Op de doos die ik vlot na bestellen binnenkreeg stond een vrolijke boodschap en een kaartje! De producten waren goed en netjes ingepakt.
great products, very fresh, and very quick delivery
Heerlijk verse noten, ik was er erg blij mee en ik zou jullie bij iedereen aanbevelen!!!
Heerlijke pecannoten de volgende dag in huis. De noten zijn heerlijk vers en de bestelling was zo inhuis. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Noten.nl
Je hebt je bestelling heel snel binnen
Gewoon goed, niets op aan te merken
Noten.nl geeft een eerlijke natuurlijke voeding
Prachtig ingepakt voor onze trouwdag, met een persoonlijk kaartje; Superlief!
bestellingen worden snel en accuraat afgewikkeld producten zijn n.m.m. van goede kwaliteit
Super lekker en snelle levering
Mijn cadeaubox was niet gelijk aan wat op de website stond.
Mijn bestellingen altijd vlot en goed geregeld en zooooooo lekker!! Top Team!!
Het is gewoon gezellig om de bestelling uit tec pakken :-) op de doos staat altijd een handgeschreven boodschapje met groetjes en als extra wat lekkers om te proeven en een leuk kaartje met bv zoals nu een grote wasknijper om te bewaren. Zo leuk! En de kwaliteit is echt perfect, dus voor ons blijft dit het vaste bestel adres hoor :-) Groetjes Veronique :-))
Alles zeer dus Zeer snel Zeer mooi verpakt Zeer vriendelijk door leuke tekst te zetten op verpakking dit zijn kleine dingen maar wordt erg gewaardeerd Dus zeer tof haha Groet Ger
Goede webshop, mooi assortiment noten, snelle levering met persoonlijke noot en hele lekkere noten.
heel snelle levering, heerlijke noten etc...en altijd dat leuke kleine kadootje en de leuke tekst op de doos,...
het aantal sterretjes zegd alles
M’n 2e 7,5kg Franse walnoten in dop dit jaar. Ik verdeel ze eerlijk, ik iedere dag 2st en m’n eekhoorns iedere dag 2st (eekhoorns ‘s winters 4)
Het zijn hoogwaardige en smakelijke produkten. De granola is top, de chocoladeprodukten zijn heerlijk en de medjouldadels superzacht en zoet. De prijs is prima!
Heerlijke en goede producten, werden snel geleverd. Er stond zelfs een persoonlijke boodschap op de doos, zo leuk!
Noten.nl zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima teamwork.
Super kwaliteit noten met top service!
Snelle service en een leuk bedankje in de doos
Dus als de voorraad op is dan bestel ik weer :)
Heerlijke verse noten en vruchten voor een goede prijs. Snelle levering met altijd een persoonlijke handgeschreven boodschap.