Snel geleverd, netjes verpakt en goede communicatie, kortom een echte aanrader!
Uitstekende en snelle service, product van zeer hoge kwaliteit, heerlijke noten. Ik beveel het iedereen aan!
Ik heb gedroogde mango en pindakaas gekocht. De levering was heel snel en goed.
Bestel regelmatig bij Noten.nl. Lekkere verse noten. Het uitpakken is altijd als een kadootje, steeds een kleine verrassing er in. Deze keer een mooie kaart met een lieve tekst er op!. X
zeer lekkere noten
Lekkere en verse noten
heel tevreden van de lekkere noten en het bedrijf . top!!!
Goede kwaliteit pitten en noten, keurig verpakt en er was nog een extra attentie bij gedaan.
Al jaren dezelfde degelijke kwaliteit en service aan een aantrekkelijke prijs zonder verdacht té goedkoop te zijn.
Zeer goede noten , en chocolade dadels en mini vijgen en ik vind alles tot nu toe erg goed en betaalbaar!
Mooie noten letter gehaald voor sinterklaas. Ideaal voor mensen die geen chocolade willen of kunnen eten.
nette en vriendelijke ervaring
Goede noten. Lekker chocola. Snelle bezorging. En Persoonlijk (dat doet wel wat).
Wij waren met name op zoek naar walnoten voor ons ontbijt aangezien we bij de AH zulke slechte kwaliteit kregen voor ons geld. Inmiddels kopen we alle noten zaden, rozjnen etc. voor ons gezonde ontbijt bij noten.nl. De kwaliteit met de daarbij behorende prijs zijn uitstekend en het wordt altijd keurig en op tijd verzonden. Voor mensen die gezond eten echt een aanrader, ons ontbijt smaakt tegenwoordig een stuk beter!
Heb een zeer prettige ervaring
Nu 3 x besteld. Steeds zeer goede kwaliteit en zeer snel geleverd.
Snelle levering, goede kwaliteit, gewicht klopt en/of je krijgt soms zelfs iets meer!
Mijn pijnboompitten en gedroogde pruims zijn perfect, mooi verpakt en netjes snel geleverd. Hartelijk dank!
Grote keuze aan producten met goeie levering.
heerlijhke noten vlotte levering...aanrader
netjes verzorgd en altijd met een extratje
Bovenstaande is veelzeggend genoeg, vind ik zelf.
Snelle bezorging, er was iets verkeerd gegaan met de bestelling, gebeld en de volgende dag was de vergeten zak noten ook al bezorgd met nog een zakje heerlijke pepernoten extra. Dank jullie wel!!
na dat het pakket kwijt was hebben ze netjes een nieuwe opgestuurd. jammer dat de bezorgen altijd slordig zijn. als webshop kan je hier ook niks aandoen. daarom bedankt voor jullie nette service.
Superverse en smakelijke producten die snel worden geleverd.