Alles zoals altijd goed verzorgd, maar de houdbaarheidsdatum is deze keer echt krap aan vinden wij. Eind februari en het is nu al 6 februari. Normaal is het veel langer.
Lekkere noten, iets knapperiger zou ik nog lekkerder vinden. Ben blij met de milieuvriendelijke verpakkingen.
Heerlijke noten Snelle verzending Kleine attentie en een handgeschreven bericht in de doos
Eenvoudig te kiezen, bestellen, correcte opvolging van de verschillende fases, bij levering een handgeschreven bedankje wat een extra goed gevoel geeft. De noten en vruchten zijn van topkwaliteit
Werd snel geleverd en er zat een leuke attentie bij. Nootjes zijn overigens ontzettend lekker
Goeie kwaliteit vooral de krenten mooie filmpjes met lieve dames
Het is allemaal heel lekker en heel vers.
Hoge kwaliteit noten, en dat proef je!
Wij ontvingen vers notenmeel en notenmix op tijd en van hele goeie kwaliteit en ….er zaten een persoonlijk bericht en kleine attente cadeautjes bij! ! Superleuk! Er was duidelijk aandacht aan besteed! Bedankt!!
Goede service. Snelle levering. Prima kwaliteit
Wat een heerlijke noten en chocolade. Netjes verpakt en snelle levering. Zelfs een kleine attentie erbij! Top hoor!
Lekker, snel en vriendelijk
Wenn nicht der Winter dazwischen gekommen wäre......... Bestellung, top Lieferung, höhere Gewalt Paket, wie Weihnachten große Runde Augen Nüsse, habe ich hier im Umkreis in der Qualität noch nicht bekommen
Ik bestel mijn noten bij Noten.nl en ben supertevreden. Elke ochtend geniet ik van een heerlijke mix in mijn ontbijt. Altijd vers, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Echt super lekker!
Zeer lekkere producten, snelle levering.
Heel goed!
Prima levering, verpakking en lekkere noten.
Ben tevreden met bestelling
Top service en goede kwaliteit spullen
Kwaliteit is geweldig. Alles op afgesproken tijd geleverd. Goed via mail te volgen.
Wij hebben er lekker van genoten.
snel, prima kwaliteit, gewoon top
Ik bestel en de volgende dag wordt het pakje geleverd, zeer vriendelijke specialisten en uitstekende kwaliteit