Heel goede bezorging, en correct. Noten altijd vers super.
Altijd alles op tijd, keurig verpakt en vers. Het leukste vind ik de persoonlijke notitie aan mij. Geweldig en blij wordt ik ervan.
Hele snelle service ‘’s ochtends besteld ‘s middags al kunnen ophalen. Groot assortiment noten, dadels en nog veeeel meer lekkernijen Altijd een mooie kaart erbij, waardoor je nog meer kunt genieten.
Goede communicatie Duidelijke site Vlotte levering Keurig verpakt
Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Prima.
ben zeer tevreden over al wat ik gekocht heb dank u
Positief
We waren op zoek naar een grote hoeveelheid gedroogde pruimen voor onze corsowagen
Producten zijn kwalitatief goed en zijn zoals ze worden beschreven op de site. Leuk detail is de persoonlijke text op de binnenzijde doos.
perfect
ik bestel altijd hier het word netjes ingepakt EN ALTIJD VERSE PRODUCHTEN mensen dit is een echte aanrader !!!
Heerlijke mini bergvijgen tegen een scherpe prijs, mooie website, ruime keuze, leuke acties
Prima winkel
Fijne eerste kennismaking
Heldere communicatie, handige website, prima bezorgservice. En wat vooral belangrijk is; de noten zijn heerlijk !
Altijd snelle levering. Goed verpakt met oersoonlijk vriendelijk bericht van het noten-team
De noten worden supersnel geleverd, zijn lekker en er staat altijd een vriendelijke persoonlijke groet op de doos. Ik vind dat leuk!
Alles prima voor mekaar! Ga zeker weer bestellen!
Mijn ontbijt bestaat al jaren uit het eten van noten en drinken van koffie en dat bevalt me uitstekend. Winsum is vlakbij en de noten zijn altijd vers, dus 1 x per week 500 gr notenmix.
Heerlijke greide granola en een super snelle levering ik ga vaker bestellen
Snel bezorgd en goed verpakt
Noten.nl werkt snel, accuraat, met een persoonlijke "noot", maar bovenal met kakelverse producten, die goed verpakt in no time geleverd worden. Met persoonlijke noot bedoel ik, dat er elke keer een handgeschreven aanbeveling wordt gedaan op de verpakking, die ik inmiddels bewaar, als bewijs, dat er nog persoonlijke zorg wordt besteed aan een bestelling. Dat is voor mij ook heel veel waard, naast een goeie prijs.
Snelle levering goede amandelen echt top