Altijd snelle levering. Goed verpakt met oersoonlijk vriendelijk bericht van het noten-team
De noten worden supersnel geleverd, zijn lekker en er staat altijd een vriendelijke persoonlijke groet op de doos. Ik vind dat leuk!
Alles prima voor mekaar! Ga zeker weer bestellen!
Mijn ontbijt bestaat al jaren uit het eten van noten en drinken van koffie en dat bevalt me uitstekend. Winsum is vlakbij en de noten zijn altijd vers, dus 1 x per week 500 gr notenmix.
Heerlijke greide granola en een super snelle levering ik ga vaker bestellen
Snel bezorgd en goed verpakt
Noten.nl werkt snel, accuraat, met een persoonlijke "noot", maar bovenal met kakelverse producten, die goed verpakt in no time geleverd worden. Met persoonlijke noot bedoel ik, dat er elke keer een handgeschreven aanbeveling wordt gedaan op de verpakking, die ik inmiddels bewaar, als bewijs, dat er nog persoonlijke zorg wordt besteed aan een bestelling. Dat is voor mij ook heel veel waard, naast een goeie prijs.
Snelle levering goede amandelen echt top
Snelle levering Mooie producten Super vers Leuk handgeschreven berichtje bij levering
Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf - alles was snel en netjes geleverd. Het kleine cadeautje dat ik erbij kreeg waardeer ik enorm, zulke details maken echt het verschil! Ik bestel hier zeker opnieuw :)
gezond ontbijt
Makkelijk en snel in huis
Ik mis in het assortiment alleen nog een mix va zaden en pitten voor door de kwark. Verder niets op aan te merken.
Altijd heerlijke vers gebrande noten.
Snelle levering ,goede verpakking ,heerlijke noten! Ga zo door
Prima eerste ervaring, heel snel geleverd en een persoonlijke boodschap op binnenkant van de doos, mijn complimenten!
Noten zijn uitstekend, vers en lekker.
Fijne verse melanges
Als altijd prima noten, goed verpakt en tijdig geleverd
Goede keuze heerlijke noten die binnen een dag waren geleverd, de persoonlijke noot in de doos Een tevreden klant
Geweldige service, ondanks dat ze waarschijnlijk vele bestellingen per dag verwerken schrijven ze een persoonlijk bericht op de doos. Dat geeft je toch een goed gevoel. Veel verschillende soorten op voorraad en snelle levering. Handige website met veel info.
Heerlijke noten en vruchten! Snelle levering. Alles netjes verpakt.
Lekker veel keuze, topkwaliteit en snel geleverd. De eiwitrijke notenmix is een echte aanrader!
Mijn bestelling werd snel bezorgd, een extraatje erbij om te proeven, erg lekker! Er was iets mis gegaan met de inhoud van de bestelling maar dit is keurig opgelost. Super snel reactie en een voorstel uit oplossingen waarbij ik aan mocht geven wat ik het liefst wilde.
Je ziet dat de bestelling zorgvuldig wordt samengesteld en verpakt. Dit met een leuke verrassing en persoonlijke boodschap op de binnenkant van de doos.