper dan waar wij noten haalde en goede goede service
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Salades en yoghurt

Goede producten en zorgzame verzending

Altijd wordt er een lieve tekst aan de binnenkant van de doos geschreven. En elke keer zit er een aardigheidje in om te proeven. Goede kwaliteit noten.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke ochtend meng ik noten door mijn fruit ontbijt

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum