netjes verzorgd en altijd met een extratje
Bovenstaande is veelzeggend genoeg, vind ik zelf.
Snelle bezorging, er was iets verkeerd gegaan met de bestelling, gebeld en de volgende dag was de vergeten zak noten ook al bezorgd met nog een zakje heerlijke pepernoten extra. Dank jullie wel!!
na dat het pakket kwijt was hebben ze netjes een nieuwe opgestuurd. jammer dat de bezorgen altijd slordig zijn. als webshop kan je hier ook niks aandoen. daarom bedankt voor jullie nette service.
Superverse en smakelijke producten die snel worden geleverd.
Met regelmaat bestelde ik bij NOTEN.NL mijn dagelijkse behoefte aan verse mix- noten, waar ik heel tevreden over was. Lekker vers ! De voorlaatste keer leek het alsof de mix-noten iets droger waren geworden. Bij mijn laatste bestelling zag ik heel veel kleine stukjes noten van mindere kwaliteit, waar ik ontevreden over ben. Kan er helaas niet meer van maken en overdenk of ik bij NOTEN.NL weer een bestelling zal gaan plaatsen.( denk het niet )
Nog nooit zo een met zorg verpakte bestelling mogen ontvangen, het was een feestje om dit te openen. GE-WEL-DIG! Echter de noten waren niet van verse kwaliteit, veel noten waren zacht, slof en absoluut niet lekker! Ik heb ze anders verwerkt dan waar ik ze voor had besteld. Heel..Heel jammer! De rest van de bestelling was prima in orde. Lekkere producten en voor een evt volgende bestelling , de noten za ik niet zo snel nog een keer bestellen. Bedankt voor de persoonlijke noot, dat was een welkome boodschap! Vriendelijke groeten..
Fijne site met veel keuze. De noten worden netjes in zakjes verpakt en sneller geleverd als aangegeven. Dit was top!
Alles wat ik besteld had was even lekker!
Zie boven.
Alles perfect in orde! - Heerlijke noten -Snelle levering -Goed verpakt Ik heb deze noten gekocht als cadeau voor verschillende mensen en iedereen was er blij mee. Wat mij opviel is het grote assortiment. Het smaakt naar meer.
Lekkere noten, met name de hazelnoten verraste me. Heel vers en knapperig.
Goede sortering
Snelle levering. Prijs en kwaliteit is perfect ben er onwijs blij mee
Er werd een verkeerde levering bezorgd en dit werd onmiddellijk gecorrigeerd met een leuk berichtje in de doos. Helemaal top!
Altijd goede service en correcte levering, lekkere producten
Is prima
Heerlijk en vers assortiment.
Goede service en lekkere producten
Duidelijke communicatie en snelle verzending. Ik kan niets zeggen over de smaak aangezien het een Sinterklaas cadeau is
Voor de eerste keer besteld bij Noten.nl en niet voor de laatste keer. Duidelijke website. Vooral fijn dat er zo goed vermeld staat over allergenen. Daar kunnen veel websites nog van leren.