Snelle levering en goede kwaliteit
Top kwaliteit ongebrande macadamia noten! Niet nadenken, gewoon kopen!!
Altijd verse noten netjes verzorgd verzonden
Gemengde noten, cranberry’s, doppinda’s, vijgen en pindakaas allemaal supervers en lekker. Er was iets mis gegaan met de bezorging maar dat werd na 1 telefoontje meteen goed opgelost. Top!
Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken, Zeker met de persoonlijke boodschap;)
Als vegetariër gebruik ik pitten en zaden (zonnebloempitten, pompoenpitten, hennepzaad, lijnzaad en chiazaad) in de joghurt, deze bestel ik allemaal bij Noten.nl.
Niet goedkoper dan in de winkel, wel makkelijker én vooral lekkerder.
Prijs/kwaliteit is prima Ik rooster de noten zelf. Ze zijn heerlijk.
Producten zijn altijd van goede kwaliteit en erg lekker. Ook heel goede prijs. Ook een leuk persoonlijk tekstje bij en snoepje... Een verwennerij,ook om te geven...
Mijn bestelling komt altijd lekker vlot binnen. Keurig verpakt en heerlijke noten!
Wat een heerlijke noten en vruchten. Hoge kwaliteit, supersnelle levering (de volgende dag al) en scherpe prijzen. Ik kom steeds terug bij noten.nl want jullie zijn de beste.
Is nog even zoeken wat de lekkersten zijn
Op de doos die ik vlot na bestellen binnenkreeg stond een vrolijke boodschap en een kaartje! De producten waren goed en netjes ingepakt.
great products, very fresh, and very quick delivery
Heerlijk verse noten, ik was er erg blij mee en ik zou jullie bij iedereen aanbevelen!!!
Heerlijke pecannoten de volgende dag in huis. De noten zijn heerlijk vers en de bestelling was zo inhuis. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Noten.nl
Je hebt je bestelling heel snel binnen
Gewoon goed, niets op aan te merken
Noten.nl geeft een eerlijke natuurlijke voeding
Prachtig ingepakt voor onze trouwdag, met een persoonlijk kaartje; Superlief!
bestellingen worden snel en accuraat afgewikkeld producten zijn n.m.m. van goede kwaliteit
Super lekker en snelle levering
Mijn cadeaubox was niet gelijk aan wat op de website stond.
Mijn bestellingen altijd vlot en goed geregeld en zooooooo lekker!! Top Team!!
Het is gewoon gezellig om de bestelling uit tec pakken :-) op de doos staat altijd een handgeschreven boodschapje met groetjes en als extra wat lekkers om te proeven en een leuk kaartje met bv zoals nu een grote wasknijper om te bewaren. Zo leuk! En de kwaliteit is echt perfect, dus voor ons blijft dit het vaste bestel adres hoor :-) Groetjes Veronique :-))